Ee nasılsınız bakalım ? 92 günüm kaldı yahu benim çift rakamlardayım anaaaammm
kız senin tam üç ayın kalmış ev mobilya falan aldınız mı
kız senin tam üç ayın kalmış ev mobilya falan aldınız mı
canım evi tuttuk ama mobilyayı henüz almadık mobilya halı perde kaldı birtek birde küçük aksesuarlar bu ay kredi başvurup onları halledince yuvamız kurulu olucak inş2 eylül nikah 6 eylül düğün
ay canım ya ne güzel mutlulukla kurun evinizide gerisi gelir
sen eylül başı ben eylül sonu 29unda sen bir aylık evli olcan nerdeyse biz hala burda takılıyor olcaz herşey istediğimiz gibi olsunda
ama senin ev tutulmuş bizde haftaya falan başlıcaz büyük ihtimalle evin nasıl peki odaları fiyatı semti
valla ebn koyuyorum canım sizler koymuyosunuzzzslm kızlar
dünden beri yazılanları okudum şimdide uzaktan bakınca artık başladık kızlar koşturmaya hiç birşey anlamıcaz artık zamanı tutamayacağız oooffffff oooofffff biz mi evleniyoruz şimdi
kızlar aldıklarımızın resimlerini koyalım kızlar ya
Ee nasılsınız bakalım ? 92 günüm kaldı yahu benim çift rakamlardayım anaaaammm
115 mmousee yahu aynı gün bizim
valla ebn koyuyorum canım sizler koymuyosunuzzzbirde bana zaman hala geçmiyo gibi geliyo yaa bilemedim
ohh sefan olsun ne güzel işte tez zamanda tek rakamalara düşesin inşşşşş
hay allah günü bir türlü tutturamadık yaaa
Düğün.com a üye oldum da orda benim yerime sayıyo ordan takip ediyorum
bende üye oldum şimdi oraya 115 yazıyo yaaa cidden ben fazladan gidiyomusumesrakadir sende mi bizimle aynı gün kız 115 gün kaldı evet mousse kız sen fazla sayıyon heeeemoralimi bozuyon 3ümüzde aynı gün dındındındın dınınınınınnnn
pööööff bende eylül-2012 gelinciği olmak istiyorumm yeni nişanlandık ama salon bulamayız diye ödüm kopuyorrr İnşallah bulurummHerkese mutluluklarr
bende üye oldum şimdi oraya 115 yazıyo yaaa cidden ben fazladan gidiyomusum15 gün sonra 2 rakama düşücez
gördün müüüüüüüü bak valla iki hafta sonra iki rakamlıyızzzzzzzzz
bende üye oldum şimdi oraya 115 yazıyo yaaa cidden ben fazladan gidiyomusum15 gün sonra 2 rakama düşücez
canım hakkınızda hayırlısı olur inş. inş istediğin tarhite yer bulursunuz
esrakadir sende mi bizimle aynı gün kız 115 gün kaldı evet mousse kız sen fazla sayıyon heeeemoralimi bozuyon 3ümüzde aynı gün dındındındın dınınınınınnnn
evet kızlar 15 gün sonra ıslatacağız sizi
ben seneye bu zamanlar yine ıslanıcamKocam askerde olcak ühü üühüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?