• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

iyişallah iyi olucaz kızlar, allahım bu dönemi sağ sağlim atlatmayı nasip etsin inşallah:34:

aynen canım evimizdeki rahatlığı arayacağız tabi ama en önemlisi hepimiz anne olacağız:16::16:

daha bende ne aldım ne de diktirmeye başladım kızlar. Haziranda tamamlamam lazım:52::52:

günaydın kızlar hoşgeldiniz:16::16:
eylülde ne çok evlenen varmış yaaaa:1::1::1::1:

ben elartı pek sevemiyorum yaaa:50::50: Ama senin zevkin önemli tabi sen bakma bana canım:34:
neden sevmiyosun ki canım kullandınmı daha önce ben hiç anlamıyorum yaaa :50: başka hangi markalar iyidir ki...
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,
işyoğunluğundan ve moral bozukluğundan dolayı bir süre giremedim. kızlar bir derdim var :(

nişanlım kafayı yemek üzere.bu düğün evlilik stresi onu mahfetti :( birkaç haftadır bana karşı ilgisi azalmıştı sanki en sonunda dayanamadım dün ve patladım.benimle ilgili yada benimle evlenmekten dolayı hiçbir tereddütü yokmuş ama artık evlilikten konuşmak istemiyormuş.bir şey seçerken evle ilgili kaçıp gidesi geliyormuş :( beni görünce evlilik aklına geliyormuş dolayısıyla sorunlar masraflar aklına geliyormuş.sadece benim yanıma değil eve de gitmek istemiyormuş çünkü evde de annesi sürekli bir şeyler çıkartıyormuş :( beni çok sevdiğini söylüyor yanlış anlayacağımı düşündüğü için söylememiş ama ben üzülüp beni sevmediğini düşünmeye başlayınca söylemek zorunda kalmış.

ben de şimdi elimden geldiğince aramamaya mesaj atmamaya çalışıyorum biraz rahatlasın diye kendimi hatırlatmamaya çalışıyorum ama içimde fırtınalar kopuyor ben napıcam :(

siz de yaşıyor musunuz böyle şeyler? :14:
canım herkes farklı farklı atlatıyo bu süreci ama zor bunu hepimiz biliyoruz. bende çok korkuyorum evlenmekten o kadar borca girmekten vs vs benide teselli eden nişanlım. yani bu normal. sıkma canını zamanla yoluna girer herşey ama arama sen rahat bırak biraz da kafasını toparlasın :34:
mmmouse tatlım 3.yü beğendim yatak örtülerinden ama sanki daha değişik şeyler bulabilirsin...biraz daha araştır derim :34::34:

araştırıyorum zaten kuzum ay hiçte anlamıyorum yaa poff :ssz:

kendimi çok zor tutuyorum ya.normalde böyle değilimdir çok umursamam ama şimdi çok koyuyor.

eğer daha önce herşey normalse, bunlar sadece evlilik stresi ise emin ol balayından itibaren hiç bi sıkıntı kalmayacak, korkma :34:

her şey çok normaldi canım hatta bana belli etmemek için bayağı çabaladı ama biz 10 yıldır birlikteyiz hissediyorum artık her şeyi.inşallah dediğin gibi olur

canım bizde uzun yıllardır birlikteyiz , uzun yıl olmanın verdiği sıkıntı da var tabi , herşey biraz önce olsun bitsin istiyoruz olmayınca strese vuruyor :50::50:

zorlama kendini geçecek inşallah. bende çok yaşıyorum böyle durumları, beni sevmiyor gibi geliyor ilgilenmiyor gibi geliyor. normalde kızan bir yapım yok benimde ama arada delleniom işte. birkaç kere nişanlıma dellendim çok tartıştık işin içinden çıkamadım.
artık dellenince evde kendi kendime delleniom bişey belli etmiyorum, çabuk oluyor barışma süremiz onu öğrendim:1::1::1:

neden sevmiyosun ki canım kullandınmı daha önce ben hiç anlamıyorum yaaa :50: başka hangi markalar iyidir ki...

