kızlar cumartesi günü tüm evimin eşyaları geliyor gecen pazar ailemi tutuğumuz ewı göstermeye gıttık aılem görmemısdı geldıler ve evi cok kucuk buldular morellerı bozuldu ama avrupa yakasında ewler kucuk ve fıyatlar ucuk 85 m2 ewe 800 kıra verıyoruz öle morelman çok kötüyüm :/
cnım davetiyen çok cici :)) bizde davetiye aşamasındayız. puff. bi yandan internetten bakıyorum. bi yandan gidip davetiyecide görsek diyorum. sanırım c.tesi günü gidip bakıcaz. 300 davetiye kaç günde basılıyor fikri olan var mı kızlar?
firmasına göre değişir çalışma kapasitesi yoğunluk oranı fark eder benimkini 1 günde bastılar ertesi gün teslim aldık
cevap için teşekkğrler cnm :) senin devateiyeni bastrıdğın siteyi incelyiroum. c.tesi gidip bakarız fiyatlar aynıysa orda bastırırım herhalde bilemiyorum :) birde gelin ayakakkabısı derdi var anam anam :)))
zaman az kaldıkça yapılacak işler artıyor. birde çalışıyor olunca sadece h. sonları bize kalıyor.
Dostlarım benim bi maruzatım var maltepe veya kartalda sahibinden 1+1 veya 2+1 bakıyoruz kulağınız gözünüz açık ola
canım hngi şehirdesinya fırsat olmadı neyse burdayım ev arıyoz ama bulamıoz :)
canım ist ev kiraları öyle maalesef daha ucuza iyi bi yerde ev bulabileceğini sanmıyorum..Merhaba kızlar ben de EyLÜL 2012 geliniyim ve düğünüm 8inde Mersinde ayrıca Samsunda da düğün tadında bir kına gecemiz olacak 4ünde veee İstanbula taşınacağız ev arıyoruz ve evler uçmuş durumda. Şuan Ankarada yaşadığım için bilmiyorum İstanbulu. Nişanlım Anadolu yakası Kozyatağında oturuyor. Bu semtte kiralar 900 den başlıyor hatta daha yüksek. Biz de başka yerlere bakmaya başladık ama çok iti kopuğu olmasın akşam hava karardığında işten elirken korkmayalım güvenli bir semt olsun istiyoruz. Çok zor bu işler.
canımm çok şirin ucuz ve güzelmişbu arada kızlar davetiyemi hallettik 1000 tane 80tl idi bence davetiyeye göre çok uygunEki Görüntüle 472168
sizce nasıl
aynı gün en kötü ertesi gün verirler canımcnım davetiyen çok cici :)) bizde davetiye aşamasındayız. puff. bi yandan internetten bakıyorum. bi yandan gidip davetiyecide görsek diyorum. sanırım c.tesi günü gidip bakıcaz. 300 davetiye kaç günde basılıyor fikri olan var mı kızlar?
günaydın kızlar bir iki gündür giremiyordum( kaldı 47 gün :))
dün son prova için gittim etek boyu yapılacaktı ama gerek kalmadı ayakkabıları giyince gayette güzel oldu :))
kesesi çiçeği tacı ekstra iplikleri uzun kısa duvakla tarlatanla beraber aldım gelinliğimi :)))
son on bes gün kala acıp asın dediler :))
kendiliğinden düzelirmiş.
diş doktorumada gorundum yüzde elli sansım varmıs dişlerim için. belki tellerim o zamana cıkar belki cıkmazmıs(8 sağlık olsun kafama takmıyorum pek . nede olsa gorunmuyor
kına gecesi yüzünden tartısmalar içerisindeyiz. ben gittim mekan tuttum kayın pederım ve gorumcem tepki gösterdi kına gecesi sokakta olur diye. bide anayola bağlayan tüm otobüslerin geçtiği yer nasıl olursa süslenip püslenip sokağı kapattırıp orda oynarız. hangi mantığa uyar bu. ben topukluları gıycem sokakta dans mı etcem hayatta öyle birsey yapmam. onu da geçin ambulansı var itfaiyesi var bu işin. allah korusun ya birine bişey olursa yada orda geçmek isteyenlerle kavga edersek. burnumuzdan gelecek. ama olurmu onların adetleri böyleymiş belediyeden izin alırlarmıs. ttuttuldu bi kere dedim mekan. neymiş efendim 80 100 kişi gelecekmiş kolu komsu gelirmiş. gelmesinler efendim onlara ne düğünde gelecekler ya dedim. onu da geçtim düğün istediğiniz gibi oluyor ama kınada benim istediğim gibi olacak dedim. kına mekanı kıza aittir bizim orda dedm bende yaptım işte dedm. görümcem le kayınpederim bir oluyor . nişanlımda annesine cekmiş allahtan beni koruyor. neymiş eğer görüceklermiş beğenmezlerse iptal olcakmıs sokakta olcakmıs. istemiyorum dedim görmeyin isterseniz sizin fikriniz belli nasılsa bir kulp takılır mekana dedim. beğenmeyeceğim diye şartlamıssınız kendinizi dedim. cok olursa ben aile arası kendi yakınlarımla yaparım kimse gelmez sizin taraftan o zaaman madem oyle dedm. nişanlımda hiç olmadı arkadaslarımızı alır akraba filan almayız sahile gider bişeyler yer içeriz kendi aramızda kutlarız hayatım dedi. allahtan o anlayıslı . cileden cıkartacaklar beni((
mutfak dolaplarımızdadün takıldı gercekten cok güzel oldu kızlar tam istediğim gibi diyebilirim.
