eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Amin.Maşallah canım Allah birbirineze olan sevginizi ebedileştirsin.

guase13

bebeğim sen otel rezervasyonu yaptırmıstın? Şartlar nasıl? Oda standart mı dedıklerı kadar iyi bir oteli mi acaba ya?

ne demek canım benim burda birbirimize destek oluyoruz hiçbie çıkarımız yok. ben hepinizi yakından tanıyo gibiyim artık.o yüzden böyle konuşuveriyorum bazen
umarım herşey çok iyi olur. ama 7 sene dile kolay bu olay için biticeni düşünmüyorum. sen gönlünü ferah tut
al bakalım bende çay ykmuş birayla idare edelim

:113: edelim canım :)))))

calista resort hotel var belekte bilen duyan varmı kızlar aşkım onu beğenmiş bende beğendm ama terddutlerm war

Herkeseee iyiakşamlaaaarr kızlar.Umarım pazar güzel şeyler yazarım buraya.Hepinize iyi hafta sonları, hazırlıklarınızda kolaylıklar dilerim

güzel gelinlerrr ben çıkıyorum hepinize iyi bol aşklı hafta sonları pazartesi gldiğimizde 3 gün daha eksilmiş olucak
çok öptüm hepinizi

bende çıkıyorum birazdan kızlar iyi akşamlar hepinizeeee

guase13

bebeğim sen otel rezervasyonu yaptırmıstın? Şartlar nasıl? Oda standart mı dedıklerı kadar iyi bir oteli mi acaba ya?

canım evet yaptırdım adam &eve otel balayı konsepti uygulanıcak satndart oda ultra herşey bedava valla kime desem bilenler biliyor ve süper yere gidiyosun diyorlar ben diğerlerine kulak asmıyorum karalama birazda iyi geççeğine inanıyorum inş. öyle olur

Bende istiyorum ama dur bakalım :9

calista resort hotel var belekte bilen duyan varmı kızlar aşkım onu beğenmiş bende beğendm ama terddutlerm war

Belek istiyorum bende, ama otele karar vermedım, bakalım hayırlısı

Kızlar çıktım bende opuyorum kocaman

kimsecikler yokkkkkk c.tesi çalışmaktan nefret ediyorummmm

kızlar belek max royal a gidicez inşallah balayına kararımızı verdk gbi salonu tutunca rezervazyonumuzu yaptrcazzz

kızlar belek max royal a gidicez inşallah balayına kararımızı verdk gbi salonu tutunca rezervazyonumuzu yaptrcazzz

hayırlı olsun canım inş çok eğlenirsiz bende belek adam&eve deyim tarihler uyarsa görüşürüz fiyatı nedir otelin canım?

hayırlı olsun canım inş çok eğlenirsiz bende belek adam&eve deyim tarihler uyarsa görüşürüz fiyatı nedir otelin canım?

7gece 4500/5000tl arası ama tanıdık var %15 indirim yapıcak bize canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…