canım herkes farklı farklı atlatıyo bu süreci ama zor bunu hepimiz biliyoruz. bende çok korkuyorum evlenmekten o kadar borca girmekten vs vs benide teselli eden nişanlım. yani bu normal. sıkma canını zamanla yoluna girer herşey ama arama sen rahat bırak biraz da kafasını toparlasın :34:

araştırıyorum zaten kuzum ay hiçte anlamıyorum yaa poff :ssz:

canım karacanın var yatak örtüleri online sitesinde var:34:

kızlar rabbim yardımcınız olsun...Bende dediklerinizin kat kat fazlasını yaşamıştımmmmm ...8yıllık ilişkim bitti zamanında ama iyi ki bitmiş diyorum rabbim karşıma öyle bi insan çıkardıki ben onlara nasıl dayanmışım nasıl susmusum nasıl göze almışım diyorum....Beni Rabbim kurtardı bu başka birşey olamaz...Şimdi yaşadıklarım ise o kabusun üzerine şaka gibi geliyor...Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsinnnnn:nazar::nazar::nazar: Her şer de bi hayır vardır diye boşuna dememişler...

kızlar rabbim yardımcınız olsun...Bende dediklerinizin kat kat fazlasını yaşamıştımmmmm ...8yıllık ilişkim bitti zamanında ama iyi ki bitmiş diyorum rabbim karşıma öyle bi insan çıkardıki ben onlara nasıl dayanmışım nasıl susmusum nasıl göze almışım diyorum....Beni Rabbim kurtardı bu başka birşey olamaz...Şimdi yaşadıklarım ise o kabusun üzerine şaka gibi geliyor...Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsinnnnn:nazar::nazar::nazar: Her şer de bi hayır vardır diye boşuna dememişler...
Ne güzell, artk mutluluğunun tadını çıkarmaya bak cnım, Allah bozmasın :nazar:

canım bizde uzun yıllardır birlikteyiz , uzun yıl olmanın verdiği sıkıntı da var tabi , herşey biraz önce olsun bitsin istiyoruz olmayınca strese vuruyor :50::50:

zorlama kendini geçecek inşallah. bende çok yaşıyorum böyle durumları, beni sevmiyor gibi geliyor ilgilenmiyor gibi geliyor. normalde kızan bir yapım yok benimde ama arada delleniom işte. birkaç kere nişanlıma dellendim çok tartıştık işin içinden çıkamadım.
artık dellenince evde kendi kendime delleniom bişey belli etmiyorum, çabuk oluyor barışma süremiz onu öğrendim:1::1::1:

dün oturup uzun uzun anlattı ''seninle evlenmek istemediğimi sakın düşünme.sadece sana karşı değil evde annemlere iş yerinde müşterilere çatıyorum.bu konuyla ilgili hiçbir şey yapmak istemiyorum.salı günleri izinliyiz salıdan salıya ne yapılacaksa yapalım ama diğer günler bunları düşünmek istemiyorum'' dedi.haziranın onunda mobilyalarımız gelicek evimizi yerleştirelim
yerlerini beğenmeyelim yorulana kadar farklı şekilde koyalım koltukları dedi.o öyle diyince bende ama istemiyormuşsun sıkılıyormuşsun bunları yaparken ben üzülmiyim diye yapacaksın dedim.o da gülüp sarıldı hayır aşkım ben de istiyorum tabiki neden istemiyim dedi.ama daha önceden de birşey yapmak istemiyorum demişti.offf kafam çok karıştı

neden sevmiyosun ki canım kullandınmı daha önce ben hiç anlamıyorum yaaa :50: Başka hangi markalar iyidir ki...

ya kaliteli mi bilmiyorum hiç ama bana çok şaşalı geliyor elartın örtüleri ondan yoksa kalitesi iyidir bence.

hepinize hayırlı cuma lar güzeller:nazar: Rabbim dualarınızı kabul etsin herşey gönlünüze göre olsun inşallah...:16:

hayırlı cumalar:34:

dün oturup uzun uzun anlattı ''seninle evlenmek istemediğimi sakın düşünme.sadece sana karşı değil evde annemlere iş yerinde müşterilere çatıyorum.bu konuyla ilgili hiçbir şey yapmak istemiyorum.salı günleri izinliyiz salıdan salıya ne yapılacaksa yapalım ama diğer günler bunları düşünmek istemiyorum'' dedi.haziranın onunda mobilyalarımız gelicek evimizi yerleştirelim
yerlerini beğenmeyelim yorulana kadar farklı şekilde koyalım koltukları dedi.o öyle diyince bende ama istemiyormuşsun sıkılıyormuşsun bunları yaparken ben üzülmiyim diye yapacaksın dedim.o da gülüp sarıldı hayır aşkım ben de istiyorum tabiki neden istemiyim dedi.ama daha önceden de birşey yapmak istemiyorum demişti.offf kafam çok karıştı

