• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

amiiinn canım inşallah... :16:

oo senin benden önceymiş. Allah kolaylık versin canım..
walla daha tutmadık ki evi, yani daha doğru düzgün hazırlıklara başlamadık ki... :50: bi nikah yeri + düğün yeri tarihi ayarlandı o kadar..
ev konusunu anneme de açmadım daha, hiç ev falan da gidip bakmıyoruz. internette fıstık gibi evler buluyorum hem uygun hem annemlere yakın.. ama kv yakın olma durumu oldğu için gidelim bakalım diyemiyorum bile... :ssz::ssz: millete haber salmışlar, herkes ev bakıyomuş, biz bakmıyoruz da millet bizim için emlak emlak gezecek sanki :ssz: ne olacak bilmyorum, vakitsizlik cok kötü... yarına izin alıcam işte inşallah, nikah işlemleri için... o sırada mobilyacılara da baksak dioruz, vakit kalırsa :26:

Sıkma canını herşey oluyor yavaş yavaş :31: bizim de hiçbişeyimiz belli değildi son 15 günde tüm evi hallediverdik. Ne ev bakmıştık, ne mobilya, ne beyaz eşya. Hatta tuttuğumuz ev gidip gezdiğimiz ilk ev :1: koltukları gittik tepeden aldık, orası da yine ilk gezdiğimiz yerdi. Siz başladıktan sonra almaya, gerisi geliyor canım kaygılanma güzel düşün ki herşey güzel gitsin :)

inşallah canım yaaa :))

bu arada kızlar beyaz eşya alıcaz yaa fikri olan var mı

canım ben tv ye lg aldım bulaşık mak siemens çamaşır mak ve buzdolabını bosch alıcm bu ikisini daha almadık.
tv 2500
bulaşık mak 2000
buzdolabı 3000
çamaşır mak 2100 :34:

arkadaslaryarın gelinlik bakmaya gidiyoruz cokkkk mutluyum damatlıgına filanda bakıcaz. aksamında eglenceye filan katılırız. ertesi gün ailelerde gidebiliriz . pazartesi satın alınır belkide cumartesiden satın alınır . yeaappp cok heyecanlıyım

arkadaslaryarın gelinlik bakmaya gidiyoruz cokkkk mutluyum damatlıgına filanda bakıcaz. aksamında eglenceye filan katılırız. ertesi gün ailelerde gidebiliriz . pazartesi satın alınır belkide cumartesiden satın alınır . yeaappp cok heyecanlıyım
ayyy gelinlik zaten başlıbaşına bir heyecan canım ohh keyfini sür :34::32:
10000 tl ayırmak mı lazım yaaa:S

canım o alıcan modelede bağlı. biz siyah istediğimiz için fiyatlar biraz yükseliyo ama daha uygunlarıda bulabilirsiniz :34:

selam kızlaarr. bizimde ev tutuldu. boya badana işini nişanlım yapıyor yavaş yavaş. dün akşam gittim nasıl yorulmuş kıyamam ama hala bitirmek için çırpınıyordu bitanem :)) eve girince çok garip bir huzur hissettim. burası bizim evimiz olucak dedim :) biz temizlik işini boya-badana-bakım-tadilat işleri bittikten sonra yapıcaz dip köşe :)) şimdilik ben bekliyorum yani.

ozşen'cim doğum günün kutlu olsun tatlım. bende kızlara katılıyorum. artık bir karar verilmesi daha iyi olucak sanırım. böyle beklemek daha yorucudur.

hayırlı olsun canım, kolaylık versin Allahım inşallah..

Sıkma canını herşey oluyor yavaş yavaş :31: bizim de hiçbişeyimiz belli değildi son 15 günde tüm evi hallediverdik. Ne ev bakmıştık, ne mobilya, ne beyaz eşya. Hatta tuttuğumuz ev gidip gezdiğimiz ilk ev :1: koltukları gittik tepeden aldık, orası da yine ilk gezdiğimiz yerdi. Siz başladıktan sonra almaya, gerisi geliyor canım kaygılanma güzel düşün ki herşey güzel gitsin :)

evet haklısın canım, inşallah... bak aklıma gelmemiş, biz beyaz eşyayı çok önceden halletmiştik. bi fırınım kaldı. öyle pahalı şeyler almadık biz, hele boschun ucuzlarının profiloda üretildiğini duyunca hiç almak istemedim..
Bulaşık ve çamaşır Hotpoint Ariston (çok övdüler alırken)
buzdolabı LG

bakalım inş iyi çıkar... yavaş yavaş halledicez inşallah..

kızlar bu arada hep düğün hep düğün :1:
bana yardım edin ecük yaa.. :ssz: nişanlımın doğumgünü geliyor, aklımda zerre kadar fikir yok.. geçen yıl 3 ay önceden başlamştım düşünmeye.. bu yıl Ramazana da denk geliyor.. napsam ki, bi fikirler söyleyiverin yaa orjinalinden :14::ssz:

bana yardım edin ecük yaa.. :ssz: nişanlımın doğumgünü geliyor, aklımda zerre kadar fikir yok.. geçen yıl 3 ay önceden başlamştım düşünmeye.. bu yıl Ramazana da denk geliyor.. napsam ki, bi fikirler söyleyiverin yaa orjinalinden :14::ssz:

Amaaannn bu kadar mı olur benim nişanlımın da doğumgünü geliyor iyi ki hatırlattın aklımdan çıkmış tamamen :44: ben de düşünmeye başlayayım,aklıma güzel fikirler gelirse paylaşırım :16:

Son düzenleme:

ohh ben o işi atlattım sevgili olarak son doğumgününü haziranda atlattık zippo çakmak aldım üzerine çıkma tarihimizi yazıdm hiç unutmayalım diye :9: benim doğum günüm 19 ağustosa bakalım o düşünsüm heheh :32: evimizde kutlarız diyodu ama bilemicem artık :1:

