eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Off kızlar ya şok kötüyüm. Nişanlım kaza yapmı. 3-4 araba girmişler birbilerine..Ama şüküler olsunki nişanlımda birşey yok. Araba haşat olmuş sadece. Çok korktum ya birşey olsaydı :2:

Off kızlar ya şok kötüyüm. Nişanlım kaza yapmı. 3-4 araba girmişler birbilerine..Ama şüküler olsunki nişanlımda birşey yok. Araba haşat olmuş sadece. Çok korktum ya birşey olsaydı :2:

canım çok geçmiş olsun.
cana gelmeyen mala gelsin dicem ama insan ona da üzülür.yine de nişanlına bir şey olmadığına çok sevindim.olan arabaya olsun boşver

canım çok geçmiş olsun.
cana gelmeyen mala gelsin dicem ama insan ona da üzülür.yine de nişanlına bir şey olmadığına çok sevindim.olan arabaya olsun boşver

Tatlım araba umrumda değill.. Ama sağlan arabaymış baya kötü vurmalarına rağmen nişanlıma bişey olmamış şükür. Rabbim korudu bizi.

çok geçmiş olsun yaa(

Benim 24 haziranda kızlar...düğün salonu tutuldu beyaz eşyalar ve mobilyanın tamamı alındı..sadece halı tül perde kaldı..gelinliği de dün hallettik:)

merhaba benimde düğünüm 1 eylülde kına gecesi için acaba değişik hediye fikirleri olanlar varmı? ben arkadaşlarıma küçük hatıra kalması adına bişeyler düşünüyrum ama emin değilim sizin öyle bi düşünceniz varmıdır.?

cımbızı duymadım hiç ya fotosu var mı canım merak ettim ya
canım iş yerinde maalesef foto ekleyemiyorum engellemelerden ötürü
burdan bakabilirsin canım EN İLGİNÇ SIRADIŞI KINA GECESİ HEDİYESİ - CIMBIZ GittiGidiyor'da 53516818

neyse ben çıkıyorum kızlar . bi kaç bilgisayar bozulmuş gidiyimde onları tamir ediyim bozmasalar olmaz zaten
kolay gelsin canım benimde net gidip geliyo benimkinide ayarlasana

çok çok geçmiş olsun canım geçenlerde bizde kaza yaptık nişanlımla çok kötü bişey sadaka versin mutlaka

canım burda konuşuyoruz daha vaktimiz var nasılsa elbet güzel ffikirler çıkar

2-8-9 Eylul bunlardan birini istıyorum bu hafta istediğimiz iki mekanla konusmaya kısmetse bağlamaya gidiyoruz, nolur istediğimiz gibi olsun ya

Ben kır düğünü istiyorum göze aldım herşeyi eylül 16 dan once yapmak istiyorum kı riskli olmasın daha çok..

Şans dileyin bana:)

Benim 24 haziranda kızlar...düğün salonu tutuldu beyaz eşyalar ve mobilyanın tamamı alındı..sadece halı tül perde kaldı..gelinliği de dün hallettik:)

kizlar bizimde kesinlesti 14 eylulde evleniyoruzzzzzzzz :)))

düğün günleriniz hayırlı olsun kızlar...

inşşş gönlüne göre olur tatlımm

herkes kaçmış galiba yaaa
ben de gidiyim baari iyi tatiller canlarımmm

tatlım hasret modaya bak bi istersen müthiş modeller var kapalılar için. ben ordan beğendim modeli şimdi bi yerde diktiriyorum aynısını daha iyi bi fiyata. bu arada hayırlı tezkereler
Canım Hasret modanın gelinlikleri hep taşlı, çok süslü :)
Ben dantelli sade bi model düşünüyorum.. Bakalım, gönlüme göre bi şey olur artık inşallah..

hoşgeldin canım ekliyorum senide. resimlerini bizle paylaşırsan çok seviniriz

Canım bu kına kıyafetim;
http://www.kadinlarkulubu.com/kina-...-muhtesem-yuzyil-kaftanli-kina-kiyafetim.html

Burasıda düğünümün yapılacağı yer;

İnşaaallaahhhh yağmur yağmaz Bi çoğunuz bu yüzden kapalı yer tutmuşunuz..Artık bol bol dua edicem :)
Düğünüm büyük ihtimal yemekli olmucak. Atıştırmalık meyve vs gibi şeyler ikram edilecek. Henüz sadece yerimiz ve günümüz belli. Ayrıntıları nişanlım askerden gelince gidip görüşcez..
Çalgılı düğün iki tarafında istemediği bir şeydi, sanıyorum ud-ney-kanun üçlüsünün eşlik ettiği bir dinleti olacak. Tasavvuf ve sanat müziği karışık söyletmeyi düşünüyorum.
Bakcaz artık, dediğim gibi organizasyon daha tam belli değil, ama yüksek ihtimal böyle olacak

Son düzenleme:

coook guzel dusunmussun herseyi canim . benim dugun salonunda olacak ama kinayi havuz basinda yapacagim. bizim evin havuzu var suslemelerini yapacagiz cok guzel olacak sanirim. dugunde oyle olsun istedm ama cok masraf harcayacagimizdan ustunden kalkamayacagimizi dusunduk.ama dugunden sonra eglenceye gidecegiz guzel biyerde arkadaslarimizla donustede bir resturantta yemek yer oyle doneriz muhtemelen.

Düğün aslında her yerde güzel olur, yeterki içeriği güzel olsun. :) Benim düğünüm nişanlımın istediği yerde yapılıyor, benimde rızam var tabi:) Yemekli olunca 10bine kadar bi masraf çıkıyordu, gerek de yok zaten boşuna 4-5 bin fazla para vermeye..
Düğün sonrası eglence de iyi olur sizin için.. İnsan ne istiyorsa onu yapmalı yaa Şimdilik her şeyim öyle gidiyor, inşallah hepimizin öyle olur, İnşallah her şey istediğimiz düşündüğümüz gibi güzel geçer..

Son düzenleme:
günaydın eylül gelinleri
ne güzel gün geçtikçe çoğalıyoruz. eee demety - donalds siz neler yapıyosunuz hazırlıklar ne alemde heyecan varmı

Valla garip bir şey ama bende heyecan yok gibi :) mobilyalar tamamlandı,çeyizin son aşamalarına gelindi,bir tek perde halı gibi ıvır zıvırlar kaldı,farklı şehirlerde olduğumuz için o yüzden pek anlamıyoruz nişanlılık sürecini yavaş yavaş gelinliğede bakmaya başladım bakalım sonumuz hayrola :)

Kızlarrr dün hisardan çeyiz seti aldımmm tencerelerim, yemek takımım ve çatal- bıçak takımım tamaaammmm

günaydın eylül gelinleriiiii hani nerdesinizzz
canım fikirler uygulama aynı bende kınayı sitenin havuz kenarında yapıcam kısmetse. ayrıca düğünden sonra eğlenceye gidicez. tek aklıma takılan o akşam kılınacak namaz. o akşam eğlenceye gidiersek kesin içerler o zamanda nişanlım namaz kılamaz çok kararsız kaldım ben :26:
Kızlarrr dün hisardan çeyiz seti aldımmm tencerelerim, yemek takımım ve çatal- bıçak takımım tamaaammmm

hayırlı uğurlu olsun tatlım. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…