- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
yok be canım 50 tanede çok ne yapptın altı üstü 2 kişisiniz kırk yılda bir misafir gelicek o kadarı çok fazla. yemeni dediğin başörtüsümü. zamanında annemde yapmış. belki 50 çekiş var bende başörtüsü ama ben kapalı olmadığım için gereksiz. sen kapalıysan bile 50 tane falan çok yaa. bende de sırf nevresim tkaımı varhiçbişeyim yok canım benim. ben şimdilik kenara para koyuyuorum sonra peşin almayı düşünüyorum. herşeyi nişanlımla biz yapıcamız için ortak kararımız bu. iç giyime gelince bende hiç yok yani nişanda konulanlar haricinde. yavaştan beğendiklerimi alıp alıp koyuyım diyorum.
canım senin çeyizlere baktım şimdi maşallah bayağı bişeyler almışsın. yaa benmi çok rahatım acaba yaaaabu arada hepsi çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
bende dün çeyizime baktımda mtufak eşyalarım tamam ama havlum ve yemenim ve iç giyim çok ama çok ama çok az. şaşırdım ben daha çok var sanıyodum ama çok azmış ya. nevresim takımımda 2 tane varmış. yorgan 1 tane var. şaşırdım valla hemen onlara başlamam gerek. annem en az 50 adet yemeni havlu olması gerek dedi. bende 50 nin yarısının yarısı bile yok
sağol canım teşekkür ederim... ıvır zıvır daha birsürü var ama bulamadım resimleri,çekmeyede üşendim çıkarıp hepsini.
çalıştığım müddetçe az az almaya çalıştım , iyi ki de öyle yapmışım çok sıkışacaktım yoksa ,şimdi çeyiz yapma telaşım yok hepsi hazır hemen hemen.
evlilik hazırlığında büyük şeyler kaldı işte gelinliktir, mobilyadır falan
kardelen canım 50 tane çok değil mi yaaa. benim tahminen 25 tane falan var , bir sürüde kayınvalidemin yaptığı da var nişanda .yeter artar bile :)
havlularım da hemen hemen öyle..
gerçi bizimkiler az bu yapalım falan diyorlar ama ben yaptırmıyorum, boşuna yapılacak yazık günah, kullanılmayacak napacam ben o kadar şeyi
bu arada kızlar balayı için ne düşünüyosunuz. ya ben bişey düşündüm ama nasıl olur bilemiyorum şimdi çok kararsız kaldım bi arkadaşım öyle yaptı çünki. şimdi ben tesettürlüyüm bi otelle anlaşsam gidip denizinde havuzunda yüzemiycem yüzmem için haşama giymem lazım onuda giymem. e girmiyeceğim bişey için de niye o kadar fiyat veriyim dedim.sonuçta o otellerin denizi ve havuzu var diye o kadar fiyat koyuyolar e ben kullanmıycam gidip oraya para saçmak sizce mantık işimi? ama villalar varmış günlük 200 tl ye felan tutuyomuşsunuz villayı içinde özel havuzu felan varmış ev gibi istediğin gibi kullanıomuşsun onu. kimse ne karışıo ne görüşüyomuş sizce mantıklımı öyle bişey yapsam mı. şimdi günlük kiralık villaları araştırıyorum. taş evleri felan gördüm çok hoş çok güzel şeyler var ama sizce mantıklımı?
bu arada kızlar balayı için ne düşünüyosunuz. ya ben bişey düşündüm ama nasıl olur bilemiyorum şimdi çok kararsız kaldım bi arkadaşım öyle yaptı çünki. şimdi ben tesettürlüyüm bi otelle anlaşsam gidip denizinde havuzunda yüzemiycem yüzmem için haşama giymem lazım onuda giymem. e girmiyeceğim bişey için de niye o kadar fiyat veriyim dedim.sonuçta o otellerin denizi ve havuzu var diye o kadar fiyat koyuyolar e ben kullanmıycam gidip oraya para saçmak sizce mantık işimi? ama villalar varmış günlük 200 tl ye felan tutuyomuşsunuz villayı içinde özel havuzu felan varmış ev gibi istediğin gibi kullanıomuşsun onu. kimse ne karışıo ne görüşüyomuş sizce mantıklımı öyle bişey yapsam mı. şimdi günlük kiralık villaları araştırıyorum. taş evleri felan gördüm çok hoş çok güzel şeyler var ama sizce mantıklımı?
