eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Eki Görüntüle 464428

kızlaar nasıl olmuş gelin arabamız için yaptım

nasıl yanii, sen mi yaptın bunu nasıl yaptııınn?? bize de anlatmak istemez misin

Benim olayım bitti artık kızlar,bu yolda ben elenenlerden oldum umarım hepiniz aynı mutlulukla yollarınıza devam edersiniz hepinize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

canım gördüğüm kadaryla sen de haklısın ama eğer seviyorsan, emek vermişsen, seni sevdiğini düşünüyorsan bir daha düşün istersen.. ama içinde şüphelerin varsa,seni mutlu edeceğine inanmıyorsan, gördüğüm kadarıyla ailen de arkanda.. kendini düşünmen daha önemli oluyor bu durumda.. akışına bırak bakalım, illa eylül diye düşünme zaten.. hakkında ne zaman hayırlıysa o zaman olsun.. insanın kaderinde evleneceği kişi ve ölüm zamanı kesinmiş, bunlar değişmez, biz naparsak yapalım... her gül vaktinde açınca güzeldir... tevekkül ederek,sabrederek bekle.. hakkında herşeyin en hayırlısı olsun inşallah..

kızlar gelinlik işini hallettim bu haftasonu... ilginç oldu, bakmaya- fikir edinmeye çıkmıştım. beğendim,ölçü bile verdim... başlasın provalar, Rabbim hayırlı eylesin inşallah
babam süpürgemi de aldı, bekodan aldık, toz torbalı... annem sulular rahat olmuyor dedi herkes gibi.. beko nasıldır onu bilemiyorum ama, babam alalım deyince itiraz edemiyorum nedense.. hayırlı olsun,kullanışlı olsun inşallah

evet canım ben yaptım
pembe karton aldım cetvel ve pasta tabağıyla harfleri çizdim kestim sonra emişnönünden aldığım çiçeklerin saplarını kesip silikonla rast gele yapıştırdım hepsi bu
gelinliğin için tebrik ederim canım...bnmde cumartesi evim yerleşti harika oldu

yaaaaaaa cidden çok güzel olmuş...ellerine sağlık...
bizim harflerimiz de aynı, yapması da kolay olur bana aslında, fikrini çalabilirim
ama gözümde arabanın arkasını canlandıramıyorum, kaç cmlik harfler yaptın :26:

ayy ne güzeeel evin mi yerleştiiiiii hayırlı olsun,Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasib etsin inş..
düğün ne zaman, biz hep daha var diyoruz da (yani biz derken nişanlım nası rahatlıksa daha 2,5 ay var diyor )

o nasıl yapılıyo
o zaman cumartesi çekerim bol bol sen ekledin mi bişeyler
hadi canım ekle bişeylerde bakalım seninkilere. biz hafta sonu bişeyler aldık yine albümde var
Eki Görüntüle 464428

kızlaar nasıl olmuş gelin arabamız için yaptım
ellerine sağlık canım
Benim olayım bitti artık kızlar,bu yolda ben elenenlerden oldum umarım hepiniz aynı mutlulukla yollarınıza devam edersiniz hepinize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

canım bence doğru kararı verdin sürekli mutsuz olmaktansa emin ol şimdi toparlanman daha kolay olur. artık ısrar edilmesininde anlamı yok. çünkü isteyen adam bu zamana kadar yapardı. en ufak kıvılcımda ormanı yakan adam biraz büyük olayda dünyanı başına yıkardı. o yüzden mantıklı düşünüyorsun tebrik ederim seni. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni

hani gelinlik foto istiyoruz modeliniii

meraba arkadaşlar bende diktirdiğim gelinliğin fotoğrafını paylaşayım bakalım beğencekmisiniz cuma günü provam var son halini çeker yüklerim onada bakarsınızzz:)

canım bizim ev iki yıl önce alınmıştı dolayısıyla herşey hazırdı tadilat felan olduydu
8 eylülde düğünümüz 53 gün kaldı ramazanda oruçuyken yapılmaz diye erken gitti

avizen benimkine bensiyo canım facesi olan yokmu ordan gösterirdim

Son düzenleme:

öyle canım yapcak birşey yok kendim için hayırlısını dilemkten başka...

