- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
canım yaa sıkma canını inan biz ev baktığımızın 2. günü falan bulduk. alacağın yer belli olduktan sonra tutmakta bişey yok. e ev olmadan mobilyada olmuyo. ama sana bişey diyimmi söyle yapsınlar içinde kalıp canını sıkıcana istediğin gibi olsun herşey. ben öyle yapıyorum. nişanlım düşünmüyosa zorla düşünecek bu yola girdiyse benle üstüne düşeni yapıcak. hem canım erkekler bizim gibi ayrıntıcı değil senin ne hissetttiğini anlayamayabilir
ya bizde daha ev mev tutmadık ama bizim olayımız maddi eylül başı anca tutabilicez halıya perdeye kaç dk ayırabilcez bilmiorum ama takılmıyorum elbet olcak sıkıntı yok bu arada hanımlar beyler ilgilnmiosa siz hiiiiç ilgilenmeyin tıııın
maalesef muhit benim istemediğim bi yer.. istediğim semtlere bakıyordum, ben buldukça o benim karşıma annesigilin orda da evler olduğnu söyledi.. tanıdıklarının buldukları evleri daha dışından beğenmemiş.. annesinin evinin caddesinde bisürü ev varmışmış! ama gel bakalım demek yok...anlamıyorum, bi yer buldu da benim kabul etmeyeceğimi düşündüğü için mi söylemiyor...aklıma binbir türlü şey geliyor.. :26::26:
öyle ben de tınndedim, karşılıklı tınnn tınnn ötüyoruz.. bomboş.. Allahtan gelinliği çıktığım gün halletmişim.. yoksa gel ev bakalım,mobilya bakalım demeyen gelinlik bakalım der miydi
tıınn'layınca da böyle oluyo işte...
hayır anlamıorum ki neyin peşindeler hepsinde bir aman sendecilik efendime sölim saldım çayıracılık bilemiyorummaalesef muhit benim istemediğim bi yer.. istediğim semtlere bakıyordum, ben buldukça o benim karşıma annesigilin orda da evler olduğnu söyledi.. tanıdıklarının buldukları evleri daha dışından beğenmemiş.. annesinin evinin caddesinde bisürü ev varmışmış! ama gel bakalım demek yok...anlamıyorum, bi yer buldu da benim kabul etmeyeceğimi düşündüğü için mi söylemiyor...aklıma binbir türlü şey geliyor.. :26::26:
öyle ben de tınndedim, karşılıklı tınnn tınnn ötüyoruz.. bomboş.. Allahtan gelinliği çıktığım gün halletmişim.. yoksa gel ev bakalım,mobilya bakalım demeyen gelinlik bakalım der miydi
tıınn'layınca da böyle oluyo işte...
alemsin canım yaaa sıkma canını elbet gel bakalım demek zorunda kalıcak o zamanda sen gereken cevabı verirsin nişanlına
hayır anlamıorum ki neyin peşindeler hepsinde bir aman sendecilik efendime sölim saldım çayıracılık bilemiyorum
selam kızlar benimde eylülde ve burda dügünüm askerlerin şafak saydığı gibi düğün gününün gelmesini sayanlara hayran oldum keşke bende sayabilsem Allah mutlu etsin hepimizide
şaka gibi yaa.. bula bula annesinin evi manzaralı ev bulmuş
hiç gülcem yoktu olaya değil tepkine güldüm canım yanlış anlama. evin içi nasıl güzelmi annesini görsün ne olur ki
ya internetten bulmuş, çok güzel, odaları geniş filan dedi. girdim baktım. tamam banyosu mutfağı güzel de odaları, salonu görünmüyor ki.. adam mutfağı koymuş, banyoyu, odanın birini yarım çekmiş,birisini tam çekmiş,koridor bi de "manzara"...
3 oda 1 salon evin diğer odaları görünmüyor bile.. nerde deyince bizim evin karşısındaki sitede,bizim evden görünüyor boş daire dedisebebini bilmiyorum ama bu kadar yürüme mesafesi istemiyorum... "anahtarını ver de yemeğini yapayım" muhabbeti asla istemiyorum.. her akşam gelin "yemek yiyin-çay için" olayı da istemiyorum.. ama bu kadar yakınlığın getireceği sonuçlar bunlarmış gibi geliyor bana.. bu yüzden de itiraz edince garip bir tepki oluyor benimki, fol yok yumurta yokken kavga çıkıyor.. sinirim bozuldu resmen ya!
canım benim durumu nişanlına anlatsana biz en baştan konuşmuştuk ne senin nede benim aileme yakın olmasın diye. ama ben sonra düşündüm çıkarlarım uğruna kvaliye yakın olmk daha mantıklı geldi ve tam ortada bi yer sayılır tuttuğumuz ev. arabayla kvalideye 3 dk bizim eve 8 dk civarıama ben hiç takmıyorum o ayarı yapacak olan sensin sonuçta mesafeni koydunmu kimse anahtarını ver demeye cesaret edemez. ki ben vermeyi düşünüyorum açıkçası gelsin 2 yemek yapsın ortalığı toplasın fenamı
ya internetten bulmuş, çok güzel, odaları geniş filan dedi. girdim baktım. tamam banyosu mutfağı güzel de odaları, salonu görünmüyor ki.. adam mutfağı koymuş, banyoyu, odanın birini yarım çekmiş,birisini tam çekmiş,koridor bi de "manzara"...
