eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Tabiki olabilir tatlım...hatta foto çekimlerinde bile yine giyebilirsin...biz nişanlımla aynı boyda olduğumuz için ben babet giycem..topuk derdim olmayacak yani

aslında farklı olur dış çekim yaptırırken öylede bıkac poz çeker:)ewet ewet istiyorum hadıya benımde kuzenım boyu yüzünden babet giymişdi:)

Canım açıkçası nişanlının tutumu yanlış ama sende fevri davranma bende kiraya çıkan biri olarak keşke bir evim olsa başka birşey düşünmezdim diyenlerdenim azcıkta olumla yönünü düşün evsiz barksız olmaktansa onlar şayet alıcaksa evi bence bu kadar kızma ve şükretmek lazım evsiz barksız olmak çok daha zor benim babamın evi var yeri geldiğinde maddi sıkıntılarda oldu herkez gibi ama bi çatın varsa ne kadar önemli birşey ama bu evi senle kocan kendi paranızla alıcaksanız orda haklısın mecbur değilsin yinede aileleri karıştırmadan onlara hissettirmeden halledin işlerinizi... ayrıca kayın validenin şu lafı hiç hoş değil ''karakterım bıraz farklı hemen alısamıorum kaynasamıyorum farklı düşünme'' oldu canım bari söyleme demii saçma geldi bana sabırlar diliyorum hakkında hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:

hayır kendı kafasına göre bıze sorma gereği bile duymadan ev alıcaklarmıs aynı apartmandan karsılıklı yada altlı üstlü onlar kendı evlerını alıcaklar bızde kredı cekerek alıcaz bak bak ne guzel plan yapmıs kabul etmem böyle bısyı :/

hım ben yalnış anlamışım sen kendin kredi çekip aldıktan sonra elbette istediğin semtten alırsın hani ben onlar size alıcaksa dedim arkandayız merak etme

canım benim şu anda konuşulan herşey afaki o yüzden hiç canını sıkma. zammanı geldiğinde kocanla oturur konuşursunuz zaten gidişata göre belki senin fikrin değişir belkide gerçektn kvaliden değişir benimser bellimi olur. o yüzden şimdiden canını sıkma nişanlınlada boşuna kavga etme

canım bende takı merasiminden sonra convers giymeyi düşünüyorum nişanda canım çıktı düğündede aynısını yaşayamam

cümleten iyi akşamlar bütün dualarınız kabul olsun kızlar bolll bollll dua edinnnnn

kızlar moralim cok bozuk 6 seanstır yüzüme lazer yaptıryorum ama ilk kez yandı yüzüm baya hemde bugun belli olmaya basladı yarın doktora gidicem düğüne kadar geçer inş dua edin bana

kızlar moralim cok bozuk 6 seanstır yüzüme lazer yaptıryorum ama ilk kez yandı yüzüm baya hemde bugun belli olmaya basladı yarın doktora gidicem düğüne kadar geçer inş dua edin bana

Ayyy kuzum nasıl yaktılar yaaaa...inş çok yanmamıştır tatlım...belki alerjik bir durum olmuştur yanma değildir...hemen git doktora çok geçmiş olsun...

Günaydın EYLÜL gelinleri

Ayyy kuzum nasıl yaktılar yaaaa...inş çok yanmamıştır tatlım...belki alerjik bir durum olmuştur yanma değildir...hemen git doktora çok geçmiş olsun...

Günaydın EYLÜL gelinleri

Yanık tatlım yaa of düğüne kadar geçer inşallah. Bütün gelin arkadaslarımı uyarıyorum sakın ha sakın lazer yaptrmayın

Yanık tatlım yaa of düğüne kadar geçer inşallah. Bütün gelin arkadaslarımı uyarıyorum sakın ha sakın lazer yaptrmayın

Ayyy kuzum yaaa çok üzüldüm... büyük bir alanamı bari...yanıksa zaman kaybetmemen gerekir kuzucum....biran önce git doktora..ve o lazer yapan yere git ağzında geleni say...hatta dava bile aç yaniii

canım yaa bana da ilk yaptıklarında yanmıştı yüzüm bepanthen sürmüştüm geçmişti inş seninkide geçer

Günaydın EYLÜL gelinleri

günaydın eylül gelinleri, hayırlı cumalar.

günaydın kızlarrr hayırlı cumalarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…