Amaaannn bu kadar mı olur benim nişanlımın da doğumgünü geliyor iyi ki hatırlattın aklımdan çıkmış tamamen :44: ben de düşünmeye başlayayım,aklıma güzel fikirler gelirse paylaşırım :16:

cidden eğilelim bu konuya, kalmış şurda 15 gün,27sinde... :30::30:
birbirimize fikir verelim canımcım..

ohh ben o işi atlattım sevgili olarak son doğumgününü haziranda atlattık zippo çakmak aldım üzerine çıkma tarihimizi yazıdm hiç unutmayalım diye :9: benim doğum günüm 19 ağustosa bakalım o düşünsüm heheh :32: evimizde kutlarız diyodu ama bilemicem artık :1:

ooh ne güzel.. çakmaklık işi yok ki benimkinin.. çantasında ihtiyaten durur,sigara içmez.. kırkta yılda bir çıkaracak :9:
benim aklıma doğum gününden düğün tarihimize kadar hergün için bir not yazdığım bi kavanoz yapsam diye geçiyor.
millet yıllık yapıyor bunu ama hem zamanım yok hem de çok fazla, gereksiz geliyo bana o kadar 365 gün.. hem sonrasında beraber olcaz inşallah nasılsa..
bir de şu güzel kurabiyeler yapıyorlar ya şekilli mekilli, onlardan yaptırsam diyorum...
bir de anneden izin koparabilirsem (hala babam dışarı çıkınca surat asıyo da..) iftara gitsek beraber...
başka ne yapılır ki.. bunların içinde hediye yok yani henüz gördüğünüz üzere.. tişört - pantolon mu alsam diorum bi yandan da.. klasik ama erkeklere alınan herşey klasik zaten :27:

cidden eğilelim bu konuya, kalmış şurda 15 gün,27sinde... :30::30:
birbirimize fikir verelim canımcım..

ooh ne güzel.. çakmaklık işi yok ki benimkinin.. çantasında ihtiyaten durur,sigara içmez.. kırkta yılda bir çıkaracak :9:
benim aklıma doğum gününden düğün tarihimize kadar hergün için bir not yazdığım bi kavanoz yapsam diye geçiyor.
millet yıllık yapıyor bunu ama hem zamanım yok hem de çok fazla, gereksiz geliyo bana o kadar 365 gün.. hem sonrasında beraber olcaz inşallah nasılsa..
bir de şu güzel kurabiyeler yapıyorlar ya şekilli mekilli, onlardan yaptırsam diyorum...
bir de anneden izin koparabilirsem (hala babam dışarı çıkınca surat asıyo da..) iftara gitsek beraber...
başka ne yapılır ki.. bunların içinde hediye yok yani henüz gördüğünüz üzere.. tişört - pantolon mu alsam diorum bi yandan da.. klasik ama erkeklere alınan herşey klasik zaten :27:

Ben sanırım çok özel bişey alamayacağım, ama her cuma halı saha maçı yapıyorlar, spor malzemelerini koyduğu bir çantası var, çok eski, ben de tuttuğu takımın bir çantasını alabilirim diye düşünüyorum. Bir de her özel günde eğlenceli kartpostallar alır, içine bişeyler yazarım mutlaka, yine öyle yapar, çantanın içine de onu koyarım heralde :8: Başka bişey gelmiyor aklıma şimdilik :44:

kızlar bence bekarkenki son doğum günü çok özel çok şaşırtıcı bişeler yapmalısınız unutulmamalı yaniiii:)

ayrıca 16 ağustos da benm doum günüm acaba napıcak nişanlım onun için de sabırsızlanıyorum vallahi :))))

moralini sakın bozma tamammı üzülmek yok. olan olsun en kötü karar kararsızlıktan iyi derler. bak kararını verdin ki bence doğru olanı yapıyosun. herşey insanlar için. burda arkadaşımın arkadaşı düğüne 2 gün kala bitirdi düşünsene herşeyi hazırdı ama doğru karar bu dedi kız. sen dua et ki daha bişeyler ilerleme kaydetmemişken karrarını verdin. emin ol hayatına sseni hakeden biri muhakkak girecek. nişanlın bişeyleri btirmek için bahane arıyodu kendince buldu. artık üzülme sırası onda. sen hayatına kaldığın yerden sarsılmadan devam edersen ona en büyük cezayı vermiş olucaksın canım. Allah hepimizin hakkında hayırlsını versin şu mübarek günlerde :34:

doğru söylüyorsun canım.arada mesaj atıyor,cevap vermiyorum öyle çok yoğun bir çabasıda yok zaten.insan bu durumd ne yapar ne eder gönül almaya çalışır,eve gelir vs. konuşmak isterse dışarı çağırırsa bitirmek istediğimi söylicem.ya da konuşmya bile gerek kalmadan kendiliğinden bitedebilir,bilemiyorum:50:

kızlaaaaar bugün evimizde imam nikahımız kıyıldı vee evimizin perdelerini ilk görüyodum girdim içeri dizlerinin üstünde benimle yeniden allah katında evlenirmisin dedi ayyy çok duygulandım:16:
perdelerimede aşık oldummmmmmmm:16::16::16:

kızlaaaaar bugün evimizde imam nikahımız kıyıldı vee evimizin perdelerini ilk görüyodum girdim içeri dizlerinin üstünde benimle yeniden allah katında evlenirmisin dedi ayyy çok duygulandım:16:
perdelerimede aşık oldummmmmmmm:16::16::16:

ayyy ahayırlı olsunnn tatlııım çok mutlu olursunuz inşallah...

Back