hayırlı olsun, eylülün kaçı? hazırlıklar nasıl gidiyor?
hergün birlikteyiz zaten, yüzünü görmezsem inanamıyorum burada olduğuna
bugün mutfak dolapları için fiyat alacak bikaç yerden, bakalım:26:
insan her gördüğünü almak istiyor yaa
kötü düşünme, Allah korusun
hımmm 3. yü beğendimmm
ticker factory sitesinden yapıyorsun, nasıl yapılması gerektiği kadınlar kulübünün ana sayfasında anlatılıyor canım :34.kızlarrr şu evlilik takvimi nereden yapılıyor bulamadımmmm
ohh maşallah epey iş bitmiş, Allah yardımcınız olsunAllah kısmet ederse 2 Eylül canım .Hazırlıklar son sürat devam ediyor .Evimiz hazır dün itibariyle boya bitti.
mobilyalar yapılıyor ,beyaz eşyalar hazır ,çeyizde birkaç eksik var yarın onları tamamlayacağım kısmet olursa .
düğün mekanı tutuldu .Kına kıyafetim ve gelinliğime bakmaya başlayacağım haftaya .
Allah kısmet ederse 2 Eylül canım .Hazırlıklar son sürat devam ediyor .Evimiz hazır dün itibariyle boya bitti.
mobilyalar yapılıyor ,beyaz eşyalar hazır ,çeyizde birkaç eksik var yarın onları tamamlayacağım kısmet olursa .
düğün mekanı tutuldu .Kına kıyafetim ve gelinliğime bakmaya başlayacağım haftaya .
hayırlı olsun, eylülün kaçı? hazırlıklar nasıl gidiyor?
hergün birlikteyiz zaten, yüzünü görmezsem inanamıyorum burada olduğuna
bugün mutfak dolapları için fiyat alacak bikaç yerden, bakalım:26:
insan her gördüğünü almak istiyor yaa
kötü düşünme, Allah korusun
hımmm 3. yü beğendimmm
zuzu88 arkadaşım, ticker yapman konusunda link veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
rica ederimmm canımteşekkür ederim cnmmmm
walla canım senin nişanlın epey bi strese girmiş. benimki de stres yapıyor ama seninki kadar değil henüz, inşallah da olmazkızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,
işyoğunluğundan ve moral bozukluğundan dolayı bir süre giremedim. kızlar bir derdim var
nişanlım kafayı yemek üzere.bu düğün evlilik stresi onu mahfettibirkaç haftadır bana karşı ilgisi azalmıştı sanki en sonunda dayanamadım dün ve patladım.benimle ilgili yada benimle evlenmekten dolayı hiçbir tereddütü yokmuş ama artık evlilikten konuşmak istemiyormuş.bir şey seçerken evle ilgili kaçıp gidesi geliyormuş beni görünce evlilik aklına geliyormuş dolayısıyla sorunlar masraflar aklına geliyormuş.sadece benim yanıma değil eve de gitmek istemiyormuş çünkü evde de annesi sürekli bir şeyler çıkartıyormuş beni çok sevdiğini söylüyor yanlış anlayacağımı düşündüğü için söylememiş ama ben üzülüp beni sevmediğini düşünmeye başlayınca söylemek zorunda kalmış.
ben de şimdi elimden geldiğince aramamaya mesaj atmamaya çalışıyorum biraz rahatlasın diye kendimi hatırlatmamaya çalışıyorum ama içimde fırtınalar kopuyor ben napıcam
siz de yaşıyor musunuz böyle şeyler?
şükür tatlım daha iyiyiz...inş dahada iyi olucaz
Günaydın canım biter biter tadını çıkar bu günlerin
Iyi yaparsın canım git bir konuş yardımcı olacağından eminim
Hehe çok şükür 1 gün daha bitti biz iyyiz canım sen nasılsın
herkese günaydın kızlaaaar
9 eylülden sonra kendi evimden koşturmacayla çıkıp otobüse yetişicem hayırlısıylaa.... Annecim kahvaltıda hazırlamıcak bana o zaman
bu rahatlığı hep arıcakmışım gibi geliyo ilerdee...
kızlar gelinlik bakmaya ne zmn başlasam daha erken gibi geliyor sizler naptınız
günyadıınnn kızlarrr. Bende bu sabah sürünerek çıktım yataktan. Yarın uyuyacağım hayaliyle.
Zuzucum ben uzun zmndır ara ara bakıyordum denediğim modeller var. Bu h. Sonuda bakıcaz 1-2 yere. Yavaş yavaş mağazalarda denyebilirsin. Dikim mi istiyorsun, hazır mı alıcaksın. Ben hazır alıcağım gerçi ama kafamda ki mağazaları gezmek istiyorum, içimde kalmasın :)))
eylül için artık gelinlik bakma zamanıı... çünkü gelinlikçilerr çook yoğun... Provaları bile sıraya alıyolar...bence hazirana kadar gelinlikçimizi belirleyip siparişleri vermek gerek artık...
