eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım eşyaları 1 ay kalada alabilrsin para vaarsa sorun yok :1: balayını nerde ayarladınız canım bende bakınıyorum da :31:[/QUOTE
canm spıce otele bak orası cok güzel.antalya belek tarafında.ama bir sey söyleyeyyim mi otel fiyatları o kadar pahallı ki kampanyalı yurtdısı fiyatlarıyla hemen hemmen aynı.biz öyle yaptık.eğer imkanınız varsa arastırın bence.300 euroya yurtdısı turları ile var nişanlınla bakın bence.biz tayland koh samuı yi sectik.cenneet adası diolar dünyadaki balayı icin en iyi ilk 10 a girmiş.arastırın bennce her seyi.fiyatlar arasında cok az oynama var.iyice bakın

:9: seninkide bayağı kıskançmış yawwww :1:
canım günlük 260 tl diyo yaaa bana göre çok maalesef teşekkür ederim :34:

canımm bak ne dicem bodrumu seversin diye düşünüyorum.biz ailece her yıl bitezde paloma apart a gidiyoruz.ama dediğim gibi apart otel sadece kahvaltı var odalarda mutfak falan da var ister kendin yapıosun odada ister dısarıda yiyosun.ama odalar cok güzel ve otel de cok güzel.fiyatları da uygun.bence internetten paloma apart bitez diye bir gir belki beğenirsin.ben coooook seviyorum orayı.ara bi fiyat al hatta :34:

canım benim düğün eylül sonu yani balayına ekimde gidicem o mevsimdede bodrum bayağı soğuk olur. antalya sıcak olur dediler ordaki otellere bakıyorum şimdi ama günlük 150 tl lik falan bakıyoruz daha fazlası olur ama bizi aşar. yurt dışı bizimde aklımıza geldi ama vize pasaport muhabbetinden belki ilerleyen senelerde gideriz dedik :34:

Son düzenleme:
canım neden çıkıcaksın işten. Evilik tazminatı alıp 4 ay nasıl çalışıcaksın ki evlilik durumundan işten ayrıldınmı tazminat alırsın benim blidiğim çalışmaya devam edersen alamazsın..

Aynen canım bende çalışıcam ama şükürler olsun diyorum iş olsun allah muhtaç etmesin ben çalışırım zatn evde oturup gün gün gezemem :9:

canlarım bende çalışıcam çıkıp evde oturmucam iş değiştiircem ama madem çıkıcam düğünden sonra belki tazminatta alırım die öyle dedim

Booking.com: Hotel Bitez Paloma Apart, Bitez, Turkey. Book your hotel now!

ben ufak bi fiyat aldım tıkla.bbir haftalık fiyat bu :1: wallaha biz ekimde de gittik oraya izmir sel yağmurken ben oarada güneslendim:1:
teşekkür ederim canım uğraştırdımseni :34:
canlarım bende çalışıcam çıkıp evde oturmucam iş değiştiircem ama madem çıkıcam düğünden sonra belki tazminatta alırım die öyle dedim

hmm madem iş değiştiriceksin ilk evlendiğin zaman en önemli evlilik durumundan işten çıkıp tazminat alabilirsin :34: ama iş bul bu arada ki sıkıntı çekme sonra canım :34:

canımm sıkma canını bizde herşeyimizi kendimiz yapıyoruz ama inan Allah yardım ediyo. geçen sene temmuzda sözlendik ve o zaman inan ne paramız vardı ne eşyamız. ama çok şükür hepsi yavaş yavaş oluyo. ben fazla açılmamakta fayda olduğunu düşünüyorum. çok elzem ihtiyaçlarınız haricinde borca girmyin bence. nişanlım mobilyaları söz kesildikten sonra aldı nişanda 5 kuruş paramız yoktu çok sıkıntı çektik ama bir şekilde herşey en güzel şekilde oldu. nasıl oldu diye sor bilmyiroum :9: o yüzden üzme kendini ALlah yuva kurana yardım eder :34:

canım o sezonda en sıcak antalya olur dediler antalyadan bakıyorum :31:

herkes eylülde tatil için antalya sıcak güzel olur dıye söyledı bende kemerde tuttum balayı ıcın royal palm rizort:)

Günaydın şekerler :3::3:
Rabbim günahlarımızı affetsin, hayırlı bir ömür versin...yeni adım attığımız, atacağımız yaşamda bizi pişman etmesin...huzurlu, mutlu, sağlılkı bir yaşam versin...HEPİMİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN :26::26:
Eki Görüntüle 426591

aminnnnnnnn :16: Allah bize hayırlı mutlu güzel yuvalar nasip etsin inşşşş...
Kandiliniz mübarek olsun eylül gelinleriiiiiiii :54:

Günaydın eylül gelincikleri...Hayırlı kandiller herkeseee:16:

iyi kandiller herkese:3::3::3:

sooonnnn 107 gün...geçmiyor zaman durdu sanki :52::52:

geçecek inşallah kuzum:34:

:9::9::9::9:hahaha valla kuzum ya beklemesi sinir bozucu...zaman durdu akmıyor yahuuu...stres desen mahvetti beni...artık olsa bitse yaniii...:9::9::9::9:

canım aynı şeyi nişanlımla bende diyoruz artık zaman cidden geçmiyo hala 4 ay var yaaa :9: bizde diyoruz artık olsa bitsede akşam evimize gitsek birlikte olsak off off olucak ama olucak :9::ssz:

kızlar selam. herkese hayırlı kandiller. aramıza yeni katılan kızlar var hoş geldiniz. bende harıl harıl balayı için otel arıyorum. bende Antalya'dan bakııyorum. tüm KK 9 Eylül gelinleri Antalya'da toplanıcaz galiba :) çeyiz işlerini bende askıya aldım. bu h.sonu gelinlik bakıcam inşallah :)))

kızlar selam. herkese hayırlı kandiller. aramıza yeni katılan kızlar var hoş geldiniz. bende harıl harıl balayı için otel arıyorum. bende Antalya'dan bakııyorum. tüm KK 9 Eylül gelinleri Antalya'da toplanıcaz galiba :) çeyiz işlerini bende askıya aldım. bu h.sonu gelinlik bakıcam inşallah :)))

bak bakalım kuzucum....alırsanda p.tesi hemen foto bekliyoruz senden :46::46::46:

ya otel bulursan bizimle paylaş canım olurmu ben çok kararsızımmm :31:

kızlar ya dans sarkınızı seçtiniz mi?bi de istanbulda olanlar hangi fotografcıyı öneriolar?bu aralar buna yogunlaşmam lzm bnm :)

Back