- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
benim de, çıldırazaayiimm :122::122:
internette araştır biraz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar siz nası bi süprizle karşılaşmak isterdiniz bunu hayal edin belki bi fikir çıkarabilirsiniz ortayaaa:)
canımm son kararı verdniz demek ALlah ım içindeki acıyı biran önce dindirsin. üzülme demekle olmaz biliyorum ne denir onuda bilmiyorum ama olmazdı en azından öyle avut kendinii. evlensen mutlu olamıcaktın bak ayrılmayı kabul etmiş. rabbim çok büyük sana dayanma gücü vericktir off ne desek boş
Kabul etmiyor canım sabaha kadar mesaj yazdı bana,ayrılmak istemediğini,çok sevdiğini,kötü niyetli olmadığını söylüyor.Hemen bu akşam acil olan herşeyi yapmak istediğini söylüyor.ama ben istemiyorum hevesim,güvenim kalmadıki
Kabul etmiyor canım sabaha kadar mesaj yazdı bana,ayrılmak istemediğini,çok sevdiğini,kötü niyetli olmadığını söylüyor.Hemen bu akşam acil olan herşeyi yapmak istediğini söylüyor.ama ben istemiyorum hevesim,güvenim kalmadıki
çok çok iyi düşün canım belki düzelir yada düzelmez bunu en iyi sen bilirsin. hevesim yokta deme işe başladınmı hevesin gelir
ozsen'cim yanlış hatırlamıyorsam daha önce bazı mesajlarında yine bir dönem aranızın bu şekilde açıldığı ve sen son tepkiyi verince nişanlının geri adım attığını yalvarıp yakardığını belirtmiştin (yanlış hatırlıyorsam kusura bakma ne olur:) Bu seferde sen son noktayı koydun ve gayet mantıklı bir şekilde ilişkiyi bitirme kararı aldın. mantıklı diyorum çünkü son 2 aydır yaşadıklarının bir ksımını bizimle paylaşmıştın. seni böylesine üzmüş, kırmış, sorumluluklarını yerine getirmemiş bir adama, ömür boyu güvenebilecek misin? her sıkıştığında seni böyle üzüp kırmasına dayanabilecek misin? bebeğim evlilik 1 gün 2 gün 1 yıl değil. bir ömür. belki 30 belki 50 belki 80 yıl!!! bir insan hele ki bir erkek asla değişmez. evlendikten sonra değiştiririm, istediğim gibi şekilleniririm diye düşünüyorsan, yanıldığını söyleyebilirim :) Hakkınızda hayırlısı olsun.
Oyyy eylulun güzel gelıncıklerı
Kımınız güzel gelişmeler kımınız uzgun gelısmelerden bahsemış, hayatında guzel seyler olanlar daha guzellerı kısmet olsun herşey hallolsun ınsallah,
Uzgun anılar yasayanlar sabırlı olun allaha dua edın mubarek gunler emın olun vardır bır hayır.
Geleyım benım gelısmelere,
Evımız boyanıyor, ardından temızlık baslıycak ev hazır.
Gelınlık ıcın 2 provam kaldı. Kına ıcın bındallı tarzı bısey bakıorum.
Kına ıcın kına el mumlugu kına ortusu nedıme tacları falan aldım ama daha eksıklerım var :)
Düğün yerınde dugune davet edıldık yemekler muzıkler servıs ortam harıkaydı :)
Muzıklerımız düğün yerı fotografcımız, dış cekım fotografcımız hazır.
Gelın ayakkabım, yedek dolgu topuk ayakkabım, gelın cıcegım alındı :)
Kuafor randevularım alındı :)
yemek odam ve salon takımım alındı, yatak odası alacagız maskodan. sonrada halı perde aksesuar ısıne gırıcem.
Nıkah basvurusu yapıldı dugun gunu cok dolu aksam 9 a zar zor alabıldık
Kına organızasyonu yapıcam baslıorum bu hafta,
Nıkah sekerlerı ve davetıelerı bı yerde hazırlatıcaz bu hafta ınsallah halledebılırız.
