• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Kızlaaar davetiyem hazır :16: davetiye metnini de nişanlım yazdı, çok hoşuma gitti. Sizinle de paylaşmak istedim. :34:
$50643-1.jpg

çok güzelmiş canım ama davetiye için daha erken değilmi :31:

Evet canım biraz erken ama biz ailelere çok fazla iş bırakmayıp, kendi bütçemizle halletmeye çalışıyoruz çoğu şeyi. Masraflarımızı da ay ay böldük o şekilde hallediyoruz. Böyle ufak tefek şeyleri de şimdiden yapalım tamamlayalım dedik, önümüzdeki aylarda evin boyası, eşyalar derken bizim maaşlar suyunu çekecek :9:. Şimdilik bir kenara kaldıracağım, ağustosta da başlarız göndermeye :16:

Bende takip ediyorum canım,burdayııımm :) fakat çok bişey yazamıyorum moralim bozuk benim durumlardan ötürü.
canım benimmmmmm :50: son durum ne şimdi geliişme varmı :31:
Evet canım biraz erken ama biz ailelere çok fazla iş bırakmayıp, kendi bütçemizle halletmeye çalışıyoruz çoğu şeyi. Masraflarımızı da ay ay böldük o şekilde hallediyoruz. Böyle ufak tefek şeyleri de şimdiden yapalım tamamlayalım dedik, önümüzdeki aylarda evin boyası, eşyalar derken bizim maaşlar suyunu çekecek :9:. Şimdilik bir kenara kaldıracağım, ağustosta da başlarız göndermeye :16:

sizde bizim gibisiniz desene :9: en iyisini yapmışsınız o zaman canım hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin Allah ım :16:

Merhaba Arkadaşlar, eylülde ki benim isteğim 8 eylülde evlenmek ama hala düğün salonu bulamadık. Ankaradayız, tavsiye edebileceğiniz salonlar var mı? yemekli, içkili istemiyorum. Ancak güzel, nezih bir yerde kokteyl olsun istiyorum.

Gazi üniversitesinin düğün salonu, hacettepe hekimevi,itü ( gümüşsuyu restorant) şimdilik düşündüklerim. sizce??

Merhaba Arkadaşlar, eylülde ki benim isteğim 8 eylülde evlenmek ama hala düğün salonu bulamadık. Ankaradayız, tavsiye edebileceğiniz salonlar var mı? yemekli, içkili istemiyorum. Ancak güzel, nezih bir yerde kokteyl olsun istiyorum.

Gazi üniversitesinin düğün salonu, hacettepe hekimevi,itü ( gümüşsuyu restorant) şimdilik düşündüklerim. sizce??

Benim de düğünüm Ankara'da kokteyl şeklinde olacak canım. Biz Teb Dora Otel'de yapıyoruz, nikah ile birlikte 2.5 saat sürecek. Bir de 1 gecelik balayı odası da hediye edildi. Önerebilirim, nezih bir mekan. Üstelik düğün eylülde olacağı için hem havuz kenarı hazırlanacak, yağmura karşı kapalı salonlarını da hazırlayacaklar :34:

kızlar günaydın hadi toplaşın bakayım size aklı danışıcam dün biz denk gele ablam ve eniştem nişanlım yemeğe çıktık ardından baktığımız mobilyacı yakındı bi bakalım derken mobilyaları beğendik bile bugün işlemleri yapmaya gidicez fotolaro ekliyorum bana fikirlerinizi söyleyin lütfen bu arada tv ünitsi almadan o aynalı gözüken konsolu kullanmayı düşünüyorum konsol giib olsun die 2-3 beyaz raf çakıcam ve aynalarıda yemek basasının duvarına taktırıcam sizce nasıllar?

$vizyat1.jpg $vizyat2.jpg $vizyatana.jpg $vizyatson.jpg $vizyem4.jpg $vizyemana.jpg

kızlar günaydın hadi toplaşın bakayım size aklı danışıcam dün biz denk gele ablam ve eniştem nişanlım yemeğe çıktık ardından baktığımız mobilyacı yakındı bi bakalım derken mobilyaları beğendik bile bugün işlemleri yapmaya gidicez fotolaro ekliyorum bana fikirlerinizi söyleyin lütfen bu arada tv ünitsi almadan o aynalı gözüken konsolu kullanmayı düşünüyorum konsol giib olsun die 2-3 beyaz raf çakıcam ve aynalarıda yemek basasının duvarına taktırıcam sizce nasıllar?

Eki Görüntüle 439842 Eki Görüntüle 439843 Eki Görüntüle 439844 Eki Görüntüle 439845 Eki Görüntüle 439846 Eki Görüntüle 439847

renk uyumu desenler falan güzel canım ben beğendim iyi güzel günlerde kullanın inşşşşş :16:

Back