aynen canım bende merak ediyorum akşam saatlerinde geliyo bazen belki bugün gelirbundan haberim var kuzum ama ablasında net yokmuki yaa....destek olurduk...inş güzel haberlerle gelir aramıza
kızlar hani bu ayaklı kahvaltı tepsileri varya sözde yatakta kahvaltı diye geçiyor ondan alan varmı çeyizine...
aynen canım bende merak ediyorum akşam saatlerinde geliyo bazen belki bugün gelir
yok canım ben istemedim nişanlımda istemedi yatakta yemek fantazisi bana da ona da göre değil. yüzünü yıkamadan yatakta böğğğğ
aslında yatakta değilde koltukta falan yada en basiti kucakta herhangi bir yerde yemek yemek için acaba kullanışlı olur mu:44::44:
kızlar bugün bişey daha aldım6. caddeye üye olunca 50 tl hediye çeki veriyo 70 tl idi kargo içinde 25 tl ye geldi bana
Eki Görüntüle 432446
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
canım üst kısmı çok hoş ama etek kısmı pek hoş gelmedi bana
saol canım yorumun için etegi bana uzun geldiği için katlandı modeli dümdüz aşası aslında ve eteklerde serpme fransız güpürü var pek belli diil sanırım
günaydın güzel gelinlerrrrrrrr
yatak örtün çok güzel mmouse güle güle kullannnn
evet canım tacın sen gösterdin ya zaten bana benim yatak odam beyaz olduğu için siyahını aldımGünaydın kızlarrrr
aaaa benim beğendiğimin siyahıı...taç değilmi kuzum...güle güle kullan canım
günaydın güzel gelinlerrrrrrrr
yatak örtün çok güzel mmouse güle güle kullannnn
Herkeslere Merhaba
1 EYLÜL 2012 Geliniyim Benide alın aranıza :))) Yeni geldim...
biliyorum datlum....ama başka markanında varmış bu modelden ondan sordum..ne kadara aldın şekerim...farklı renklerine bakayım bendeevet canım tacın sen gösterdin ya zaten bana benim yatak odam beyaz olduğu için siyahını aldım
teşekkür ederim canım günafydın
biliyorum datlum....ama başka markanında varmış bu modelden ondan sordum..ne kadara aldın şekerim...farklı renklerine bakayım bende
bittiğinde eminim çok daha güzel olucak canım. çok güzel gelin olucaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?