• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

eylül gelincikleri merhaba, bende 2011'in eylül geliniydim. nevresimevi sitesinde taç yatak örtülerinde %40 indirim var bana mail geldi sizede haber vermek istedim. geçen yıl bu zamanlar bende bu siteden almıştım taç yatak örtümü. indirim gerçek haberiniz olsun, etrafınızda varsa önce bi taç mağazasına gidip gerçeklerini görün beğenin öyle internetten sipariş verin, bende öyle yapmıştım. kolay gelsin çeyiz alışverişlerinizde :82::82::82:

Ayyy aynı annemin kafadansınn vay efendim ben niye yatak odası alıyormuşum diye kıyameti kopardı annem şimdi biz oturma grubunu alırız diyor demek annem tek değilmiş :9:

heheyyyy ne sandınızzzz osmanlı hatunuyum ben türkan şoray kurallarım var :37::9: valla canım ben kendimi bildim bileli düşüncem hep bu herşeyi de kafamıza göre aldığımız için hiç sorun olmadı :34:

hahahahaha :D:D gercekten dusununce oyle geliyor akla. ama birde su yonden dusun yatak odasi sana ait istediginzaman alirsin yanina istedigin zaman kiskis dersin :PPPP
oturma gurubuyla yemek odasini erkek tarafi yapicak zaten cok biseyistemiyorum bi kose takimi bi odada yemek odasida ayri odada tek bi koltuk takimi olcak. tv oturma odasinda istiyorum yemek odasinda tv olmicak. konusma ortami olsun istedim. bide iki odayada birer hali perde tamamdir :D cok esyaistemiyorum kizlar. calistigim icin temizlikle filan ugrasamam o kadar

heheh o alsın ben alıyım hiç farketmez evden bilem kovarım bennn :37: şaka bi yana canım bende çok eşya istemiyorum evlendikten sonra da evlerimizin fotolarını paylaşırız artık :34:

eylül gelincikleri merhaba, bende 2011'in eylül geliniydim. nevresimevi sitesinde taç yatak örtülerinde %40 indirim var bana mail geldi sizede haber vermek istedim. geçen yıl bu zamanlar bende bu siteden almıştım taç yatak örtümü. indirim gerçek haberiniz olsun, etrafınızda varsa önce bi taç mağazasına gidip gerçeklerini görün beğenin öyle internetten sipariş verin, bende öyle yapmıştım. kolay gelsin çeyiz alışverişlerinizde :82::82::82:

teşekkür ederiz bilgi verdiğin için :34:

evet bebegim paylasiriztabiside :)))

tesekkurler bilgi verdigin icin landfloves

fuar yüzünden çok şey kaçırdığım belli :18::43: yorgunluğum daha geçmedi 3 gün üst üstte 6 saat yol 9 saat topuklu ayakkabı üzerinde durunca insanda ayakta durucak hal kalmıyor... Eee kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar ne durumda :)

heheyyyy ne sandınızzzz osmanlı hatunuyum ben türkan şoray kurallarım var :37::9: valla canım ben kendimi bildim bileli düşüncem hep bu herşeyi de kafamıza göre aldığımız için hiç sorun olmadı :34:

heheh o alsın ben alıyım hiç farketmez evden bilem kovarım bennn :37: şaka bi yana canım bende çok eşya istemiyorum evlendikten sonra da evlerimizin fotolarını paylaşırız artık :34:

Ben de kovarım hiç umrumda değil parasını kimin verdiği :63: Aynen kızlar az ve kullanışlı eşya düşünüyorum ben de, hem iş hem ev herşeyim pratik olmalı :ssz:
Bu ara evlerimizin fotolarını koyacağımız günler gelecek mi yaa :31:

günaydın yavru kuşlarım.dün inegöldeydik mobilyalarımızı aldık çok şükür.yatak odası,salon takımı,yemek odası ve oturma odası içinde bir köşe koltuk aldık tv ünitesi de aldık.hepsini 10.500'e aldık

günaydın yavru kuşlarım.dün inegöldeydik mobilyalarımızı aldık çok şükür.yatak odası,salon takımı,yemek odası ve oturma odası içinde bir köşe koltuk aldık tv ünitesi de aldık.hepsini 10.500'e aldık

Günaydın kızlarrr :)
Canım hayırlı olsun şok uygun fiyata almışın..ne kısa zamanda resimlerini bekliyoruz mobilayalarının :) Güle güle iyi günlerde eskit mobliyalarını kocacığınla :9::9::9:

Son düzenleme:
kızlar bunlar oturma grubum.benim ki krem rengi ayakları ahşap resimdeki gibi metal değil fakat adam bana metal ayakta gönderecek.ayrıca biz 3+3+1+1 şeklinde aldık.