Gelın arabamızda var susleme ısı ıcın erken.
Davetlı lıstelerı hazır
Balayı otelını ayarlamadık, ama antalya belek olacak 3 seçenege dustum ınsallah bu hafta halledıcez bu ısı de.
Baska bısey kalmadı sayılır allah herkesın yardımcısı olsun ıcınde de bızım
opuyorum hepınızı.
ohhh ne güzel yaa bir sürü işini halletmişsin canım. amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun çook güzel ama çook zor telaşlarOyyy eylulun güzel gelıncıklerı
Kımınız güzel gelişmeler kımınız uzgun gelısmelerden bahsemış, hayatında guzel seyler olanlar daha guzellerı kısmet olsun herşey hallolsun ınsallah,
Uzgun anılar yasayanlar sabırlı olun allaha dua edın mubarek gunler emın olun vardır bır hayır.
Geleyım benım gelısmelere,
Evımız boyanıyor, ardından temızlık baslıycak ev hazır.
Gelınlık ıcın 2 provam kaldı. Kına ıcın bındallı tarzı bısey bakıorum.
Kına ıcın kına el mumlugu kına ortusu nedıme tacları falan aldım ama daha eksıklerım var :)
Düğün yerınde dugune davet edıldık yemekler muzıkler servıs ortam harıkaydı :)
Muzıklerımız düğün yerı fotografcımız, dış cekım fotografcımız hazır.
Gelın ayakkabım, yedek dolgu topuk ayakkabım, gelın cıcegım alındı :)
Kuafor randevularım alındı :)
yemek odam ve salon takımım alındı, yatak odası alacagız maskodan. sonrada halı perde aksesuar ısıne gırıcem.
Nıkah basvurusu yapıldı dugun gunu cok dolu aksam 9 a zar zor alabıldık
Kına organızasyonu yapıcam baslıorum bu hafta,
Nıkah sekerlerı ve davetıelerı bı yerde hazırlatıcaz bu hafta ınsallah halledebılırız.
Gelın arabamızda var susleme ısı ıcın erken.
Davetlı lıstelerı hazır
Balayı otelını ayarlamadık, ama antalya belek olacak 3 seçenege dustum ınsallah bu hafta halledıcez bu ısı de.
Baska bısey kalmadı sayılır allah herkesın yardımcısı olsun ıcınde de bızım
opuyorum hepınızı.
canım bende gelinliğimi aysiradan aldım. damatlığı tween den aldık kampanyadaydı. pimapendeki bantları çıkarana kadar temizlikçininde canı çıktı. Allah yardımcınız olsun canım benim eşyalarda ağustos 16 da gelicek :)gunaydin kizlar kacgundur izinliydim bugun is basi yaptim forumada giremedim farkindayim gelinligimi aldik sonunda uc dort gelinlik denedim begendigim ama sonuncusu baska yerdenndi aysiraya gittim bgendigim modeli denedim ve super oldu. herkeste onu begendi annemde dahil. ilk gittigimde annemler yoktu biz yorulmasinlar die almadik onlari ertesi gun aldik. tam bir duygu seli yasandi annem nasil agladi ben bakamadim aglamamak icin. ama onceki gun bende aglamistim. herkes nasil duygulanmisti. nisanlimda cok begendi gelinligimi gelin ayakkabilarimda alindi. bir tek kinaligim kaldi. onuda bulamadik dogru duzgun bisey.buarada aysiradan gelinlik almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. cok ilgili ve alakalilar ayrica kirmamaya ozen gosteriyorlar.
damatliklar ve kinada giyecegi kiyafetler de alindi. efordan aldik onlari. baska bi avmde 1200 demislerdi komple .aksesuarlardan tut gomlege ayakkabiya kadar . ama biz migros avmden aldik 1000 liraya. keske onceki gun alsaymisiz . 650 demisti cunku kampanya bittigi icin yararlanamadik
neyse saglik olsun. hersey cok guzel gecti ve sonnnnn 57 gun filan kaldi :)))
bu aarada kucuk ev esyalarim da alindi :) hepsini koctastan aldik
evimizde boyandi elektirikte dosendi prizler filan.
