kızlar moralim cok bozuk 6 seanstır yüzüme lazer yaptıryorum ama ilk kez yandı yüzüm baya hemde bugun belli olmaya basladı yarın doktora gidicem düğüne kadar geçer inş dua edin bana
günaydın canlar nasılsınız?
günaydın canlar nasılsınız?
günaydın cnmmmmsaol sen nasılsınnn
sizi gördüm daha iyi oldum sevgili yol arkadaşlarım dün nişanlımla koçtaşta gezerken dedimki gel şu duvar renklerinede bakalım gri istiyorum duvarları oda boğar diyor neyse boyacıdan destek aldık adam dediki bence eşininizin dediği gibi yaptırın olmadı bi kutu boya sıkılınca degiştirirsiniz(ama konuşmanın altında boyacı şöyle diyor abi bırak yapsın kafanın etini yiyeceğine tecrübe konusuyor demek istedigünaydın canım ben iyiyim sen nasılsın
sizi gördüm daha iyi oldum sevgili yol arkadaşlarım dün nişanlımla koçtaşta gezerken dedimki gel şu duvar renklerinede bakalım gri istiyorum duvarları oda boğar diyor neyse boyacıdan destek aldık adam dediki bence eşininizin dediği gibi yaptırın olmadı bi kutu boya sıkılınca degiştirirsiniz(ama konuşmanın altında boyacı şöyle diyor abi bırak yapsın kafanın etini yiyeceğine tecrübe konusuyor demek istedi) neyse gri de ikna oldu nişanlım ama tabi bu beyaz mobilya alırsakki düşüncem kadının fendi erkeği yendi
canım yaa bana da ilk yaptıklarında yanmıştı yüzüm bepanthen sürmüştüm geçmişti inş seninkide geçer
geçer demi mmousee
Ayyy kuzum yaaa çok üzüldüm... büyük bir alanamı bari...yanıksa zaman kaybetmemen gerekir kuzucum....biran önce git doktora..ve o lazer yapan yere git ağzında geleni say...hatta dava bile aç yaniii
ohh ne güzel tabi senin gönlüne göre olucak ben nişanlıma diyorum ev benim 1 oda senin olsun istediğini yap gersine karışmasizi gördüm daha iyi oldum sevgili yol arkadaşlarım dün nişanlımla koçtaşta gezerken dedimki gel şu duvar renklerinede bakalım gri istiyorum duvarları oda boğar diyor neyse boyacıdan destek aldık adam dediki bence eşininizin dediği gibi yaptırın olmadı bi kutu boya sıkılınca degiştirirsiniz(ama konuşmanın altında boyacı şöyle diyor abi bırak yapsın kafanın etini yiyeceğine tecrübe konusuyor demek istedi) neyse gri de ikna oldu nişanlım ama tabi bu beyaz mobilya alırsakki düşüncem kadının fendi erkeği yendi
canım benimde çok kötü olmuştu yazddı bide hep yuvarlak şapkayla geziyodum düşün artık nasıl olduğunu ama çok şükür geçti iz falan kalmadı. ama ALlah korusun iz klsaydı o adamı mahvederdim ben. sende git gözünü korkut canım ki geçmesi iiçin herşeyi yapsınlar
Doktor öğleden sonra ordaymış gidicem 3 de boyun bölgem çok fazla of nasıl ağlıyorum dünden beri
Yanık tatlım yaa of düğüne kadar geçer inşallah. Bütün gelin arkadaslarımı uyarıyorum sakın ha sakın lazer yaptrmayın
Doktor öğleden sonra ordaymış gidicem 3 de boyun bölgem çok fazla of nasıl ağlıyorum dünden beri
kuzum ağlama...yanıkların çoğu iz bırakmaz merak etme...kızarıklıkmı var şu anda...doktor ilaç verir kullanır geçer kuzum...forumdan araştır biraz...büyük ihtimalle çoğu kişinin başına gelmiştir tatlım...çok geçmiş olsun
Koyu kahverengi lekeler halinde bebeğim ya araştırdım kimi 6 ayda yok oldu diyo ya ben o kdar bekleyemem ki geçmiyor dediğim günler gözümde bir an küçüldü doktora gittikten sonra haber vericem sizlerede bana çok dua edin gelinciklerim
ağrın sızın varmı canım yoksa yanık izimi ?ah canım ya hametan krem var onuda alabilirsin yanık ve tahrişler için büyük geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun yanık kremi falan sür, geçecektir
canım saçmalama yaa bu neeeekızlar işte bu kız gibi yüzüm
kızlar nasılsınız bakalım bu hafta sonu neler bakacaksınız, neler alacaksınız
gelinlik provasına gidecek olan var
çok teşekkür ederim sürüyorum inşallah geçer
kızlar işte bu kız gibi yüzüm
çok teşekkür ederim sürüyorum inşallah geçer
kızlar işte bu kız gibi yüzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?