selam kızlar günaydınlar
Ben de eylül geliniyim :123:
selam kızlar bende eylül geliniyim
kizlar bende 1 eylulde evlenicem allah kismet ederse. Ama cok korkuyorum nazar degcek bise olucak evlenemicem diye. Hep icimde bi korku var. Bise olmaz dimi. Cunku evlenmek hala bana saka gibi geliyo. Sanki birisi cikicak saka yaptiiiik diye bagiracak karsima gecip gulerek. Korkuyorum kizlaaar
kızlar yeni arayışlarımdan inciler sunuyım size
Eki Görüntüle 420857
Eki Görüntüle 420858
Eki Görüntüle 420859
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,
işyoğunluğundan ve moral bozukluğundan dolayı bir süre giremedim. Kızlar bir derdim var
nişanlım kafayı yemek üzere.bu düğün evlilik stresi onu mahfettibirkaç haftadır bana karşı ilgisi azalmıştı sanki en sonunda dayanamadım dün ve patladım.benimle ilgili yada benimle evlenmekten dolayı hiçbir tereddütü yokmuş ama artık evlilikten konuşmak istemiyormuş.bir şey seçerken evle ilgili kaçıp gidesi geliyormuş beni görünce evlilik aklına geliyormuş dolayısıyla sorunlar masraflar aklına geliyormuş.sadece benim yanıma değil eve de gitmek istemiyormuş çünkü evde de annesi sürekli bir şeyler çıkartıyormuş beni çok sevdiğini söylüyor yanlış anlayacağımı düşündüğü için söylememiş ama ben üzülüp beni sevmediğini düşünmeye başlayınca söylemek zorunda kalmış.
Ben de şimdi elimden geldiğince aramamaya mesaj atmamaya çalışıyorum biraz rahatlasın diye kendimi hatırlatmamaya çalışıyorum ama içimde fırtınalar kopuyor ben napıcam
siz de yaşıyor musunuz böyle şeyler?
sürekli evli arkadaşlarıyla konuşuyormuş bir çoğu böyle problemler yaşadığını söylemiş evlenince geçicek atlatıcaz seninle evlenmeyi çok istiyorum ama hayal ettiğim bu değildi diyor.herşeyi kendisi yapmak istemiş annesinden (babası vefat etti yıllar önce) hiçbir yardım almadan.bu zamana kadar maasını hep annesinin eline verdi evin erkeği olduğu için ama annesi memur ve 2 ablası da öğretmen çalışıyorlar yani kimse bunun eline bakmıyor ama kendine görev bildi bunu.annesi de benim tahminime göre bunun maasları biriktirdi bir masraf olduğunda takır takır ne kadar gerekiyorsa çıkarıp veriyor.ben anlatamıyorum bunu ona.sanırım canını sıkan şey bu.benim etrafımda bunu konuşabileceğim kimse yok.sizce evlendikten sonra düzelir mi her şey?o düzelecğini söylüyor ben ise ya düzelmezse diye korkmaya başladım evlilikten
eğer daha önce herşey normalse, bunlar sadece evlilik stresi ise emin ol balayından itibaren hiç bi sıkıntı kalmayacak, korkmasürekli evli arkadaşlarıyla konuşuyormuş bir çoğu böyle problemler yaşadığını söylemiş evlenince geçicek atlatıcaz seninle evlenmeyi çok istiyorum ama hayal ettiğim bu değildi diyor.herşeyi kendisi yapmak istemiş annesinden (babası vefat etti yıllar önce) hiçbir yardım almadan.bu zamana kadar maasını hep annesinin eline verdi evin erkeği olduğu için ama annesi memur ve 2 ablası da öğretmen çalışıyorlar yani kimse bunun eline bakmıyor ama kendine görev bildi bunu.annesi de benim tahminime göre bunun maasları biriktirdi bir masraf olduğunda takır takır ne kadar gerekiyorsa çıkarıp veriyor.ben anlatamıyorum bunu ona.sanırım canını sıkan şey bu.benim etrafımda bunu konuşabileceğim kimse yok.sizce evlendikten sonra düzelir mi her şey?o düzelecğini söylüyor ben ise ya düzelmezse diye korkmaya başladım evlilikten
hoşbuldukkkgünaydın kızlar hoşgeldiniz
eylülde ne çok evlenen varmış yaaaa
canım benimki de arada yapıyor öyle çok stresli bu aralar. Ama haklılar tabi. Herkes dert yanıyo herkes.kimsenin olumlu birşey dediği yok. Adamların kafası karışıyor tabi.
Geçenlerde hiç sebep yokken 2 gün konuşmadı benle,konuştu ama hiç hevesli değildi. Bende gitmedim fazla üstüne sonra düzeldi. Demek dedim evlilik stresindenmiş
Geçecek inşallah sabredelim kızlar
eğer daha önce herşey normalse, bunlar sadece evlilik stresi ise emin ol balayından itibaren hiç bi sıkıntı kalmayacak, korkma
her şey çok normaldi canım hatta bana belli etmemek için bayağı çabaladı ama biz 10 yıldır birlikteyiz hissediyorum artık her şeyi.inşallah dediğin gibi olur
korkulacak hiç bişey yok tatlım, herkesin yaşadığı sürecten siz de geçmeye başlamışsınız, Allah kolaylıklar versin, hepimize tabiher şey çok normaldi canım hatta bana belli etmemek için bayağı çabaladı ama biz 10 yıldır birlikteyiz hissediyorum artık her şeyi.inşallah dediğin gibi olur
korkulacak hiç bişey yok tatlım, herkesin yaşadığı sürecten siz de geçmeye başlamışsınız, Allah kolaylıklar versin, hepimize tabi
şu 4 ay biran önce geçsin şu düğün bitsin gitsin.artık sadece sorunların son bulması için düğünün geçmesini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?