• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

hemde ne dik,yalnız gülmekten öldüm bu lafına çünkü babam ona dik lakabını takmıştı :9::9::9: benim de çok bozuk kafam canım :41: ama düşünmemeye çalışıyorum.oluruna bıraktım ders çalışamıyorum yoksa kafaya takınca.beim başımda bide kpss var :14:

benimde babam dedi dün...kayınvaliden kuyruğunu dik tutuyormu hala diye oradan aklıma geldi :9::9::9:
inş başarılı olursun kuzum :26::26::26: düşünme bencede düşündükçe kendimizi dert sahibi yapıyoruz :19::19::19:

oo eylül gelinciklerii...forumun en uzun başlığı bu sanırımm :1:

sayfalar muhabbet almış başını gitmişş... ben takip edemiyorum düzenli forumu... hele iş yerinde imkansız..bi boşluk buldum da girdim bu ara...

herkesin keyfi yerindedir umarım...:34:
sağol canım iyi diyelim iyi olalım stres var tabi ama çk şükür :34:
evet ciddi anlamda bozuldu psikolojim..haftaya psikiyatrıya gitmeyi düşünüyorum...içime ata ata dert sahibi olucam yoksa..bir yardım almam şart gibi geliyor artık..en azından belki rahatlarım :34::34:
sana bişey diyimmi ben daha çok değil 1 hafta önce nefes almakta çok zorlanıyodum ağlamak geliyodu içimden nişanlım çok korktu hatta ve ne kavga vardı aramızda ne bişey ama birikim işte. hemen bir lustral çaktım sabaha bişeyciğim kalmadı :1: arada helede bu stresli zamanlarda çok nadir olsada ilaç takviyesi almak gerekli. yoksa hayat sadee bize değil herkese zindan oluyo :ssz:

sağol canım iyi diyelim iyi olalım stres var tabi ama çk şükür :34:

sana bişey diyimmi ben daha çok değil 1 hafta önce nefes almakta çok zorlanıyodum ağlamak geliyodu içimden nişanlım çok korktu hatta ve ne kavga vardı aramızda ne bişey ama birikim işte. hemen bir lustral çaktım sabaha bişeyciğim kalmadı :1: arada helede bu stresli zamanlarda çok nadir olsada ilaç takviyesi almak gerekli. yoksa hayat sadee bize değil herkese zindan oluyo :ssz:

:9::9::9: lustral benim gözdem canım :27: tam 1,buçuk yıldır müdavimiyim :37:

benimde babam dedi dün...kayınvaliden kuyruğunu dik tutuyormu hala diye oradan aklıma geldi :9::9::9:
inş başarılı olursun kuzum :26::26::26: düşünme bencede düşündükçe kendimizi dert sahibi yapıyoruz :19::19::19:

Ozman senin kaynananla benim nişanlımın lakabı dik olsun :90: dikler ikilisi :90::90::90:

Ayy kızlar ya iyiki varsınız :) sizle muhabbet edince kafam dağılıyor.sıkıntıdan iyice geğiğe sardım :9:

Şafak 134....biter mi dersiniz...Herkese günaydınnnnn:21::21::21::21:
:9: günaydın canım biter biter tadını çıkar bu günlerin :34:
Aynen yaaa bende çok zor uyandım bugün...hava bulanık olunca hiç kalkasım gelmiyor...tam uyunacak hava var dışarda :50::50::50: ama şükürki iyiyim...bugün müsait olursam psikiyatra gidicem öğle sonu :34::34:
iyi yaparsın canım git bir konuş yardımcı olacağından eminim :34:
günaydın kızlar:3::3:

evlenmemize bir gün daha yaklaştık çok şükür:16:, keyifler nasıl???

hehe çok şükür 1 gün daha bitti biz iyyiz canım sen nasılsın :21:

herkese günaydın kızlaaaar :72::72::72:

9 eylülden sonra kendi evimden koşturmacayla çıkıp otobüse yetişicem hayırlısıylaa.... annecim kahvaltıda hazırlamıcak bana o zaman :(

bu rahatlığı hep arıcakmışım gibi geliyo ilerdee...

herkese günaydın kızlaaaar :72::72::72:

9 eylülden sonra kendi evimden koşturmacayla çıkıp otobüse yetişicem hayırlısıylaa.... annecim kahvaltıda hazırlamıcak bana o zaman :(

bu rahatlığı hep arıcakmışım gibi geliyo ilerdee...

günaydın cnmmmmm bu rahatlığı arayacağımız kesinnnnn benm sultanlığımda 30 eylül e kadar:34:

kızlar gelinlik bakmaya ne zmn başlasam daha erken gibi geliyor sizler naptınız:4::4::4:

günyadıınnn kızlarrr. bende bu sabah sürünerek çıktım yataktan. yarın uyuyacağım hayaliyle.

zuzucum ben uzun zmndır ara ara bakıyordum denediğim modeller var. bu h. sonuda bakıcaz 1-2 yere. yavaş yavaş mağazalarda denyebilirsin. dikim mi istiyorsun, hazır mı alıcaksın. ben hazır alıcağım gerçi ama kafamda ki mağazaları gezmek istiyorum, içimde kalmasın :)))

eylül için artık gelinlik bakma zamanıı... çünkü gelinlikçilerr çook yoğun... provaları bile sıraya alıyolar...bence hazirana kadar gelinlikçimizi belirleyip siparişleri vermek gerek artık...

Back