canım bak ne güzel anlatmış nişanlın sen abartmışsın birazcık olayı,sevmese direk söyler istemese.sarılmış ne güzel.ona da hak ver azcık erkekler bizden daha ağır geçiriyorlar bu dönemi, öyle kolay değil evi ne kadar dişi kuş yapsada temelinde erkek var:34::34:

merhabalar yeni üye oldumm göz gezdiriken yazdıklarınızı okudum bende aynı dertten muzdaripim bikaç haftaya nişşanım var ve sevgilimin heyecansızlığından yakınıp duruyordum ama anladım bunlar sevgisizlikten düşüncesizlikten pek kaynaklanmıyor. erkekler bizim kadar ayrıntılı,ince ,hassas yaşamıyolar bu durumları . biz yetişmez hemen halledelim derken onlar yetişir ne alakası var tarzındalaar,bizde hassas olduğumuz için bu konularda stres ytapıyoruz doğal olarak, umarım sorunsuz dönemler geçirirz,herkes için hayırlısı olsun :)ç

herkes evlenince evdeki günlerinizi ararsınız demiş ama ben hiç arayacağımı sanmıyorum tabi Allah aratmasın evliliğim şu durumumdan beter olmasın nişanlımı çok seviyorum o da beni çok seviyo şidilik çok mutlu olacağımızı düşünüyorum ama annem çok fena burnumdan getiriyo en güzel günlerimi zehir ediyo bana sınavıma 1 buçuk ay kaldı ama ben hala çalışmaya bile başlayamadım doğru düzgün. hiç anlayışlı değil ya her gün misafir çağırır onu bulamazsa her gün ayrıntılı temizlik yaparım çenesi hiç durmaz sıkıyosa çalıştığın ders kafana girsin yani.giyeceğim gelinliği bile kendisi beğenecek hakkımı helal etmem diyo bunun için.bu kadar burnumdan getirdiği yetmiyomuş gibi herkese beni şikayet ediyo bir de.bugün de komşulara şikayet etti bütün dediklerini elimden geldiğince yapmama rağmen doğru düzgün sınavıma çalışamama rağmen daha sınavına da cok varmış öldüm bu kızın elinden bir işe bakmıyo evladından bulsun bilmem ne... çarşamba günü de kayınvalidemler gelmişti oturmaya bütün pastaları servisleri yapmama rağmen kaynanama şikayet etti beni de orda bu bi iş yapmaz bi iş bilmez bunun evini pislik götürür dedi kadın bi tuhaf oldu yok semik öyle sey yapmaz ben gelinime güveniyorum bu devirdeki üniversite mezunu kızlar çay demlemeyi bilmiyo tepsi tutarken elleri titriyo dedi beni savundu kaynanam. sanki kaynanam annem, annem de kaynanam herkese her gittiği yerde beni kötülüyo sanki düşmanıyım gibi davranıyo bıktım artık neyse ki nişanlım kaynanam falan çok takmıyo onu ama ben bıktım gerçekten bıktım bir an önce gitmek istiyorum şurdan. allahtan şehir dışına gidiyorum

