Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gelinlik bakmaya ne zmn başlasam daha erken gibi geliyor sizler naptınız![]()
Selam kızlar günaydınlar
Ben de eylül geliniyim :123:
hoşbulduk canım, 15 eylül kına, 16 eylül düğün inşallah :123:hoşgeldin canım....düğün günün bellimi..hazırlıklar ne alemde?
haziran maaşımla elektrik süpürgesi bardak takımı alcam bide dantellerimi vercem sardırmaya kızlar uff hiç bişeye yetmiyo şu körolası paraama o da olmasa napardm çok şükür tabikiii
![]()
deryaaa hoşgeldin canımmmmSelam kızlar günaydınlar
Ben de eylül geliniyim :123:
haziran maaşımla elektrik süpürgesi bardak takımı alcam bide dantellerimi vercem sardırmaya kızlar uff hiç bişeye yetmiyo şu körolası paraama o da olmasa napardm çok şükür tabikiii
![]()
hoşbulduk tatlımmm, nasılsın? Çok sağol tatlım, inşallah Allah hiçbirimizi ayırmasın, ayrılık zor... nihayet öyle böyle bitirdik askerliği de.. şimdi adaptasyon sürecindeyiz, alışveriş yapasımız yok o yüzdenderyaaa hoşgeldin canımmmmhadi gözün aydın nişanlın geldi demek Allah bir daha ayırmasın inşşşş
![]()
kızlar bazı ufak elzem olmayan şeylerde düğünden sonraya kalıversin... evli bir arkadaşım "düğünden sonra eşinle evine bişiler almak çok zevkli" demişti...yani mutfakta elimizi attığımızda eksiklik hissetmeyeceğimiz, banyoda havlumuz, yastığımız yorganımız dışında diğer şeyler teferruat inanın... sıkmayın böyle şeyler olmuo diye canınızı hiç...
ben başlarda herşey tastamam olmalı eksik olmamalı hiç diyordum ama bu sadece beni strese sokmaktan başka bi işe yaramıyodu... şimdi sadece çok elzem şeyler üzerinde duruyorum inanın...
onlarda eksik kalıversin![]()
daha zaman var canım bir özlem giderin kıyamam ben sizeeehoşbulduk tatlımmm, nasılsın? Çok sağol tatlım, inşallah Allah hiçbirimizi ayırmasın, ayrılık zor... nihayet öyle böyle bitirdik askerliği de.. şimdi adaptasyon sürecindeyiz, alışveriş yapasımız yok o yüzden
sanki hala gidecekmiş gibi geliyor:26:
valla canım bende eksik kalsın diyorum ama nişanlım eksik kalmasın diye tutturuyo. gerçi bende almadan duramıyorum...kızlar bazı ufak elzem olmayan şeylerde düğünden sonraya kalıversin... evli bir arkadaşım "düğünden sonra eşinle evine bişiler almak çok zevkli" demişti...yani mutfakta elimizi attığımızda eksiklik hissetmeyeceğimiz, banyoda havlumuz, yastığımız yorganımız dışında diğer şeyler teferruat inanın... sıkmayın böyle şeyler olmuo diye canınızı hiç...
ben başlarda herşey tastamam olmalı eksik olmamalı hiç diyordum ama bu sadece beni strese sokmaktan başka bi işe yaramıyodu... şimdi sadece çok elzem şeyler üzerinde duruyorum inanın...
onlarda eksik kalıversin![]()
selam kızlar bende eylül geliniyim![]()
Kizlar bende 1 eylulde evlenicem Allah kismet ederse. Ama cok korkuyorum nazar degcek bise olucak evlenemicem diye. Hep icimde bi korku var. Bise olmaz dimi. Cunku evlenmek hala bana saka gibi geliyo. Sanki birisi cikicak saka yaptiiiik diye bagiracak karsima gecip gulerek. Korkuyorum kizlaaar![]()
daha zaman var canım bir özlem giderin kıyamam ben sizeeebiraz özlem geçsin saldırırsınız sonra alışverişe
valla canım bende eksik kalsın diyorum ama nişanlım eksik kalmasın diye tutturuyo. gerçi bende almadan duramıyorum...
aramıza hoşgeldin canım![]()
hayırlı olsun, eylülün kaçı? hazırlıklar nasıl gidiyor?selam kızlar bende eylül geliniyim![]()
hergün birlikteyiz zaten, yüzünü görmezsem inanamıyorum burada olduğunadaha zaman var canım bir özlem giderin kıyamam ben sizeeebiraz özlem geçsin saldırırsınız sonra alışverişe
valla canım bende eksik kalsın diyorum ama nişanlım eksik kalmasın diye tutturuyo. gerçi bende almadan duramıyorum...
aramıza hoşgeldin canım![]()
kötü düşünme, Allah korusunKizlar bende 1 eylulde evlenicem Allah kismet ederse. Ama cok korkuyorum nazar degcek bise olucak evlenemicem diye. Hep icimde bi korku var. Bise olmaz dimi. Cunku evlenmek hala bana saka gibi geliyo. Sanki birisi cikicak saka yaptiiiik diye bagiracak karsima gecip gulerek. Korkuyorum kizlaaar![]()
hımmm 3. yü beğendimmmkızlar yeni arayışlarımdan inciler sunuyım size
Eki Görüntüle 420857
Eki Görüntüle 420858
Eki Görüntüle 420859
ticker factory sitesinden yapıyorsun, nasıl yapılması gerektiği kadınlar kulübünün ana sayfasında anlatılıyor canım :34.kızlarrr şu evlilik takvimi nereden yapılıyor bulamadımmmm