- 20 Mart 2011
- 690
- 759
- 323
ayy canımm gelinliğin çook güzel. Hayırlı olsun tatlım. benim gelinliğime çok benziyor :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsuuun, çok ciici.. prenses diyorlarmış herhalde bu gelinliklere...
ağız tadıyla giyip günün perisi olursun inşallah
ayy canımm gelinliğin çook güzel. Hayırlı olsun tatlım. benim gelinliğime çok benziyor :))
aşkla mutlu mesut giymeyi nasip etsin rabbim sana
kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor bız hala ev bulamadık
bırde dugununde regl tarıhı cakısan var mı:)
Herkese merhaba;
uzun zaman oldu gelmeyeli.Düğünüme tam 1 ay kaldı.hala çeyizde eksikler var.Gecen hafta evi temizlettik salı gunude yerleştireceğiz.Büyük eşyalar tamamda küçük çeyizlik eşyalar al al bitmiyor..
Sizde durumlar nasıl?
kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor bız hala ev bulamadık
çok çok iyi düşün canım belki düzelir yada düzelmez bunu en iyi sen bilirsin. hevesim yokta deme işe başladınmı hevesin gelir
Canım o kötü biri değil çok iyidir,çok güvenilir biridir,fakat biz anlaşamıyoruz çok farklıyız işin kötüsü bu farklılıklar bizi nişanlanınca etkilemeye başlamıştı,onun istediği gibi biri olsam melek olur bunu biliyorum ama olamam beni olduğum gibi sevmişse böyle mutlu etmeyide bilmeliydi.kimse değişmiyor huylu huyunda vazgeçmiyor.
ozsen'cim yanlış hatırlamıyorsam daha önce bazı mesajlarında yine bir dönem aranızın bu şekilde açıldığı ve sen son tepkiyi verince nişanlının geri adım attığını yalvarıp yakardığını belirtmiştin (yanlış hatırlıyorsam kusura bakma ne olur:) Bu seferde sen son noktayı koydun ve gayet mantıklı bir şekilde ilişkiyi bitirme kararı aldın. mantıklı diyorum çünkü son 2 aydır yaşadıklarının bir ksımını bizimle paylaşmıştın. seni böylesine üzmüş, kırmış, sorumluluklarını yerine getirmemiş bir adama, ömür boyu güvenebilecek misin? her sıkıştığında seni böyle üzüp kırmasına dayanabilecek misin? bebeğim evlilik 1 gün 2 gün 1 yıl değil. bir ömür. belki 30 belki 50 belki 80 yıl!!! bir insan hele ki bir erkek asla değişmez. evlendikten sonra değiştiririm, istediğim gibi şekilleniririm diye düşünüyorsan, yanıldığını söyleyebilirim :) Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yok canım yanlış hatırlamıyorsun,estağfurullah yanlışta anlamam.dpğru söylüyorsun kimse değişmez buna bende inanmıyorum artık.
valla canım bizdede ev temziliği evin eksikleriydi uğraşıyoruz. hafta sonu evin avizelerini de aldık. birtek halı ve perdeler kaldı şu anda. mobilylaar ağustosta gelicek kısmetse.kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor bız hala ev bulamadık
Canım o kötü biri değil çok iyidir,çok güvenilir biridir,fakat biz anlaşamıyoruz çok farklıyız işin kötüsü bu farklılıklar bizi nişanlanınca etkilemeye başlamıştı,onun istediği gibi biri olsam melek olur bunu biliyorum ama olamam beni olduğum gibi sevmişse böyle mutlu etmeyide bilmeliydi.kimse değişmiyor huylu huyunda vazgeçmiyor.
bir gelişme varmı canım merak ettimYok canım yanlış hatırlamıyorsun,estağfurullah yanlışta anlamam.dpğru söylüyorsun kimse değişmez buna bende inanmıyorum artık.