herkes evlenince evdeki günlerinizi ararsınız demiş ama ben hiç arayacağımı sanmıyorum tabi allah aratmasın evliliğim şu durumumdan beter olmasın nişanlımı çok seviyorum o da beni çok seviyo şidilik çok mutlu olacağımızı düşünüyorum ama annem çok fena burnumdan getiriyo en güzel günlerimi zehir ediyo bana sınavıma 1 buçuk ay kaldı ama ben hala çalışmaya bile başlayamadım doğru düzgün. Hiç anlayışlı değil ya her gün misafir çağırır onu bulamazsa her gün ayrıntılı temizlik yaparım çenesi hiç durmaz sıkıyosa çalıştığın ders kafana girsin yani.giyeceğim gelinliği bile kendisi beğenecek hakkımı helal etmem diyo bunun için.bu kadar burnumdan getirdiği yetmiyomuş gibi herkese beni şikayet ediyo bir de.bugün de komşulara şikayet etti bütün dediklerini elimden geldiğince yapmama rağmen doğru düzgün sınavıma çalışamama rağmen daha sınavına da cok varmış öldüm bu kızın elinden bir işe bakmıyo evladından bulsun bilmem ne... çarşamba günü de kayınvalidemler gelmişti oturmaya bütün pastaları servisleri yapmama rağmen kaynanama şikayet etti beni de orda bu bi iş yapmaz bi iş bilmez bunun evini pislik götürür dedi kadın bi tuhaf oldu yok semik öyle sey yapmaz ben gelinime güveniyorum bu devirdeki üniversite mezunu kızlar çay demlemeyi bilmiyo tepsi tutarken elleri titriyo dedi beni savundu kaynanam. Sanki kaynanam annem, annem de kaynanam herkese her gittiği yerde beni kötülüyo sanki düşmanıyım gibi davranıyo bıktım artık neyse ki nişanlım kaynanam falan çok takmıyo onu ama ben bıktım gerçekten bıktım bir an önce gitmek istiyorum şurdan. Allahtan şehir dışına gidiyorum

allah yardımcın olsun canım , benim çevremde de var öyle kendi anneleri tarafından önemsenmeyen kişiler. Bırak boşver bundan sonra sen kayınvalidenle iyi anlaş en önemlisi o:34::34::34:

herkes evlenince evdeki günlerinizi ararsınız demiş ama ben hiç arayacağımı sanmıyorum tabi Allah aratmasın evliliğim şu durumumdan beter olmasın nişanlımı çok seviyorum o da beni çok seviyo şidilik çok mutlu olacağımızı düşünüyorum ama annem çok fena burnumdan getiriyo en güzel günlerimi zehir ediyo bana sınavıma 1 buçuk ay kaldı ama ben hala çalışmaya bile başlayamadım doğru düzgün. hiç anlayışlı değil ya her gün misafir çağırır onu bulamazsa her gün ayrıntılı temizlik yaparım çenesi hiç durmaz sıkıyosa çalıştığın ders kafana girsin yani.giyeceğim gelinliği bile kendisi beğenecek hakkımı helal etmem diyo bunun için.bu kadar burnumdan getirdiği yetmiyomuş gibi herkese beni şikayet ediyo bir de.bugün de komşulara şikayet etti bütün dediklerini elimden geldiğince yapmama rağmen doğru düzgün sınavıma çalışamama rağmen daha sınavına da cok varmış öldüm bu kızın elinden bir işe bakmıyo evladından bulsun bilmem ne... çarşamba günü de kayınvalidemler gelmişti oturmaya bütün pastaları servisleri yapmama rağmen kaynanama şikayet etti beni de orda bu bi iş yapmaz bi iş bilmez bunun evini pislik götürür dedi kadın bi tuhaf oldu yok semik öyle sey yapmaz ben gelinime güveniyorum bu devirdeki üniversite mezunu kızlar çay demlemeyi bilmiyo tepsi tutarken elleri titriyo dedi beni savundu kaynanam. sanki kaynanam annem, annem de kaynanam herkese her gittiği yerde beni kötülüyo sanki düşmanıyım gibi davranıyo bıktım artık neyse ki nişanlım kaynanam falan çok takmıyo onu ama ben bıktım gerçekten bıktım bir an önce gitmek istiyorum şurdan. allahtan şehir dışına gidiyorum

canım öyle düşünme Allah aratmasın tabiki ama ana baba yeri apayrı en kötü anne bile elden iyi demişler cidden öyle. yarın öbür gün bişey olsa üzülüp vicdan azabı çekmezmisin bu söylediklerin için. arada kuşak farkı var unutma bizim gibi düşünemez onlar öyle görmüş büyümüşler o yüzden suçlayamayız. onu öyle kabul edersen bu kadar üzülmez kafana takmazsın :34:

hep şunu akılda tutalım kızlar...başımıza ne gelirse gelsin,,, koşulsuz, şartsız herşeyimizi kabul eden sadece ailelerimizdir...anne ve babamız ne olursa olsun en kıymetli varlıklarımız :16::16::16: şu anda onlarıda anlamak lazım..ellerinden biricik kızları uçup gidiyor :50::50::50:

Back