eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

yok yok sen nasılsın tatlım

hhehe bak ben sana demiştim bişey olmaz diye. iyiyim canım yaa ptesi yoğunluğu ve sendromu idare ediyorum işte

güzelmiş canım bunlar ben yine de önce emin önüne gitme taraftarıyım

hhehe bak ben sana demiştim bişey olmaz diye. iyiyim canım yaa ptesi yoğunluğu ve sendromu idare ediyorum işte

benim öyle bir şansım olmadıgı için burdan sipariş vericem sanırım :)
hem bursada yapıyorlarmıs :)

kızlar buda kına çemberiymiş.bunun tanesi 15 tl cok pahalı
ama evde cok kolayca yapılabilir.
gelinle damat salona girince arakdaslar sallıomus bence muhtesem bir renk cümbüsü olur :)

tatlım şimdi anladım ben. iş ben pazartesi belli olcak demiştim dimi o nisanın ortasına kaydı tatlım. nisanın ortalarında belli olacak o durum :) sonradan anladım

aaa buda süpermişşş ama damat kına gecesine geliyomu ki

tatlım şimdi anladım ben. iş ben pazartesi belli olcak demiştim dimi o nisanın ortasına kaydı tatlım. nisanın ortalarında belli olacak o durum :) sonradan anladım

neyse anladın ya bişeyde olmadı ya önemli olan o

kızlar bazıları da bozuk paraları mesela 10 kuruşları kırmızı sülle ve kurdelayla bağlayıp şans parası olarak dağıtıyormuş kınalarda :)

Aaa biz de adettir gelin almaya geldiklerinde gelin evden çıkarken kaynana o süslü kuruşlar ve minik şekerlerden atar gelin bereketli ve tatlı dilli olsun diye

yok valla ilk defa duydum söyliycem bizimkide atsın banane

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…