- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
nasıl yanii, sen mi yaptın bunu nasıl yaptııınn?? bize de anlatmak istemez misin
Benim olayım bitti artık kızlar,bu yolda ben elenenlerden oldum umarım hepiniz aynı mutlulukla yollarınıza devam edersiniz hepinize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
kızlar annemler patladı artık annem aradı ilgisizliğini herşeylerini söyledi annesine.akşamıda babamı babası aradı 4-5 defa babam sinirliyim dedi açmadı telefonlarını annem annesine eylülde olmaz artık zaten 1 buçuk ay kaldı gün felan alınmadı bu ne biçim iş vs demişti.babmda bu konuda çok kızgın.gecede nişanlımla mesajlaştık biraz ilgisizsin vs kimse sana inanmıyor artık doğum gününmden sonra (4 gün önce doğum günümdü unutmuştu) gönlümü almaya bile uğraşmadın dedim ailemde artık herşeyin farkında dedim.yok ben 1 ay bile kalsa yetiştiririm demiştim sana,d.gününe gelince utandım.gönlünü almak için ne yapsam diye düşünüyodum,ev almayı düşünüyordu onu söyledi ev buldum pazarlık yaptım süpriz yapcaktım vs ama söylemeye kısmet olmadı vs dedi.ama ben inanmıyorum.bgnde hiç sesleri çıkmadı.uğraştığı felan yok hala.günlerde geçiyor artık hiç birşey yetişmez biz bu durumdayken.eylülden sonrada 2 yıl doluyor nişanlı kaldığım süre.ona da ailesenede çok kez söylemiştim ben 2 yıldan daha fazla nişanlı kalmam diye,ailemde çok karşı bu kadar uzamasına,bu durumda eylüldede olmayacağına göre bitti denebilir.kesin birşey konuşmadık ama tel de felan görüşmüyoruz,başka bir seçenek yok sanırım.
canım gördüğüm kadaryla sen de haklısın ama eğer seviyorsan, emek vermişsen, seni sevdiğini düşünüyorsan bir daha düşün istersen.. ama içinde şüphelerin varsa,seni mutlu edeceğine inanmıyorsan, gördüğüm kadarıyla ailen de arkanda.. kendini düşünmen daha önemli oluyor bu durumda.. akışına bırak bakalım, illa eylül diye düşünme zaten.. hakkında ne zaman hayırlıysa o zaman olsun.. insanın kaderinde evleneceği kişi ve ölüm zamanı kesinmiş, bunlar değişmez, biz naparsak yapalım... her gül vaktinde açınca güzeldir... tevekkül ederek,sabrederek bekle.. hakkında herşeyin en hayırlısı olsun inşallah..