eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

hoşgeldin canım....düğün günün bellimi..hazırlıklar ne alemde?
hoşbulduk canım, 15 eylül kına, 16 eylül düğün inşallah :123:
Hazırlıklar tam gaz gidiyordu, bu ara bi mola verdik, nişanlım askerdeydi, daha 1 hafta oldu geleli, biraz rehavet çöktü o yüzden, ama en kısa zamanda tekrar tam gaz devam edicez inşallah. Evimiz var ama içinde yapılacak işler var epey, gelinlik, mobilya, buzdolabı, tv ve ankastreler alınacak. Diğer herşey hemen hemen tamam gibi canım, sizde ne var ne yok?

haziran maaşımla elektrik süpürgesi bardak takımı alcam bide dantellerimi vercem sardırmaya kızlar uff hiç bişeye yetmiyo şu körolası para ama o da olmasa napardm çok şükür tabikiii

haziran maaşımla elektrik süpürgesi bardak takımı alcam bide dantellerimi vercem sardırmaya kızlar uff hiç bişeye yetmiyo şu körolası para ama o da olmasa napardm çok şükür tabikiii

evet paralar hemen suyunu çekiyor.. maaşı almaya daha 14 gün var, ama paracıklar bitti bile :26:

Selam kızlar günaydınlar
Ben de eylül geliniyim :123:
deryaaa hoşgeldin canımmmm hadi gözün aydın nişanlın geldi demek Allah bir daha ayırmasın inşşşş

ayyy sorma benim bu ay 10 unda bitti maaşım ve sürünüyorum resmen ama hala bişeyler bakıyorum benimde baardak takımım, battaniyem, pike takımım bide yatak örtüm eksik onlarıda aldımmı çok elzem bişeyim kalmıyo

deryaaa hoşgeldin canımmmm hadi gözün aydın nişanlın geldi demek Allah bir daha ayırmasın inşşşş
hoşbulduk tatlımmm, nasılsın? Çok sağol tatlım, inşallah Allah hiçbirimizi ayırmasın, ayrılık zor... nihayet öyle böyle bitirdik askerliği de.. şimdi adaptasyon sürecindeyiz, alışveriş yapasımız yok o yüzden
sanki hala gidecekmiş gibi geliyor:26:

kızlar bazı ufak elzem olmayan şeylerde düğünden sonraya kalıversin... evli bir arkadaşım "düğünden sonra eşinle evine bişiler almak çok zevkli" demişti...yani mutfakta elimizi attığımızda eksiklik hissetmeyeceğimiz, banyoda havlumuz, yastığımız yorganımız dışında diğer şeyler teferruat inanın... sıkmayın böyle şeyler olmuo diye canınızı hiç...

ben başlarda herşey tastamam olmalı eksik olmamalı hiç diyordum ama bu sadece beni strese sokmaktan başka bi işe yaramıyodu... şimdi sadece çok elzem şeyler üzerinde duruyorum inanın...

onlarda eksik kalıversin

kızlar katılıyorum size daha öncede belirtmiştitm. hiç bir şey 4/4'lük olmaz. elbette evlendikten sonra gezicez alışveriş yapıcaz birlikte yuvamızı renklendiricez :))
ben gelinliğimi hazır almayı düşünyorum ama sonraki aylarda iyice3 ev ve eşya işine düşeceğimiz için gelinliğimin en azından modelini, rengini, detaylarını belirtleyeyim.

canım çok doğru bende hep diyorum detaylar evlendikten sonrada olur....ama gel görki alışverişe çıkınca duramıyoruum aa o da eksik eyvah bu da yok en detayına kadar sıralanıyor aklıımda...aslında çok da mühim değil ana şeyler harici....mesela geçen tefalin düdüklü tenceresini alıcaktım 400tl civari bişey askm dedi ne gerek var şimdi daa önemli şeyleri al bunsuz yemek olur evlendkten sonra alırız dedi o demese bnm için büyük eksik

daha zaman var canım bir özlem giderin kıyamam ben sizeee biraz özlem geçsin saldırırsınız sonra alışverişe
valla canım bende eksik kalsın diyorum ama nişanlım eksik kalmasın diye tutturuyo. gerçi bende almadan duramıyorum...
selam kızlar bende eylül geliniyim

aramıza hoşgeldin canım

Kizlar bende 1 eylulde evlenicem Allah kismet ederse. Ama cok korkuyorum nazar degcek bise olucak evlenemicem diye. Hep icimde bi korku var. Bise olmaz dimi. Cunku evlenmek hala bana saka gibi geliyo. Sanki birisi cikicak saka yaptiiiik diye bagiracak karsima gecip gulerek. Korkuyorum kizlaaar

ay canımmm korkma korkma kimse öyle bişey demicek. geçen akşam nişanlım bize geldi balkonda oturuyoduk dedikki bu bile şaka gibi yani onun bizim evimize gelmesi rahatça gezebilmemiz bide evlilik hayal gibi bizede şimdi ama zaman geçiyo

teşekkür ederim canım

selam kızlar bende eylül geliniyim
hayırlı olsun, eylülün kaçı? hazırlıklar nasıl gidiyor?

hergün birlikteyiz zaten, yüzünü görmezsem inanamıyorum burada olduğuna
bugün mutfak dolapları için fiyat alacak bikaç yerden, bakalım:26:
insan her gördüğünü almak istiyor yaa

kötü düşünme, Allah korusun

hımmm 3. yü beğendimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…