ayyy geçsin artık 15 günnnnevet kızlar 15 gün sonra ıslatacağız sizi
ayy kıyaamammm çok zor yaaa ALlah şimdidcen yardımcın olsun canım.ben seneye bu zamanlar yine ıslanıcamKocam askerde olcak ühü üühüü
Ücretsiz Müzik Dinle, İstediğini İndir. / TTNET Müzik size armağanım olsun kızlarr
aaaaaaaaaa askere gitmedi mi kız dahaaa
Ya benim nişanlımın okulu daha yeni bitti atandı biz 17 eylülde tam 1 yıl nişanlı olmuş olcaz askerliği de öne alamadı babamda ben 2 sene nişanlı kalmalarına izin veremem dedi kısa dönem yapcak ama benim için yine cok zor olcak benim için aslında evlilik askerden gelince başlamış olcak bazen o kdar sıkıntı basıyo ki allah yardım eder inşallah
eder canım eder merak etme bende bekledim 6 ay eh kolay olduğunu söyleyemem ama çokta kahrolunucak bir zaman değil. yani bu süreçte birbiriniizi yıpratmamanız önemli olan..
kız sevgiliyken iyide evlenince 5-6 ay nasıl durcan tek başına evciğinizde üzüldüm şimdi yaben 5 sene önce kocişimi bulduğumda askerden yeni gelmişi şansa valla
selam kızlar nasıl gidiyo hazrlıklar,keyıfler yerındemı?
Ya benim nişanlımın okulu daha yeni bitti atandı biz 17 eylülde tam 1 yıl nişanlı olmuş olcaz askerliği de öne alamadı babamda ben 2 sene nişanlı kalmalarına izin veremem dedi kısa dönem yapcak ama benim için yine cok zor olcak benim için aslında evlilik askerden gelince başlamış olcak bazen o kdar sıkıntı basıyo ki allah yardım eder inşallah
harika süper gidiyoooooooooo
selam canım sen muradına erdin bizde sıramız gelsin diye bekliyoruz napalım
sonlara dogru çok sıkışmadan detayları bitirin kızlarr,gerçi her durumda eve girdiginizde aa buda yok aa şuuda yok diye bi sürü şey çıkıyoo:)
evimin kadını,henuz dogmayan cocuklarımın anasıyım:)yenı sloganımm
ya kızlar bu arada kına gecesi için müzik listesi oluşturanınız varmı aranızdaaa
ya kızlar bu arada kına gecesi için müzik listesi oluşturanınız varmı aranızdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?