3 oda 1 salon evin diğer odaları görünmüyor bile.. nerde deyince bizim evin karşısındaki sitede,bizim evden görünüyor boş daire dedisebebini bilmiyorum ama bu kadar yürüme mesafesi istemiyorum... "anahtarını ver de yemeğini yapayım" muhabbeti asla istemiyorum.. her akşam gelin "yemek yiyin-çay için" olayı da istemiyorum.. ama bu kadar yakınlığın getireceği sonuçlar bunlarmış gibi geliyor bana.. bu yüzden de itiraz edince garip bir tepki oluyor benimki, fol yok yumurta yokken kavga çıkıyor.. sinirim bozuldu resmen ya!
canım benim durumu nişanlına anlatsana biz en baştan konuşmuştuk ne senin nede benim aileme yakın olmasın diye. ama ben sonra düşündüm çıkarlarım uğruna kvaliye yakın olmk daha mantıklı geldi ve tam ortada bi yer sayılır tuttuğumuz ev. arabayla kvalideye 3 dk bizim eve 8 dk civarıama ben hiç takmıyorum o ayarı yapacak olan sensin sonuçta mesafeni koydunmu kimse anahtarını ver demeye cesaret edemez. ki ben vermeyi düşünüyorum açıkçası gelsin 2 yemek yapsın ortalığı toplasın fenamı
canım seninde eylüldeyse neden saymıyosun
kızlarrr mobilyaları aldııııık sonundaaaaa:))))
ailenle aranızda bayağı mesafe varmış. yineliyorm canım bunu nişanlınla konuş yada o sana nasıl yapmış sende internetten araştır bul sonuçta o evde birlikte yaşocaksınız
senin ne var canım.. walla ben çok karşı değildim annesigille yakın oturmaya.. ama aradaki mesafenin bu kadar çok olduğunu düşünmemiştim hiç... ve oralardaki mekanı görünce beğenmedim açıkçası, hiç sevmedim.. yıkık dökük her yer, insanları filan ne bileyim hoşlanmadım ben.. ona da dedim, annemler burda senin annenler bizimkilerin olduğu yerde otursa, anneme yakın olacam diye bile buralarda oturmak istemezdim dedim.. ama yok, onunkine yakın olmalıyız.. tamam hasta anlıyorum da güzel değil oralar..
biz annemlere nerdeyse arabayla 40-45 dklık mesafede oturacağız. öyle 3-8 filan değil.. onlara da yürüme mesafesi.. anahtarımı kesinlikle vermek istemyorum, kadın zaten hasta zor yürüyor. bi de gelsin benim evimi mi temizlesin..kaldı ki ben evde yokken oranın buranın karıştırılması düzeltmek adına bile olsaa asla hoşuma gitmez.. zorlanırım belki ama halletmeye çalışırım die düşünüyorum...
canım benim ya mmousee çok temiz kalplisin gelsin heryeri parmaklasın bırzıklasın sonrada kafasına göre kulp bulsun .Atıyorum aldığına ettiğine bile laf sokabilir hani oğlum kazanıo sen harcıyosun hesabı her ne kadar sen çalışsan da önceki nesil algılayamıyor ve bi daha çok şey hayır belki heryer dağınık sora nolcak ayyy bi gittim pasaklıı piiis zavallı oğlum
NERDE ÇOKLUK ORDA BOLLUKseviyorum sizi
canım benim kaygılanacağına anın tadını çıkar yaaa hayat çok kısa ve bu zamanların bir daha gelmicekbende biraz kaygı sorunu var o yüzden acaba nasıl olacak gibi bir sürü takıntı yüzünden mutlulugu yaşayamıyorum
hayırlı olsun canım foto yokmukızlarrr mobilyaları aldııııık sonundaaaaa:))))
ayyy cnm ya kıyamam internet felan hikaye gibi duruyo burdan :) yani söylediklerin doğru sıkıntılı aynen de öyle olur bahane üret yani nasıl ki o kaç zamandır ses çıkarmıyodu ev bakmak için birden baaam manzaralı ev buluverdi internetten sende uydur bişiler banyosunun rengini beğenmedim de yada açık açık söyle annene bu kadar yakın olmak istemiyorum de sonuçta savunmanı da sonuçta kendi annemde dibimizde olsun istemem de çık işin içinden
canım benim ya mmousee çok temiz kalplisin gelsin heryeri parmaklasın bırzıklasın sonrada kafasına göre kulp bulsun .Atıyorum aldığına ettiğine bile laf sokabilir hani oğlum kazanıo sen harcıyosun hesabı her ne kadar sen çalışsan da önceki nesil algılayamıyor ve bi daha çok şey hayır belki heryer dağınık sora nolcak ayyy bi gittim pasaklıı piiis zavallı oğlum
NERDE ÇOKLUK ORDA BOLLUKseviyorum sizi
kızlarrr mobilyaları aldııııık sonundaaaaa:))))
ailenle aranızda bayağı mesafe varmış. yineliyorm canım bunu nişanlınla konuş yada o sana nasıl yapmış sende internetten araştır bul sonuçta o evde birlikte yaşocaksınız
öylemiyim yaa ne biliyim benim kvalide hiçbişeye elini sürmediği için ondan diyorumdur belki yaşamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?