- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
kızlar facebooktan harika bir site buldum kına gecesi için süslü kınalar, hediyelik aynalar ve törpüler ayrıca gelin ve arkadaşlarının taktığı taçlardan var :) birkaç resim kokuyorum isteyene özelden link atarım :)
Eki Görüntüle 370954
Eki Görüntüle 370955
Eki Görüntüle 370956
kızlar facebooktan harika bir site buldum kına gecesi için süslü kınalar, hediyelik aynalar ve törpüler ayrıca gelin ve arkadaşlarının taktığı taçlardan var :) birkaç resim kokuyorum isteyene özelden link atarım :)
Eki Görüntüle 370954
Eki Görüntüle 370955
Eki Görüntüle 370956
Eki Görüntüle 370954
Eki Görüntüle 370955
Eki Görüntüle 370956
kıs inegöl mobilyacılar iyimi ya fiyatları felan bizde gitmeyi düşünüyoruz orayada karar veremedik
canım inegöl mobilyası meşhurdur ve fiyatları uygun diye duydum ama weltew diye bir marka var sakın yanından bile geçmeyin.
tamam tatlım naklen yayın yaparım :)
linki aldın mı bu arada
yok yoksen nasılsın tatlım
Eki Görüntüle 370954
Eki Görüntüle 370955
Eki Görüntüle 370956
hhehe bak ben sana demiştim bişey olmaz diye. iyiyim canım yaa ptesi yoğunluğu ve sendromu idare ediyorum işte
güzelmiş canım bunlar ben yine de önce emin önüne gitme taraftarıyım
hhehe bak ben sana demiştim bişey olmaz diye. iyiyim canım yaa ptesi yoğunluğu ve sendromu idare ediyorum işte
güzelmiş canım bunlar ben yine de önce emin önüne gitme taraftarıyım
kızlar buda kına çemberiymiş.bunun tanesi 15 tl cok pahalı
ama evde cok kolayca yapılabilir.
gelinle damat salona girince arakdaslar sallıomus bence muhtesem bir renk cümbüsü olur :)
Eki Görüntüle 370998
tatlım şimdi anladım ben. iş ben pazartesi belli olcak demiştim dimio nisanın ortasına kaydı tatlım. nisanın ortalarında belli olacak o durum :) sonradan anladım
aaa buda süpermişşş ama damat kına gecesine geliyomu ki
neyse anladın ya bişeyde olmadı ya önemli olan o
aaa buda süpermişşş ama damat kına gecesine geliyomu ki
neyse anladın ya bişeyde olmadı ya önemli olan o
kızlar bazıları da bozuk paraları mesela 10 kuruşları kırmızı sülle ve kurdelayla bağlayıp şans parası olarak dağıtıyormuş kınalarda :)
aa ilginç miş ilk defa duydum :)
Aaa biz de adettir gelin almaya geldiklerinde gelin evden çıkarken kaynana o süslü kuruşlar ve minik şekerlerden atar gelin bereketli ve tatlı dilli olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?