eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar moralim cok bozuk 6 seanstır yüzüme lazer yaptıryorum ama ilk kez yandı yüzüm baya hemde bugun belli olmaya basladı yarın doktora gidicem düğüne kadar geçer inş dua edin bana

geçmiş olsun canım olmaz değil valla bende gidiyorum ve korktum şuanda of onu düşün bunu düşün stres topuna döndüm

herkeze hayırlı cumalar...

günaydın cnmmmm saol sen nasılsınnn

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın
sizi gördüm daha iyi oldum sevgili yol arkadaşlarım dün nişanlımla koçtaşta gezerken dedimki gel şu duvar renklerinede bakalım gri istiyorum duvarları oda boğar diyor neyse boyacıdan destek aldık adam dediki bence eşininizin dediği gibi yaptırın olmadı bi kutu boya sıkılınca degiştirirsiniz(ama konuşmanın altında boyacı şöyle diyor abi bırak yapsın kafanın etini yiyeceğine tecrübe konusuyor demek istedi) neyse gri de ikna oldu nişanlım ama tabi bu beyaz mobilya alırsakki düşüncem kadının fendi erkeği yendi

Son düzenleme:

heheee yılların deneyimi konuşmuş herşey gönlüne göre olsun inşallah cnmmm

Ayyy kuzum yaaa çok üzüldüm... büyük bir alanamı bari...yanıksa zaman kaybetmemen gerekir kuzucum....biran önce git doktora..ve o lazer yapan yere git ağzında geleni say...hatta dava bile aç yaniii

Doktor öğleden sonra ordaymış gidicem 3 de boyun bölgem çok fazla of nasıl ağlıyorum dünden beri

ohh ne güzel tabi senin gönlüne göre olucak ben nişanlıma diyorum ev benim 1 oda senin olsun istediğini yap gersine karışma nasıl yapmak istiyosan yap canım içinde kalmasın

Son düzenleme:
Doktor öğleden sonra ordaymış gidicem 3 de boyun bölgem çok fazla of nasıl ağlıyorum dünden beri

kuzum ağlama...yanıkların çoğu iz bırakmaz merak etme...kızarıklıkmı var şu anda...doktor ilaç verir kullanır geçer kuzum...forumdan araştır biraz...büyük ihtimalle çoğu kişinin başına gelmiştir tatlım...çok geçmiş olsun

kızlar nasılsınız bakalım bu hafta sonu neler bakacaksınız, neler alacaksınız

gelinlik provasına gidecek olan var

kızlar işte bu kız gibi yüzüm
canım saçmalama yaa bu neeee eğer böyleyse git o doktoru mahvet. zamanla geçecektir ama biraz sabretmen lazım dua edicem canım iz kalmasında geç geçsin önemli değil düğünde kapatıcıyla kapatırlar
kızlar nasılsınız bakalım bu hafta sonu neler bakacaksınız, neler alacaksınız

gelinlik provasına gidecek olan var

ben ben bennnnnnnn hafta sonu bakıcaz farklı yerleri gezicez. bugünde inat ettim balayını ayarlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…