geriye dusa kabin kaldı ve kornişler. sonrasındada oturma odası misafir odası mobilyaları halı ve perde :))) otuz ağustosta evi yerlestireceğiz
ne alaka yaa onlara ne kına gecesinden böyle insanlara sinir oluyorum sokakta kınamı olurmuş yaa eskidenmiş o sakın hevesini kırmalarına izin verme canım nasıl istiyosan öyle yap. erkek tarafına göre değil kız tarafına göre yapılır bu işler
bu arada kızlar davetiyemi hallettik 1000 tane 80tl idi bence davetiyeye göre çok uygunEki Görüntüle 472168
sizce nasıl
denıyorum canım sabredıyorum( en tuhafıda mesela nısanlım aılemle boyle fıkır ayrılıkları yasadıgı zaman aılem hıc bı zaman surat asmıyor konusuyor guluyor hanı takmıyorlar. ama ben onların aılesıyle fıkır ayrılıgı yasadıgım zaman kayınpederım ve gorumcem bır olup surat asıyorlar. nişanlımada dedım gorumceme ne dıye. o sussun dedim. bizimle alakalı bir konu yangına korukle gidiyor ddedim. evet öyle dedi.onlar aynı kafadan geri kafalılar bı kere hayırsa hayır olur o beyazı sıyah yapamazsın asla dedi. bende anlasamıyorum onlarla dedi. iki gün iyiysek bir gün kötüyüz dedi. anlamıyorlar empati kurmak yok benciller dedi.
bana hak veriyor sonuna kadar o da hak vermese kötü olurdum herhalde. tek dediği sey birde bosver sen sus bende susucam kotu olcaz yoksa demesi. bırak aileler konusup anlassınlar babanlar ikna eder dedi. gurur meselesi mi yapıyorlar bilmiyorum ben havuz basında yapıcam onlar düğünü sıradan bi salonda yaptıkları için. hiç bi fikrim yok. ama kızıyorum grçekten.
nısanlım bı de dıyokı sen takma kardesıme o banada surat asıyor tavır yapıyor. ben gorurum onu ılerıde onunda basına gelcek az kaldı ne var surda dıyor bı sene sonra o daha beter tartısacak ne sorunlar yasayacak bak gorursun demedı deme dıyo
günaydın kızlar bir iki gündür giremiyordum( kaldı 47 gün :))
dün son prova için gittim etek boyu yapılacaktı ama gerek kalmadı ayakkabıları giyince gayette güzel oldu :))
kesesi çiçeği tacı ekstra iplikleri uzun kısa duvakla tarlatanla beraber aldım gelinliğimi :)))
son on bes gün kala acıp asın dediler :))
kendiliğinden düzelirmiş.
diş doktorumada gorundum yüzde elli sansım varmıs dişlerim için. belki tellerim o zamana cıkar belki cıkmazmıs(8 sağlık olsun kafama takmıyorum pek . nede olsa gorunmuyor
kına gecesi yüzünden tartısmalar içerisindeyiz. ben gittim mekan tuttum kayın pederım ve gorumcem tepki gösterdi kına gecesi sokakta olur diye. bide anayola bağlayan tüm otobüslerin geçtiği yer nasıl olursa süslenip püslenip sokağı kapattırıp orda oynarız. hangi mantığa uyar bu. ben topukluları gıycem sokakta dans mı etcem hayatta öyle birsey yapmam. onu da geçin ambulansı var itfaiyesi var bu işin. allah korusun ya birine bişey olursa yada orda geçmek isteyenlerle kavga edersek. burnumuzdan gelecek. ama olurmu onların adetleri böyleymiş belediyeden izin alırlarmıs. ttuttuldu bi kere dedim mekan. neymiş efendim 80 100 kişi gelecekmiş kolu komsu gelirmiş. gelmesinler efendim onlara ne düğünde gelecekler ya dedim. onu da geçtim düğün istediğiniz gibi oluyor ama kınada benim istediğim gibi olacak dedim. kına mekanı kıza aittir bizim orda dedm bende yaptım işte dedm. görümcem le kayınpederim bir oluyor . nişanlımda annesine cekmiş allahtan beni koruyor. neymiş eğer görüceklermiş beğenmezlerse iptal olcakmıs sokakta olcakmıs. istemiyorum dedim görmeyin isterseniz sizin fikriniz belli nasılsa bir kulp takılır mekana dedim. beğenmeyeceğim diye şartlamıssınız kendinizi dedim. cok olursa ben aile arası kendi yakınlarımla yaparım kimse gelmez sizin taraftan o zaaman madem oyle dedm. nişanlımda hiç olmadı arkadaslarımızı alır akraba filan almayız sahile gider bişeyler yer içeriz kendi aramızda kutlarız hayatım dedi. allahtan o anlayıslı . cileden cıkartacaklar beni((
mutfak dolaplarımızdadün takıldı gercekten cok güzel oldu kızlar tam istediğim gibi diyebilirim.
geriye dusa kabin kaldı ve kornişler. sonrasındada oturma odası misafir odası mobilyaları halı ve perde :))) otuz ağustosta evi yerlestireceğiz
yyyya sahibinden.comda 3-5 tane var ama bakmışmıydın onlaraSeni çok iyi anlıyabiliyorum aynı durumu gecen hafta biz yasadık
Ama malesef sahibinden bulamadık ve emlakcıya 700 lira para vermek zorunda kaldık ama çok şükür o dertten kurtulduk canım ya
Allah yardımcınız olsun umarım bulabilirsin...
yyyya sahibinden.comda 3-5 tane var ama bakmışmıydın onlara
Tatlım eyüp yeşilpınardan bakmak zorundaydık eve ben İstanbulun i 'sini bilmem şehir dısından gelin geleceğim ...
Hergün baktım o siteye hiç sahibinden yokmus hayırlısı böyleymiş ne yapalım nasip artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?