eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar bende 5 eylül..çok az zaman kaldı herşey eksik eksik ama tamamlamaya çalışıyoruz.Balayı için fethiye villa rock diye biyere gitmeye karar verdik ama önerileri olan varsa değerlendirebilirim..

9 eylül kınam 12 eylül düğünüm var inş kolay atlatırımm sıkıntılı bir sene geçirdim az kaldı ramazan sonrası düğün sayılır..çoğu gitti geriye ev gelinlik kınalık kaldı...herşyi aldık şükür..

kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor bız hala ev bulamadık
bırde dugununde regl tarıhı cakısan var mı:)

canım benim nasıl gitsin ya :) dün anneme düğün ve kına da giyeceği kıyafetleri aldık. benim kına ayakkabım kaftanım işte kına malzemeleri alındı. süsler filan.

az kaldı bir bucuk ay kadar ve gittikçe heyecanım artıyor :)) ama geriye pek birsey kalmadı.
perdeler halılar oturma grupları yemek odası grupları kaldı birtek o kadar.
bir de takılar :S

benim 20 sinde regl günüm ama her ay ya iki gün geriye atıyor yada ileriye. oldukca ddüzensiz yani. benim düğünüm 14 ünde 16 sında balayına gideceğim inş bir aksilik olmazsa 19 u dönüş yapacağız ve umarım o zaman hastalanırım (( balayında havuza girmeden nasıl yaparım ben bilmiyorum. belkide bir aylığına ilaç alırım olmadı (

Herkese merhaba;
uzun zaman oldu gelmeyeli.Düğünüme tam 1 ay kaldı.hala çeyizde eksikler var.Gecen hafta evi temizlettik salı gunude yerleştireceğiz.Büyük eşyalar tamamda küçük çeyizlik eşyalar al al bitmiyor..
Sizde durumlar nasıl?

Benımde 2 ay kaldı canım, kına kıyafetı, otel rezervasyonu, davetıye nıkah sekerı, yatak odası halı perde eksıklerım kaldı. Hayırlısıyla toplayabılırız ınsallah.

Senınde gelişmeler guzel canım 1 ay var daha ustelık.

Karısık canım kosturmaca gıdıyor bırde ramaza girdi elım ayagıma dolastı oruclu enerjısı olmuyor ınsanın, ama allah yardım edıyor bı sekılde :)

Kıralık mı arıyorsunuz nerde?

Benım gecıkıyor genelde galıba dugun zamanıma denk gelıcek hap alıcam bu gısışle mecburen.

valla canım bizdede ev temziliği evin eksikleriydi uğraşıyoruz. hafta sonu evin avizelerini de aldık. birtek halı ve perdeler kaldı şu anda. mobilylaar ağustosta gelicek kısmetse.
ben hap kullanıyorum şu anda o yüzden denk gelmiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…