Tatlım illaki yüzebileceğin havuz deniz olmasınımı istiyorsun. Biz balayı için ağva yada karadeniz düşündük. Her zaman denize gidiyoruz zaten farklı olsun istedik tatlım.. Orman ağaçlık ve sakin bir yer olmasını diliyoruz daha çok.
aaa çok iyi fikir bende girmiyorum denize. içinde havuzlu bir villa tutmak gayet mantıklı.biraz fazla ücret gider ama o kadar olsun napalım. 1 kere evleneceğiz ömrümüzde
ya hani karışık olmasını istemiyorum. şimdi ayrı ayrı girilen oteller var ama onuda napcam eşimle girremedikten sonra. ama villalarda havuz sana ait kimse görmüyo . istediğin gibi eşinle havuza girebiliosun. koca villa sana ait oluo yani. öyle bişey düşünüyorum ama bilemedim ki ya
canım benim komşum geçen sene yaptı bu dediğin gibi. takribi 10 gün falan kaldılar arkadaşımda kapalıdır ve çok dikkatlidir bu konuda. ama acayip rahat ettiler. söylediklerine nazaran tavsiye edebilirim ben mantıklı zaten
ama biz balayına nereye gitcez bilmiyorum daha hiç konuşşmadık
Tatlım çok güzel birşey bencede villa ama..ben deniz havuz istemiyorum çok daha farklı birşey istiyorum..Böyle doğa manzarası olan daha romantik bir yer tercih etmek isterim. Tabi gidip gidemeyeceğimizde belli değil henüz bakalım. Çok borç harç olursa gidemeyebilirizde.
nereye gittiler onlar acaba yaa . hani bizde konuşsak güzelmiydi villası acaba bakıyorumda ortak havuzlu buldum onlarda olmaz sadece havuzu villaya ait villa arıyorum şimdi
arayıp öğreniyim canım yazarım gün içinde
bakıyorum villalara çok güzel günlük 150 veya 200 oluyo 4 gün kalsan yeter gibi gelio bana. otellerde sırf denizi ve havuzu var diye kişi başı 150 - 200 oluyo çok araştırdım. 150 den aşağı bulamadım otelllerde. ama benm eşim zaten sokmaz beni karışık denize. soksada ben haşama giymem. giymek yerine denizede girmemama villada aklıma çok yattı rahat rahat. işte araştırıyorum ama mantıklımı değilmi onu bilemedim. sonuçta evi alıosun yemek di felan hepsi sana ait .
arayıp öğreniyim canım yazarım gün içinde
dediğin gibi 150-200 ona verceğimize villaya veririz daha iyi, hem rahat rahat gireriz havuzabenimkide denize sokmaz
ohhh koçişlerimize güzel yemekler yaparız villamızda. parmaklarını yerler
bende merak ettim bakalım neresiymiş
ay valla çok iyi olur yaa arayıp öğrensen senden haber bekliyorum tatlım
evet yaa ne güzel olur havuz başında keyif yaparızama öyle bi yer bulabilmek önemli sen bulursan bana , ben bulursam sana haber veririm kıs tamammı
canım alanya kalkan da bir yere gitmişler. direk arkadaşıma ulaşamadım görümcesiyle konuştum. google dan tesettür villalar falan gibi şeyler yazmışlar öyle bulmuşlar. tam adını yerini öğreniyim dönücem dedi arkadaşım. bende size haber vericem
Merhaba kızlar.. Ben aranıza yeni katıldım ve yardıma ihtiyacım var bizim de düğünümüz 9 eylüldeeeBelki gelinlk için çok erken bilmiyorum ama biz şimdiden fikir olsun diye gezdik baya bi dükkan geneli dikim yaparz dedi bende hep hazır istiodum sonra aysiraya baktım hiç ilgilenmediler ordan çıtkık HENNA ya baktık bikaç denedim bu gelinliği çok beğendim normalde 2.500 fiyatndaymş ve 1.700 e düşmüş bu indirmde kısa bi süre devam edeckmiş Şimdi napıyım sizce çok mu erken olur bu kadar içime sinmşken almıyımmı. indirimi kaçırırsam bi daha alamam o fiyata diye düşünüorm sizce gelinlk nasıl?? ve ne yapmalıyım
Eki Görüntüle 371608 Eki Görüntüle 371610
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?