eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar altıncı caddeden alışveriş yapanlar hangi kargo ile geliyor ona göre şubeye teslimat isteyeceğimde

heyoooo eylül gelincikleriiiii
burası terkedilmiş gibi olmuş amaaa yahuuuu

mmousse sağol canım çok mutlu olduk, yeni gördüm daha kusura bakma nolur
yaşasın 100 den düştük

hey hey hey hey

kızlar altıncı caddeden alışveriş yapanlar hangi kargo ile geliyor ona göre şubeye teslimat isteyeceğimde
bende ona bakıyordum şimdi ama hangi kargo bilmiyorum

OH BEEE KIZLAR GELMİŞŞŞŞ

e yoksunuz kuzum napalımmmmm tek başıma kaldım burda

senin için bir güzellik yapabilirim canım

sabah yoğundum şekerim şimdi rahatım...ama kimseciklerde yok...:44::44:
havada yapmurlu...ne zaman yaz gelecek yahuuu...yaz gelmeden eylül gelmezki

sabah yoğundum şekerim şimdi rahatım...ama kimseciklerde yok...:44::44:
havada yapmurlu...ne zaman yaz gelecek yahuuu...yaz gelmeden eylül gelmezki

yarından sonra havalar iyi olucakmış canım merak etme bak 7 ayla başladım ne kadar süre kaldı geriye
ben yavaş yavaş tırsmaya başladım zaten :18:
hem ağlarım hem giderim modu bu sanırım

yarından sonra havalar iyi olucakmış canım merak etme bak 7 ayla başladım ne kadar süre kaldı geriye
ben yavaş yavaş tırsmaya başladım zaten :18:
hem ağlarım hem giderim modu bu sanırım

O tırsma durumu bende de var o yüzden biran önce zaman geçsin olan olsun artık

O tırsma durumu bende de var o yüzden biran önce zaman geçsin olan olsun artık

cezama razıyım diyosun yani valla bugünleri heyecanlarını ararmıyım merak ediyorum ve umduğum gibi gitmesse çok üzülürüm biliyorum o yüzden tırsıyorum

cezama razıyım diyosun yani valla bugünleri heyecanlarını ararmıyım merak ediyorum ve umduğum gibi gitmesse çok üzülürüm biliyorum o yüzden tırsıyorum

Tatlım ben evliliğin toz pembe olduğuna hiç inanmıyorum...çok zor birşeye adım atıyoruz ama bu belirsizlik daha çok yoruyor beni..kendi evim, kendi düzenim olsun ve ben o düzeni kendime göre şekillendirebileyim rabbim bizi utandırmasın, bugünlerimizide aratmasın inş :26::26:

amin canım benim bugün kankamla konuşurken bile onu dedim. dolaplarım dağınık hiç düzeltmek bile içimden gelmiyo nasılsa diyorum 3 ay sonra gidicem bi düzen yapmaya ne gerek var öylee bişeyler bi dolapta bazıları hala çıkmamış bazıları kayıpmı değilmi belli değil ama hiç uğraşmıyorum bende kendi düzenimi istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…