$marjinalkoltukicerik.jpg

$marjinalkoltukicerik1.jpg

$marjinalkoltukicerik2.jpg

$marjinalkoltukicerik3.jpg

Kızlar hazırlıklarınızda hepinize Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun. Bende 2011 eylül geliniyim. geçen sene bu zamanlar aynı telaşlar içindeydim. Hiçbişey için acele etmeyin herşey yetişiyo. ben gelinliği haziranda almıştım sanırım. mobilyalarımı filan hep ağustosta aldım. Çok panik yapıyodm bende yetişmez diye annem kızardı niye stres yapıyosun olcak hepsi diye. mayısta eşim askerden geldikten sonra başladık biz bütün hazırlıklara. Çok güzel telaşlar yaşıyosunuz şuan, tadını çıkarın ve sakin olun kimseyi kırmadan atladın bu dönnemleri kızlar. Tekrar hepinize kolay gelsin.

bu da yemek odam fakat vitrini almadık biz konsoldan da aynayı çıkartık. onun üstüne büyük tablo asacağız. tv ünitesininde üst kısmını kestirdik sadece alt tarafı kaldı onun yerine tvyi duvara asıp iki yanına kitaplık raf yapacaklar.

$mysticyemekicerik.jpg

$mysticyemekicerik1.jpg

$mysticyemekicerik2.jpg

bu da köşe koltuğum kızlaaar :) rengi farklı olacak.şöyle ki, oturma kısmı ve gövde fuşya pembe sırt minderleri çiçekli küçük minderleri ise yine fuşya olacak.tekli koltuk olmayacak yerimiz olmadığı için.

$candaracornericerik.jpg

$candaracornericerik1.jpg

$candaracornericerik2.jpg

Kızlar hazırlıklarınızda hepinize Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun. Bende 2011 eylül geliniyim. geçen sene bu zamanlar aynı telaşlar içindeydim. Hiçbişey için acele etmeyin herşey yetişiyo. ben gelinliği haziranda almıştım sanırım. mobilyalarımı filan hep ağustosta aldım. Çok panik yapıyodm bende yetişmez diye annem kızardı niye stres yapıyosun olcak hepsi diye. mayısta eşim askerden geldikten sonra başladık biz bütün hazırlıklara. Çok güzel telaşlar yaşıyosunuz şuan, tadını çıkarın ve sakin olun kimseyi kırmadan atladın bu dönnemleri kızlar. Tekrar hepinize kolay gelsin.

Ayy sen ne güzel atlatmışın canım. Bizde bir paniktir gidiyor o ölemi olcak böylemi. Nasıl olcak yetişirmi falan :9::9: Bizde seneye sen gibi olacağız inş canım. Arada bize böyle güzel destekler verirsen memnun oluruz.

kızlar maalesef yatakodasının resmi internet sitesinde yok adam bana fotoğrafını çekip gönderecek.
temmuz da gelmesini istedik mobilyaların evde tadilat yapılacak.
inegöllüler cok sıcak kanlı ve resmen bir mobilya cenneti inegöl kızlar.bursada bir yatak odasının en ucuzu 4000 lira iken biz çok daha güzeli 3.200'e aldık.biraz da tanıdık indirimi yaptırdık.
üstüne bir de inegöl köftesi yedirdiler bize :)

bu da köşe koltuğum kızlaaar :) rengi farklı olacak.şöyle ki, oturma kısmı ve gövde fuşya pembe sırt minderleri çiçekli küçük minderleri ise yine fuşya olacak.tekli koltuk olmayacak yerimiz olmadığı için.

Eki Görüntüle 372490

Eki Görüntüle 372491

Eki Görüntüle 372492

Ayyyy işte bu bu bu :46::46: Buna bayıldım tatlım..Renkleride güzel olacaktır eminim. Ama ben olsam oturma kısmını açık bir renk miderleri daha koyu seçerdim. Mesela oturma kısmı toz pembe olur minderleri fuşya olabilir yada mürdüm koyulu açıklı yani.

Back