eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım o mevsimde en sıcak antalya oluyomus oralardan bakın bizde nikah işlemlerine başlamadık daha ne zaman başvurucaz bilmiyrum

günaydın eylül gelınlerı nasılsınızzz
şafakları tüketiyosunuz az kaldı:)

tatlım sizin ev varmı?
senin gelinliğin hazırmı kuzucum :44::44::44:

canım gelinligim hazır allaha şükür burdan bakabilirsin Oleg Cassini

ama ev konusunda dertliyiz.Nişanlımın işyeri maltepede benm zeytnburnunda önce zeytinburnundan tutucaktık.Ama benim işim iyi gitmedi 3kuruş maaştan başka hiçbirşey yok evlenirken bırakıcam dolayısı ile karşıda tutucaz ama tabi 4-5 aydır hep bu tarafta baktık emeklerimiz heba oldu .Düğünden sonra hayırlısı ile bi iş bulsam çalışanının alnının terini veren çok iyi olcak yoksa halimiz duman.

heheh mouse yokken hiçbirimizden ses çıkmıyo :) açeydim gollarımı getme diyeydim

tatlım gelinliğini beğendimm...bana balayı otelini sormuşun...biz o otelden vazgeçtik ve ben ismini unuttum iyimi..bakındım bulamadım..fethiye, ölüdenizde

Kızlarrrr evimiziiii tuttukkkkkkkkkkkkk 2 gün oldu tutalı erken tutmak zorunda kaldık 2 haftadır arastırıyoduk ewlilik sezonu olduğundan bulduğumuz evler 1 saate kalmadan tutuluyodu temmuzun ortasında tutucakdık bakdık cidden ev kalmıyo hemen tuttuk bn anadolu yakasında oturyorum ewlndıkden sonra avrupa yakasında oturucam zeytınburnunda ya ne kadar sacma sapan rakamlara ev tutuluyo orda 800 tl ye zor anlastık aidat v.s içinde degıl aptmn 2 yıllık çok temiz ve lüx ama evimiz 85m2 küçük yani daha büyükleri 1000 tlden baslıyo ben ewlndıkden bıkac ay sonra iş bakıcam nişanlımın aldığı paraylada anca ewimiz dönücek bıde tasarruflu olmamız gerekıcek :/şimdide mobılya arastırıcaz çok güzel duyguymus ewı tuttuk ben aptmandan dısarı cıktım bırden bıre gözlerimden yaşlar döküldü sanmayın mutlulukdan öyle bı duygudaydımkı sokağa baktım ortama bakdım kafamı kaldırdım ewımıze bakdım dedım artık hayat burda baslıycak senın ıcın burası yuvan burası mahallen bırdenbıre çok tuaf oldum ve kahroldum ewımı aradım o an çünkü benim yaşadığım bıyere hıc benzemıyo ağladım karmaşık duygular huzursuzdum bıyandan mutluydum ..buarada hala gelınlık bakmadımm hazır olucak dıye durmuyorum üstünde ama geç kalmam umarım..

kızlar bugün çk yoğundum o yüzden giremedim ama aklım burdaydııı

Kızlaaar bu da benim gelinliğiiim, son provamdan

Eki Görüntüle 455040 Eki Görüntüle 455041
vaayyy harika olmuşsun canım
canım hayırlı uğurlu olur inşşş. üzme ama kendini hepimiz yakında olsak uzakta olsak farklı bir hayata adım atıcaz iyi yada kötü yaşayarak görücez umarım hiçbiirimiz hayal kırıklığına uğramaz çok mutlu oluruz
heheh mouse yokken hiçbirimizden ses çıkmıyo :) açeydim gollarımı getme diyeydim
yaaa bensiz sohbet olurmu kızlar olmaaazzzz
ben de eylül gelini olmaya hak kazananlardan.. ucundan sonundan 30 eylülde insallah bizimki de..
bakalım neler olacak...

hakkında hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…