eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

inş canıııım teşekkürlerrr:) ya bu araada bu bizim forum eskisi gibi hareketli deiillll arkadaşlar nerdesnzzzz??????

evet arkadaşların çoğu öbür topic te ben hem burda hem ordayım. o yüzden burası biraz sessiz kaldı

kızlar merhaba..ben de eylülde evleneceklerdenim ..fakat net tarih belli değil henüz...benim durum karışık biraz :) ben başka şehideyim ailemle nişanlım başka şehirde nişanlımın ailesi başka şehirde düğün memlekette yani bize ve nişanlıma 24 saat uzakta olacak...biz düğünden bir hafta önce memelekete gideriz dedik hazırlıkları yaparız dedik(kına gecesi orada olcak )

kısacası durum böyle olunca sağlıklı sağlam kafayla gelinlik kınalık vs. seçebilr miyim bilmiyorum.çünkü memelkete yıllardır gitmiyorum acaba güzel gelinlik bulur muyum birkaç gün içinde

canım benım oncelıkle sunu soyleyeyım . evet bıraz hızlı oldu bızımkı. ama ben önceden kafamdakı gelınlıgı tasarlamıstım. o yuzden baska model hıc denemedım bı kac model denedım tarzıma uygun olan sonra ınternette gordugum gelınlıgın magazasına gıttım bır de onu denedım ve oyle kararımı verdım. ertesı gunde annemlerı goturduk hemen aldık onlara bıle oncekılerı gostermedım ıcıme sınen son gelınlıgı gıydım gosterdım herkes begendı zaten . bu bır ornek sadece. kafanda bırrseylerı tasarladıktan sonra gerısı hemen gelıyor. koctasa gırdım mesela aynı reyonda tum kucuk ev aletlerı ve fıyatları cok uygun hemen yukledım arabaya cıktım

ne öneririsiniz kızlar

günaydıııııın:) öbür topic nere kiiii?
kadınlar hamamında ccanım

:18: 1 haftada herşeyi hallediceksiniz öylemi bence imkansız canım... bulunduğun şehirden alsana gelinliğini falan. ne biliyim illa memlekette olmana gerek yokki bişeyleri halletmen iiçin. bilemedim cidden karışık sizin durum

canım bence de imkansız .... gelinliği satın alırsam uygun fiyata bi gelnlik nasıl ve nerden bulacağım bu bir kına için netten bi abiye buldum diktireyim dedim tüm modacılar 500-600 tl dedi o da internetteki modacılar ..geldi diyelim ya üstümde hoş durmazsa bir de o var o yüzden karasız kaldım

kızlaaaar ben gelinliğimi aldım
hayırlı olsun canım foto foto
valla canım senin durum karışık hangi şehirdesin bulunduğun yerden hallet bence
baktım, göremedim. eylül dostluğu içinde başka şeyler konuşuluyor sanırım.
niye ama

canım burası ordan önce vardı ordaki hatunlarımız konuşmanın dışarıdan görünmesini istemedikleri için kadınlar hamamında yeni topic açtılar. fakat ben eylül gelinlerini bırakmak istemeddim aynı ay evleneceğimiz için heyecanlarımız zamanlamalarımız genelde aynı olur diye düşündüm. ama çoğu arkadşaım oraya gitti napalım

ama sanki orda herşey konuşuluyormuş gibi geldi bana..sadece eylül gelinleri yok sanırım.. madem öyle kadınlar hamamı içinde açalım biz de eylül gelinleri konumuzu...

ama sanki orda herşey konuşuluyormuş gibi geldi bana..sadece eylül gelinleri yok sanırım.. madem öyle kadınlar hamamı içinde açalım biz de eylül gelinleri konumuzu...

evet canım orası 2012 gelinleri olarak geçiyo. ben burdada konuşmanın bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum sonuç itibari ile burda herkesin farklı nick i var kimse kimseyi tanıyamaz

evet canım orası 2012 gelinleri olarak geçiyo. ben burdada konuşmanın bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum sonuç itibari ile burda herkesin farklı nick i var kimse kimseyi tanıyamaz

Sakıncası olmaz tabı dalgasına eglencesıne gıren bır gırer ıkı gırer gıder bıseyler paylasmaya ogrenmeye gıren bellı eder kendını kı

kızlar uzun zamandır gırmıyorum pc bozuldu ablamda her zaman kendı pcsını getırmıo ewe fırsatını bulur bulmaz gırmeye calısıyorum bızde nişanlımla gezmediğimiz yer kalmadı heryerde bütçemize göre mobilyada aradık günlerce 3 günün sonunda tüm ewimizin mobilyalarını aldık beyaz esyalarımızı saten almıstık hftaya cumartesi tüm eşyalarımız gelıyor cok heycan verıcı zamanda daralıyor bakalımm tecrübeli arkdslar temmzda kosusturmadan zaman nasıl gecıcegını anlamıycaksınız demıstı gercekten öyle gecıo günler benım ıcın hergün bıyerden bıyere gıdıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…