eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

hakkında hayırlısı olsun canım

ayyy ne kadarr romantikkk fotolarını çeksene bizimle paylaşsana canım yaa burda merakla bekliyoruz

hakkında hayırlısı olsun canım

ayyy ne kadarr romantikkk fotolarını çeksene bizimle paylaşsana canım yaa burda merakla bekliyoruz

foto çekip yollamak isterdim ama resmler silinmiyo sonradan tanıdıkların görmesini felan istemiyorum buraya üyelikte
facedeki arkadaşlarımla paylaştım ama

foto çekip yollamak isterdim ama resmler silinmiyo sonradan tanıdıkların görmesini felan istemiyorum buraya üyelikte
facedeki arkadaşlarımla paylaştım ama

canım albüm yapıp özel yaptınmı arkadaşların haricinde kimse görmüyo. sonra silebilirsinde biz öyle yapıyoruz.

gelinciklerim nabersinniizzz yarın bindallımı almaya gidicez gelinliklerede bakıcaz pazar gününe kadar birşeyler yapıcaz inşşallah

Benim olayım bitti artık kızlar,bu yolda ben elenenlerden oldum umarım hepiniz aynı mutlulukla yollarınıza devam edersiniz hepinize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

benim olayım bitti artık kızlar,bu yolda ben elenenlerden oldum Umarım hepiniz aynı mutlulukla yollarınıza devam edersiniz hepinize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

nişanım bitti canım, zaten uzun zamandır sorunluyduk.

ozsen bayadır gelmyordum bu topiğe canım.

Nasıl yani iyice konuşsaydınız sorunlarınızı yaa,allahım hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin

kızlarrrrrrrrrrrr bindallımı aldık haftaya teslim alcaz inşallah gelinliğide begendik dikime başlancak ay cok güzell oldum vala kızlar
çeyizimde bittii hepsini hazır aldık cok güzel şeyler var yorulduk ama cok güzeldi

ozsen bayadır gelmyordum bu topiğe canım.

Nasıl yani iyice konuşsaydınız sorunlarınızı yaa,allahım hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin

canım ne oldu bıttımı yanı konustunuzmu nişanlınla sen hıc uzulme köpek gibi pişman olucak olan o

kızlar annemler patladı artık annem aradı ilgisizliğini herşeylerini söyledi annesine.akşamıda babamı babası aradı 4-5 defa babam sinirliyim dedi açmadı telefonlarını annem annesine eylülde olmaz artık zaten 1 buçuk ay kaldı gün felan alınmadı bu ne biçim iş vs demişti.babmda bu konuda çok kızgın.gecede nişanlımla mesajlaştık biraz ilgisizsin vs kimse sana inanmıyor artık doğum gününmden sonra (4 gün önce doğum günümdü unutmuştu) gönlümü almaya bile uğraşmadın dedim ailemde artık herşeyin farkında dedim.yok ben 1 ay bile kalsa yetiştiririm demiştim sana,d.gününe gelince utandım.gönlünü almak için ne yapsam diye düşünüyodum,ev almayı düşünüyordu onu söyledi ev buldum pazarlık yaptım süpriz yapcaktım vs ama söylemeye kısmet olmadı vs dedi.ama ben inanmıyorum.bgnde hiç sesleri çıkmadı.uğraştığı felan yok hala.günlerde geçiyor artık hiç birşey yetişmez biz bu durumdayken.eylülden sonrada 2 yıl doluyor nişanlı kaldığım süre.ona da ailesenede çok kez söylemiştim ben 2 yıldan daha fazla nişanlı kalmam diye,ailemde çok karşı bu kadar uzamasına,bu durumda eylüldede olmayacağına göre bitti denebilir.kesin birşey konuşmadık ama tel de felan görüşmüyoruz,başka bir seçenek yok sanırım.

özsenn cnmm ne diyosun sen biraz sakin ol iyi düşün taşın bak sonrası da zor bu işlerin otur etraflıca konuş herşeyi cnm bnm.. yinede hakkında hayırlısı tatlım benim..

Nişanım bitti canım, zaten uzun zamandır sorunluyduk.

canım benim böle ani kararlar verme hele ki bu dönemler en güzel anlarımızda bile heyecandan sapıtıyorus

özsenn cnmm ne diyosun sen biraz sakin ol iyi düşün taşın bak sonrası da zor bu işlerin otur etraflıca konuş herşeyi cnm bnm.. yinede hakkında hayırlısı tatlım benim..

Canım sadece benim düşünmemle birşey olmuyor ki.zaten 3 aydır sabrediyorum.sakince ne yapıcaz bak zaman yaklaşıyor desem halederiz yaparız,bişey olmaz yetişir deyip kapatıyor konuyu,kızsam sen çenelisin bu şekilde yaklaşırsan tabi olmaz diyor,1 aydır nerdeyse sessizim hiç konu açılmıyor bile,arada bi emlakçıyı aradım vs ama hiç günü alalım artık salonu tutalım yok,zaten laflada peynir gemisi yürümüyor.ben başka ne yapabilirim ki?

canım benim böle ani kararlar verme hele ki bu dönemler en güzel anlarımızda bile heyecandan sapıtıyorus

ani değil canım ya zaten 3 aydır sabrediyorum bazı şeylere,ailesinden de çıt yok bize gelip ne yapıcaz ne edicez yok,oda kendi bildiğini okuyor ne yapmaya çalışıyor çözemedim.siz gördünüzmü hiç 1 buçuk ay sonra evlencez deyipte,ev tutulmamış,nikah günü alınmamış,gelinliği diktircektim,sipariş verilmemiş,salon-kına yeri tutulmamış ? ben ne yapabilirim artık zaten onlardanda hç ses seda yok.

haklısın canım ne diyim allah kolaylık versin

ne anisi kız ne zamandır yasadığı seylerı paylasıyor burda cocuğun hıcbısy yaptığı yok sırf laf icriatta yapılan bısy yok özsencim en ıyısını yaptın bana kalırsa hıcbı sansı haketmıyo bırak eylülde olup olmamasını böle vurdum duymaz adam hayatında olmamalı sana senın değerini anlayan bırı elbet cıkar canım üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…