eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

evet kızlar 15 gün sonra ıslatacağız sizi
ayyy geçsin artık 15 günnnn
ben seneye bu zamanlar yine ıslanıcam Kocam askerde olcak ühü üühüü
ayy kıyaamammm çok zor yaaa ALlah şimdidcen yardımcın olsun canım.

maalesef ben o siteleri açamıyorum canım ama yine de teşekkür edeirm

aaaaaaaaaa askere gitmedi mi kız dahaaa

Ya benim nişanlımın okulu daha yeni bitti atandı biz 17 eylülde tam 1 yıl nişanlı olmuş olcaz askerliği de öne alamadı babamda ben 2 sene nişanlı kalmalarına izin veremem dedi kısa dönem yapcak ama benim için yine cok zor olcak benim için aslında evlilik askerden gelince başlamış olcak bazen o kdar sıkıntı basıyo ki allah yardım eder inşallah

eder canım eder merak etme bende bekledim 6 ay eh kolay olduğunu söyleyemem ama çokta kahrolunucak bir zaman değil. yani bu süreçte birbiriniizi yıpratmamanız önemli olan..

eder canım eder merak etme bende bekledim 6 ay eh kolay olduğunu söyleyemem ama çokta kahrolunucak bir zaman değil. yani bu süreçte birbiriniizi yıpratmamanız önemli olan..

ben yine dayanırım da nişanlım cok duygusal haftada bir gün görüşüyoruz hafta sonları geliyo geliyo böyle bi sarılışı var ağlıcak gibi oluyo askerdeyken inşallah 2.kez aşık olur bana

kız sevgiliyken iyide evlenince 5-6 ay nasıl durcan tek başına evciğinizde üzüldüm şimdi ya ben 5 sene önce kocişimi bulduğumda askerden yeni gelmişi şansa valla

kız sevgiliyken iyide evlenince 5-6 ay nasıl durcan tek başına evciğinizde üzüldüm şimdi ya ben 5 sene önce kocişimi bulduğumda askerden yeni gelmişi şansa valla

Tesellin için sağol kırmızıpapatya biraz ailemle biraz eşimin ailesiyle falan kalıcam artık hafta sonları annemle evime giderim tek kalamam zaten dur bakalım yaşayıp görücem

eder eder, ama ilk başlarda çok zorlanacaksın ama şuan bizler bile şafak sayıyoruz aynı askerlik cidden zor iki taraf içinde ama birbirinizi üzmemeye çalışın...

harika süper gidiyoooooooooo

selam canım sen muradına erdin bizde sıramız gelsin diye bekliyoruz napalım

sonlara dogru çok sıkışmadan detayları bitirin kızlarr,gerçi her durumda eve girdiginizde aa buda yok aa şuuda yok diye bi sürü şey çıkıyoo:)
evimin kadını,henuz dogmayan cocuklarımın anasıyım:)yenı sloganımm

hehe hiç gülcem yoktu evinin kadını çocuklarının anası
canım ben artık alımı durdurdum çünkü ucu bucağı yok valla evde yer kalmadı dedim eve eşya gittikten sonra geri kalanları hallederiz napalım artık

ya kızlar bu arada kına gecesi için müzik listesi oluşturanınız varmı aranızdaaa

nerde yapcaksın kınayı canım??
ben tuttugum yere bıraktım müzik seçimini.
ama söyledım çiftetellı,halay,roman ve ankara havaları çal mutlaka ara ara dıye.
zaten en cok ankarayla roman oluyo kınada:)
tabı memleketınıze göre özel bi oyununuz yada müziğiniz yoksa

ama söyledım çiftetellı,halay,roman ve ankara havaları çal mutlaka ara ara dıye.

ya kızlar bu arada kına gecesi için müzik listesi oluşturanınız varmı aranızdaaa

çk canım kına için salonu tutmadımki ayarlayalım orkestra olcakta ama kına esnasında kına yakılmaya çıkarken falan özel müziklerim olcak sadece diğer yerlerini ayarlamam canım bakçaz bakalım salonu bi tutalımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…