eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor bız hala ev bulamadık
bırde dugununde regl tarıhı cakısan var mı:)
valla canım bizdede ev temziliği evin eksikleriydi uğraşıyoruz. hafta sonu evin avizelerini de aldık. birtek halı ve perdeler kaldı şu anda. mobilylaar ağustosta gelicek kısmetse.
ben hap kullanıyorum şu anda o yüzden denk gelmiyo canım

Günaydın herkese, iyi haftalar kızlarrr
uzun zamandır gelemiyordum, ama işleri epey yoluna koydum da geldim
sizler ne alemdesiniz?

hoşgeldin canımcım neler yaptın hallettin anlat bakalım
buraya en son yazdığımda sanırım nikah tarihimizi bile almamıştık

sonra nikah başvurumuzu yaptık, zor da olsa salonda nikah kıyacak bir memur bulduk

gelinliğimi sipariş ettik, 4 ağustos teslim

mobilyalarımızı aldık, 15 ağustosta gelecek inşallah

ufak tefek ihtiyaçları da alıyorum bi yandan

tv, buzdolabı, ankastreler alınacak.

Damatlık alınacak...

Bu haftasonu da perde ve halı baktık, mobilyalar gelince de onları alıcaz inşallah...

Ama eksik bi türlü bitmiyor:26:

sende ne var ne yok canım?

kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor bız hala ev bulamadık
bırde dugununde regl tarıhı cakısan var mı:)

günaydın kızzlaar!
walla benim her ay 2-3 gün ileri atıyor genelde.. en son 6sında oldum. düğün 30unda... stres filan etkilemezse denk gelmez zannediyorum ama belli de olmaz.. korkulur benim reglimden

Son düzenleme:
Bi de biliosun biz bi ara kriz yaamıştık, ayrılmıştık fln.. şuan maşallah, herşey yolunda

maşallah bi sürü şeyler halletmişsiniz..

günaydın kızzlaar!
walla benim her ay 2-3 gün ileri atıyor genelde.. en son 6sında oldum. düğün 30unda... stres filan etkilemezse denk gelmez zannediyorum ama belli de olmaz.. korkulur benim reglimden
günaydıınnn
o kadar da etkilenmez sanırım stresten, denk gelmez yani bence
benim de düğünden 5-6 gün sonra olması lazım, eğer stres faktörü etkilemezse benim de denk gelmeyecek

Kızlar günaydın :)
evimizin çoğu işini tamamladık beyaz eşyamız koltuklarımız tvmiz geldi nişanlım da taşındı sonunda bir tek halı, perde ve yatak odası takımımız kaldı herşey çok şükür o kadar sorunsuz gidiyor ki hiç bir stresim telaşım yok nedense
Kızlar daha önce kına gecesi için çok güzel şarkılar, türküler paylaşılmıştı burada bir türlü hangi sayfada olduğunu bulamıyorum, hatırlayan var mı acaba :26:

canım meraba nasılsın ne zamandır giremiyodum gelişmler baya var sende nerdeyse bitmiş hadi hayırlı olsuun:)

canım meraba nasılsın ne zamandır giremiyodum gelişmler baya var sende nerdeyse bitmiş hadi hayırlı olsuun:)

çok teşekkür ederim canım, bayadır yazamıyorum ben de, tüm haftasonunu evin eksiklerini tamamlamakla geçiriyoruz nişanlım oturmaya başladığı için eşyaları da ilk o kullanıyor, buzdolabını doldurdum, mutfağa şunu aldım, şöyle yaptım filan diye anlattıkça nasıl hevesleniyorum halımızla perdemiz eksik ama annecim sağolsun bizden daha çok düşünüyor evde ne kadar kullanmadığı şey varsa topladı bizim eve getirdi bişeyimiz eksik kalmasın diye akşam da kına mekanını halledeceğiz inşallah
Sen nasılsın, senin hazırlıkların nasıl gidiyor canım ?

Son düzenleme:
bir gelişme varmı canım merak ettim [/QUOTE]

mmousse canım,şuan annemle babam şehir dışında,o arıyor olumlu şeyler söylüyor,ayrılmak istemediğini vs eve bakıyomuş sürekli vs bende ona güvenmediğimi söyledim ( yani üzer kırar anlamında bir güvensizlik) en azından ailem gelince onlarla konuş çünkü onlar çok kızgın dedim bilmiyorum ne olur yetişmeyecek bir şey yok diyor, çünkü bizim şu an da sadece beyaz eşyamız yok birde ev tutulmadı, gelinliğide araştırdım ben zaten son 1 ay dikiyolarmış dedi.ama ben daha çok psikolojik açıdan düşünüyorum zaten,bunlarda sonra 1 buçuk ay içinde evlenmek ürkütücü geliyor.Bilmiyorum bir yandan çok üzülüyorum bir yandanda evlenmek istediğimden emin değilim.

kızlar sanırım benımreglım de o doneme gelecek offf . yuzde ellı sansım var bu durumda ılac alsam kılo alırmıyımkı

çok sevindim canım bende çok heyecanlanıyorum ama sayılı gün harbiden çabuk geçiyo yaa inş bi ömür mutlu olurdunuzzz:) bizde daha mobilyaları halledemedim snra perde halı çok iş var

kızlar cumartesi günü tüm evimin eşyaları geliyor gecen pazar ailemi tutuğumuz ewı göstermeye gıttık aılem görmemısdı geldıler ve evi cok kucuk buldular morellerı bozuldu ama avrupa yakasında ewler kucuk ve fıyatlar ucuk 85 m2 ewe 800 kıra verıyoruz öle morelman çok kötüyüm :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…