eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

günaydın kızlarrr :))

gelinlik fotoğrafım asagıdaki gibi. krık beyaz aldım.
kesesi ciceği uZUN ve kısa duvak verdiler bide tarlatanla ekstra ip verdiler. arkadan iple bağcıklı :)) ben cok beğendim belden asağısındada uzun serit halinde o üstünde gördüğünüz taşları eklemişler aralara ısıldaması için serpiştirilmiş ama sık koymamıslar :)))

Eki Görüntüle 475911
Eki Görüntüle 475910

bu arada demişmiydim bilmiyorum mutfak dolaplarımız takildi bugün avizeler takılacak inşallah. ben görmedim nişanlım gitmiş beğenmiş gri almıs beyazda florasan lamba almıs :))

benim duvarlarım cakıl tası grisi bu aarada herkese tavsiye ederim cok aydınlık duruyor öyle karanlık durmuyorum. ısık yansımasıyla beyaz bile gözüküyor bazen :)))

persembe günü nikah işlemleri için fotoğraf cektireceğiz. kuoforden randevu alınacak bu hafta içerisinde.
fotoğrafcıyıda halledeceğiz inş :)))

bi aksamda cıkıp bohca işlerini yapacağız merkeze gidip. :)
geriye dusakabini taktırmak kaldı ve tabiki mobilyalarla perde halıları :))

bence ara tabi yani birsürü gelin vardır başında unutmuş bile olabilir.Sıkıştır biraz bence

kızlar gelinlik işimi hallettim 2 prova oldu sonrakı tam 1 ay sonra dedı bana uzun geldı ama yapıcak bısy yok tam ıstediğim tarzda buldum çoğunluğu fransız danteli çok ağır güzel duruyor ama anlamadığım o muhtesem dantelın ağırlığı resımde bellı olmuyo sankı düz bı gelınlık ama yakından gören herkes cok guzel oldugunu söyluyor bide dış çekim yaptırıcam inş güzel durur:/

Gelinlik çok hoşmuş çok beğendimmm... Mutlulukla giy inşallah...

Çakıltaşı Grisi bu sene modaymış, bende mi aynını yaptırsam diye düşünüyordum ama bakalım, daha o noktaya gelebilsek...

kızlaarrrrrrrrrrrrr sonunda geldiiiiimmmmmmmm son 60 günüm kaldı evin badanası bitti bu cumartesi temizlik yapacağız evin çok pis olduğunu söylemiştim geçen pazar full mobilya baktık artık bu pazarda bakıp karar aşamasına geçeceğiz bakalım mobilyayı bi halletsekte gelinlik baksak yaaaa boş zaman bulamıyorum ya bide hep hafta sonumuz olduğu için koştur babam koştur cumartesi pazar bi ara beyaz eşyalara bakçaz almak için halıdır perdedir derken napçam ben ya nasıl yetişeceğim offffffffffffffffffff

bu arada kızlar davetiyemi hallettik 1000 tane 80tl idi bence davetiyeye göre çok uygun Eki Görüntüle 472168
sizce nasıl

çok şekeeeerrrrrrrrrrrrrr

merhaba kızlar bayadır yazamıyordum.1-2 ay olmuştur foruma yazmayalı.düğün telaşı koşturuyorum ancak nefes alabildim.herkese hayırlı ramazanlar.

canım bende aynı senin gibiyim boşluk bulmıyorum

aynıyız işte dolaşıyoz hep

çok güzeller canım

canım bende durup dururken hep diyorum nerelere geldik ya 5 senedir bu zamanların hayalini kurduk hep ve geliyoooo

biz nikah gününüde ayarlamadık

selammm kızlar kaç dakikadır yazılanları okuyorum :) bende eylülde evleniyprummm. 15 eylülll Herkese şimdiden mutluluklarrr :)

hoşgeldin canım 29 eylül bende benden iki hafta önce gelincik olcan

hadi hayırlısı

kızlar 3 eylül e nikah tarihiini aldık bu sabahhhh hemen hemen 1 ay sonra yaaaa:)

hayırlı olsun canım allah mesut etsin hepimizi

canım senin bitmiş artıkın heee en erken sensin biz kaldık öyle

evettt canımmm : inşallah herkesin içine sinerr herşeyy.burada yazılanları okudukça daaha bi enerjik oluyor insan

oof ya Ramazandan herhalde, hiçbir işe baktığımız yok...
ben söylemicem dedim kendi kendime bu sefer, gidelim bakalım vs diye... ama hiç lafı da açılmıyor.. anlamıyorum ki..
zaten akşamları çok yorgun oluyorum, oruç oruç sıcakta gezmeyi gözüm hiç yemiyor..ama ben hadi desem gidilecek biliyorum, ben de demiyorum bakalım ne zaman akıllarına gelecek.. gidip yorgan yaptırıyolar, yorgan serecek yatak yok ortada
mobilyaları ayarlamadık, ev yok.. nişanlıma kalırsa onların oralarda çok varmış, ve 300-500 m mesafeden bahsediyor annesigillerin evine.. aslında ben yürüme mesafesinde bi yer istemiyordum, ama şimdiye kadar bana o kadar ii niyetli davrandılar ki, bunu ona söyleyemiyorum...
gelinlik provam var cuma günü, beyaz eşyalarımız tamam zaten...
ama ev olmadıktan sonra halı, perde işleri aksıyor.. geçen hafta ağustos ortası tutalım biiz evi dedi, ev mi buldun,aklında biyer var da söylemiyor musun dedim, hayır dedi.. hem ağustos ortası tutalım diyor, hem hiç ev bakmaya gitmedik daha... saçma sapan beğenmediğim bir yeri tutmak zorunda olmak istemiyorum ne zor iş bunlar..

slm kızlarrr yeni bir gn ve eksi bir gün 59 gün kaldı 50 lere düştük artık inanamıyorum yaaaaa
evet canım bugün 59 uz

canım yaa sıkma canını inan biz ev baktığımızın 2. günü falan bulduk. alacağın yer belli olduktan sonra tutmakta bişey yok. e ev olmadan mobilyada olmuyo. ama sana bişey diyimmi söyle yapsınlar içinde kalıp canını sıkıcana istediğin gibi olsun herşey. ben öyle yapıyorum. nişanlım düşünmüyosa zorla düşünecek bu yola girdiyse benle üstüne düşeni yapıcak. hem canım erkekler bizim gibi ayrıntıcı değil senin ne hissetttiğini anlayamayabilir

ya bizde daha ev mev tutmadık ama bizim olayımız maddi eylül başı anca tutabilicez halıya perdeye kaç dk ayırabilcez bilmiorum ama takılmıyorum elbet olcak sıkıntı yok bu arada hanımlar beyler ilgilnmiosa siz hiiiiç ilgilenmeyin tıııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…