bugun laminant takilacak belki yarin tam bilmiyorum yakinda mutfak dolabimda gelecek ve hersey bitiyor :)) tek sorun pimapenlerdeki bantlar. erimis kalmis cok zor cikiyor.( nasil bitirecegiz bilmiyoruz.
birde banyo dolaplarim varrr.
heyecanli telaslar basladi, veeee unutmadan soylemem lazim 30 agustos ev yerlestirilecek :)))
ohhh ne güzel yaa bir sürü işini halletmişsin canım. amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun çook güzel ama çook zor telaşlar
canım bende gelinliğimi aysiradan aldım. damatlığı tween den aldık kampanyadaydı. pimapendeki bantları çıkarana kadar temizlikçininde canı çıktı. Allah yardımcınız olsun canım benim eşyalarda ağustos 16 da gelicek :)
pimapen icin tek yontem bulduk o da tahtayi zimparaliyoruz jilet gibi oluyor onunlakaziyoruz hic cizmeden oluyor. amacok zor gercekten . sizin temizlikci nasil cikartti canim
valla hiç bilmiyorum canım ama oda kazıdı sanırım. camlarda çk pisti benim hep üzerleri alçı olmuş onlarıda kazıyarak temizlemiş cok az çizikler oluşmuş ama yapılacak başka bişey yok
slm kızlarr ben de geldim aranıza.. dün düğün salonunu hallettik ve ben de eylülde evleniyoum Allah dan bişey olmazsa. 24 eylül kına 25 eylül düğün. ama birden panikledim daha birsürü eksik var.. umarım hepsini halletmeyi başarırım..
slm kızlarr ben de geldim aranıza.. dün düğün salonunu hallettik ve ben de eylülde evleniyoum Allah dan bişey olmazsa. 24 eylül kına 25 eylül düğün. ama birden panikledim daha birsürü eksik var.. umarım hepsini halletmeyi başarırım..
arkadaşlar ya bende bahsedeyim son gelişmelerdenn birazcıık:) evdeki tadilat bitti sayılır kapılar parkeler duvarlar her şey tamam yarın mutfak dolabı takılcak haftasonu fln da temizlik var beyaz eşyaları aldık mobilyaları beğendik bugun yarın ödeme yapıp alıcaz inş cuma günü gelinlik provam var davetiye bastırdık pazartesi alıcz 53 gün fln kaldı sanırım geriye kına kıyafeti fln damatlık ve nikah işlemleri kaldı yaaa bide perde ve halı bu kadar:))) sanki omzumdan yük kalktı yaaaa
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. baya hızlısın cnm MaşAllah:) umarım benimde böle hızlıca hayırlısıyla hallolur işlerim..halledersin canim merak etme ben birgunde yatak odami hallettim bir gunde gelinlik damatlik ve kucuk ev aletleri dusun ne kadar kisa surede oldu hepsi :))
teşekkür ederim cnm saol.. inş yetişi. zaten karar verdim üçer beşer yapmıcam hiçbir şeyden ve acil gerekenleri alcam diğerlerini de zamanla tamamlarım inş..hayırlı olsun canım daha zaman var yetiştirirsin merak etme
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. baya hızlısın cnm MaşAllah:) umarım benimde böle hızlıca hayırlısıyla hallolur işlerim..halledersin canim merak etme ben birgunde yatak odami hallettim bir gunde gelinlik damatlik ve kucuk ev aletleri dusun ne kadar kisa surede oldu hepsi :))
teşekkür ederim cnm saol.. inş yetişi. zaten karar verdim üçer beşer yapmıcam hiçbir şeyden ve acil gerekenleri alcam diğerlerini de zamanla tamamlarım inş..hayırlı olsun canım daha zaman var yetiştirirsin merak etme