özsen cnmm naptınn son durum nedir...

farklı birşey yok canım,onlardanda hiç ses çıkmıyor aynı.

hadi canım ekle bişeylerde bakalım seninkilere. biz hafta sonu bişeyler aldık yine albümde var

hani gelinlik foto istiyoruz modeliniii

hani ben de bakiim futuraflarına... kabul ederseniz eğer
gelinlik modelimi bulamadım internetten maalesef eşsiz bişey ya 3 ağustos provam var inşallah... fotoğraf çekerim annemlere göstericem diye :) koyarım inşalllah buraya..

yaa ne güzel canım... kira olunca boş yere ödemeyelim,son ay tutarız gibi bi mantık var herhalde..
ama ev bulmak da zor iş... blmiyorum ki nasıl olacak..
bizim Ramazandan sonra 1 ayımız var.. inşallah hallolur diye ümit ediyorum

son 1 ay olursa çok sıkışır ama 2 ay önce daha rahat olur kiraysa eger
ramazandan sonra 1 ayın varmış yetişir canım benim bayram haftasından sonra kınam düğünüm olcak o yüzden çok skışcaktık

benim düğünüm 4 eylülde mersinde:)) 1.5 ay kaldı ama sadece gelinliğimi seçtim ..ayakkabı çiçek taç baklıyorum bugünlerde..ama kafama takılan bişey var yaa fikriniz lazım..kınada kıyafetimi değişme şansıom yok yani elbise giyip kına yakılırken bindallı giyiliyor ya.öyle istiyordum olmayacak..kararsız kaldım ikisini de istiyorum ama birinden vazgeçmem lazım sanırım bindallıdan vazgeçecem çünkü dansederken fılan bana cok komık gelecekmıs gıbı gelıyorr:)))

kızlar benimde düğünüm eylül 29 da ve aylül 15 tede kınam olacak ayrı şehirler ver uzak ben de gelinlik alıcam ama benim boyum kısa sizce nasıl bir gelinlik almalıyım ki bana yakışşın ve gelinliğin boyu kısalıyormu

oooo senin üstüste gelmiş canım benim..
Allah yardımcınız olsun inşallah, hepimizin tabii..
walla işte muhtemelen bayramdan sonraya tutulur ev.. öyle de perde diktirme olayı nası olur ondan endişeliyim, hayırlısı bakalım inşallah..

[/QUOTE]Bugün buluşup konuştuk canım son kez,kesin olarak ayrıldık oda bende çok üzüldük ama farkındayız ikimizde yapamadığımızın ikimizde arabaya binerken ağladık sessiz sessiz,arabadan inerken beni sıkıca tutup alnımdan öptü vedalaştık.çok acı çekiyorum biliyorum bunu şuan için böyle düşünüyorum ama kendimi çok yalnız çok güçsüz hissediyorum,içim parçalanıyor ne kadar dayanabilicem bilmiyorum.geçecek tabi Allah tan sabır diliyorum.kusurabakmayın burası eylülde evlenenlerin yeri ben neler yazıyorum ama konu konuyu devam ettirdi işte.[/QUOTE]

ozsen'cim cnm Allah sabır versin. en kötü karar kararsızlıktan iyidir. olucak mıydı olmayacak mıydı diuye düşünmektense en azından nihai bir karara varabilmişsiniz. bir adamla geçirilmiş onca yaşanmışlık var. Elbette alışkanlıklar var ancak lütfen şunu unutma; biz çok değerliyiz. :) lütfen verdiğin kararın arkasında dur ve sakın geri adım atma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…