- 14 Eylül 2010
- 182
- 1
- 316
Ben buradayııımmmartık pek kimse uğramıyo buraya yaaahuuuu eylül gelinleri nerdesinizzzzzz
![]()
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buradayııımmmartık pek kimse uğramıyo buraya yaaahuuuu eylül gelinleri nerdesinizzzzzz
![]()
Kızlaaar davetiyem hazırdavetiye metnini de nişanlım yazdı, çok hoşuma gitti. Sizinle de paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 439174
artık pek kimse uğramıyo buraya yaaahuuuu eylül gelinleri nerdesinizzzzzz
![]()
çok güzelmiş canım ama davetiye için daha erken değilmi![]()
canım benimmmmmmBende takip ediyorum canım,burdayııımm :) fakat çok bişey yazamıyorum moralim bozuk benim durumlardan ötürü.
Evet canım biraz erken ama biz ailelere çok fazla iş bırakmayıp, kendi bütçemizle halletmeye çalışıyoruz çoğu şeyi. Masraflarımızı da ay ay böldük o şekilde hallediyoruz. Böyle ufak tefek şeyleri de şimdiden yapalım tamamlayalım dedik, önümüzdeki aylarda evin boyası, eşyalar derken bizim maaşlar suyunu çekecek. Şimdilik bir kenara kaldıracağım, ağustosta da başlarız göndermeye
![]()
slm kızlar daha kimse gelmemişşşşş hafta sonuna hazır mısınız?
Merhaba Arkadaşlar, eylülde ki benim isteğim 8 eylülde evlenmek ama hala düğün salonu bulamadık. Ankaradayız, tavsiye edebileceğiniz salonlar var mı? yemekli, içkili istemiyorum. Ancak güzel, nezih bir yerde kokteyl olsun istiyorum.
Gazi üniversitesinin düğün salonu, hacettepe hekimevi,itü ( gümüşsuyu restorant) şimdilik düşündüklerim. sizce??
kızlar günaydın hadi toplaşın bakayım size aklı danışıcam dün biz denk gele ablam ve eniştem nişanlım yemeğe çıktık ardından baktığımız mobilyacı yakındı bi bakalım derken mobilyaları beğendik bile bugün işlemleri yapmaya gidicez fotolaro ekliyorum bana fikirlerinizi söyleyin lütfen bu arada tv ünitsi almadan o aynalı gözüken konsolu kullanmayı düşünüyorum konsol giib olsun die 2-3 beyaz raf çakıcam ve aynalarıda yemek basasının duvarına taktırıcam sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 439842 Eki Görüntüle 439843 Eki Görüntüle 439844 Eki Görüntüle 439845 Eki Görüntüle 439846 Eki Görüntüle 439847
Bende takip ediyorum canım,burdayııımm :) fakat çok bişey yazamıyorum moralim bozuk benim durumlardan ötürü.
renk uyumu desenler falan güzel canım ben beğendim iyi güzel günlerde kullanın inşşşşş![]()
günaydın fıstıklarımmmmm yoğunummmmöpüyorum sizleri hayırlı cumalar olsunn...
![]()
97 gun kalmissssssssss :))))