• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar bende 5 eylül..çok az zaman kaldı herşey eksik eksik ama tamamlamaya çalışıyoruz.Balayı için fethiye villa rock diye biyere gitmeye karar verdik ama önerileri olan varsa değerlendirebilirim..

9 eylül kınam 12 eylül düğünüm var inş kolay atlatırımm sıkıntılı bir sene geçirdim az kaldı ramazan sonrası düğün sayılır..çoğu gitti geriye ev gelinlik kınalık kaldı...herşyi aldık şükür..:32:

kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor bız hala ev bulamadık:(
bırde dugununde regl tarıhı cakısan var mı:)

canım benim nasıl gitsin ya :) dün anneme düğün ve kına da giyeceği kıyafetleri aldık. benim kına ayakkabım kaftanım işte kına malzemeleri alındı. süsler filan.

az kaldı bir bucuk ay kadar ve gittikçe heyecanım artıyor :)) ama geriye pek birsey kalmadı.
perdeler halılar oturma grupları yemek odası grupları kaldı birtek o kadar.
bir de takılar :S

benim 20 sinde regl günüm ama her ay ya iki gün geriye atıyor yada ileriye. oldukca ddüzensiz yani. benim düğünüm 14 ünde 16 sında balayına gideceğim inş bir aksilik olmazsa 19 u dönüş yapacağız ve umarım o zaman hastalanırım :((( balayında havuza girmeden nasıl yaparım ben bilmiyorum. belkide bir aylığına ilaç alırım olmadı :((

Herkese merhaba;
uzun zaman oldu gelmeyeli.Düğünüme tam 1 ay kaldı.hala çeyizde eksikler var.Gecen hafta evi temizlettik salı gunude yerleştireceğiz.Büyük eşyalar tamamda küçük çeyizlik eşyalar al al bitmiyor..
Sizde durumlar nasıl?

Herkese merhaba;
uzun zaman oldu gelmeyeli.Düğünüme tam 1 ay kaldı.hala çeyizde eksikler var.Gecen hafta evi temizlettik salı gunude yerleştireceğiz.Büyük eşyalar tamamda küçük çeyizlik eşyalar al al bitmiyor..
Sizde durumlar nasıl?

Benımde 2 ay kaldı canım, kına kıyafetı, otel rezervasyonu, davetıye nıkah sekerı, yatak odası halı perde eksıklerım kaldı. Hayırlısıyla toplayabılırız ınsallah.

Senınde gelişmeler guzel canım 1 ay var daha ustelık.

Karısık canım kosturmaca gıdıyor bırde ramaza girdi elım ayagıma dolastı oruclu enerjısı olmuyor ınsanın, ama allah yardım edıyor bı sekılde :)

Kıralık mı arıyorsunuz nerde?

Benım gecıkıyor genelde galıba dugun zamanıma denk gelıcek hap alıcam bu gısışle mecburen.

çok çok iyi düşün canım belki düzelir yada düzelmez bunu en iyi sen bilirsin. hevesim yokta deme işe başladınmı hevesin gelir :1:

Canım o kötü biri değil çok iyidir,çok güvenilir biridir,fakat biz anlaşamıyoruz çok farklıyız işin kötüsü bu farklılıklar bizi nişanlanınca etkilemeye başlamıştı,onun istediği gibi biri olsam melek olur bunu biliyorum ama olamam beni olduğum gibi sevmişse böyle mutlu etmeyide bilmeliydi.kimse değişmiyor huylu huyunda vazgeçmiyor.

ozsen'cim yanlış hatırlamıyorsam daha önce bazı mesajlarında yine bir dönem aranızın bu şekilde açıldığı ve sen son tepkiyi verince nişanlının geri adım attığını yalvarıp yakardığını belirtmiştin (yanlış hatırlıyorsam kusura bakma ne olur:) Bu seferde sen son noktayı koydun ve gayet mantıklı bir şekilde ilişkiyi bitirme kararı aldın. mantıklı diyorum çünkü son 2 aydır yaşadıklarının bir ksımını bizimle paylaşmıştın. seni böylesine üzmüş, kırmış, sorumluluklarını yerine getirmemiş bir adama, ömür boyu güvenebilecek misin? her sıkıştığında seni böyle üzüp kırmasına dayanabilecek misin? bebeğim evlilik 1 gün 2 gün 1 yıl değil. bir ömür. belki 30 belki 50 belki 80 yıl!!! bir insan hele ki bir erkek asla değişmez. evlendikten sonra değiştiririm, istediğim gibi şekilleniririm diye düşünüyorsan, yanıldığını söyleyebilirim :) Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yok canım yanlış hatırlamıyorsun,estağfurullah yanlışta anlamam.dpğru söylüyorsun kimse değişmez buna bende inanmıyorum artık.

valla canım bizdede ev temziliği evin eksikleriydi uğraşıyoruz. hafta sonu evin avizelerini de aldık. birtek halı ve perdeler kaldı şu anda. mobilylaar ağustosta gelicek kısmetse.
ben hap kullanıyorum şu anda o yüzden denk gelmiyo canım :34:
Canım o kötü biri değil çok iyidir,çok güvenilir biridir,fakat biz anlaşamıyoruz çok farklıyız işin kötüsü bu farklılıklar bizi nişanlanınca etkilemeye başlamıştı,onun istediği gibi biri olsam melek olur bunu biliyorum ama olamam beni olduğum gibi sevmişse böyle mutlu etmeyide bilmeliydi.kimse değişmiyor huylu huyunda vazgeçmiyor.

Yok canım yanlış hatırlamıyorsun,estağfurullah yanlışta anlamam.dpğru söylüyorsun kimse değişmez buna bende inanmıyorum artık.
bir gelişme varmı canım merak ettim :31:

Back