eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

sıkma canını ohh içini dökmüşün anneler af eder ama azkaldı düğüne yinede kırmamakta fayda var ne varsa annemizde var (slogan gibi oldu)

Kesinlikle canım ne varsa annemizde var ben anne neye kırıldıysan konuş söyle oda bilsin hatasını konuşmadan çözemezsin böyle ben arada kalıyorum yani nereye kadar konuşmucaksın telefonunu açmıcaksın ben evlenicem bu adamla yani sende bana hak ver dedim bakalım ne olucak... Ama bende haksızmıyım şimdi allah aşkına arada kalan ben oluyorum...

modeller çok hoş canım ama ben 300 tl veremem bir daha giyemeyeceğim bir ayakkabı için..bu ayakkabı daha sonra giyilmez çünkü..ama maddi durumdan sıkıntın yoksa alabilirsin tabii.

çok cicileeeeeeeeer bayıldım ama 300 çok canım ya düğün üstü ne masraflarımız olucak ama çok beğendiysen sen bilirsin

parası olana çok hoş

Hım ama evlenen hangi kız arkadaşıma sorsam bizde en az 200 tl verdik normal fiyat diyorlar biran bana da çok geldi.... Herşeyimizi hallettikten sonra para durumumuza göre ayarlamak daha mantıklı gibi para kalırsa alırız kalmazsa daha uygun birşey bakarım :)

böyle yazıyosunuz ya üzülüyorum ve çok şükür ediyoruum ne benim nişanlımla ne ailemin nişanlımla ne onların benimle hiç sorunu yok çok şükür hep böyle olsun istemiştim bazı şeyleri görmezden gelin ve ailenize yansıtmayın ailenizide çok karıştırmayın benim kayın validem bana şöyle demişti ki çok sevinmiştim siz ikiniz aile oluyorsunuz bizse siizn yakın akrabalarınız ne güzel bir düşünce değilmi böyle olunca zaten içten seviyorum onları allah razı olsun

Son düzenleme:

Çok şanslısın kuzum böyle düşünen bir kayınvaldie bulmak çok zor...
ÖZLUR ne olduda annen nişanlına kırıldı kuzum? çok zor ya arada kalmak :44::44:

mmousee bende haziranın ortasında yapıcakdım nikah başvurusunu sonra işte burdakı kızlar başvurduklarını söyleyınce dedım başlayalım bızde bıan önce gittik işlemleri hallettik nıkah tarıhını söylerken bırden düğünümüzde nikahımız kıyılsın herkesde görsün daha güzel olur dedi nişanlım yani 15 eylül düğün günümde nikahım kıyılıcak adama dedım 3 ay sonra otomatıkman düşüyo diye duydum hayır dedı 6 ay süre zarfında hıcbı sıkıntı yok deyınce nıkah günümüzü aldık yanii:)haziranı bekleme tatlımm..

Canım erkek tarafı beni çok istiyor... Ama kültürlerimiz farklı ve ailemin yapısına ters oldukları erkek tarafına göre normal olanlar benim aileme göre büyük bir saygısızlık göstergesi olduğu için Benim ailem istemiyor ama damatlarına tek laf etmiyorlardı onun yeri ayrı diyorlardı... Bana da karışmıyorlar yani sen istediğin sürece bizim kabulumüz diyor nişanlım babamla kardeşlerimle gayet iyi annem de nişanlımı çok severdi hiç damat dediğini duymadım hep oğlum derdi aslında ama nişanlım birşey söylemiş annem yanlış anlamış aslında çok önemli bir mevzu değil ama annem büyüttüde büyüttü... Nişanlımda annem rahatsız diye birde önceden çok sık konuşurlardı bir kaç gündür arıyor annem açmıyor bende delirdim artık....

hep sevgiden kimi oğlunu çok sever kıskançlıktan huzur vermez kimi oğlunu çok sever gelininide sevmesi gerektiğini bilir

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 411875 Eki Görüntüle 411876

Gelinciklerim gelin ayakabımı bundan istiyorum sizce nasıl....
çılgın ama fiyatı bence yüksek canım
haklısın canım iki tarafında özveride bulunması gerekiyo. annenin derdi ne ki özel değilse. aslında annenle bu konuları nişanlına yansıtmadan halletseydin daha iyi olurdu gibime geldi..

ya ciddenmi ben bugün bi daha arıyım o zaman..

Canım yansıtmam ben normalde orta yolu bulmaya kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum ama telefonlar açılmayınca karşı tarafta hayırdır diyor....

Canım yansıtmam ben normalde orta yolu bulmaya kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum ama telefonlar açılmayınca karşı tarafta hayırdır diyor....

benden bir öneri siz siz olun sakın ailenizi karşı tarafa kötülemeyin ne olur ne olmaz ortasını bulursun sende tatlım ya nişanlında sana biraz destek olsun önemli olan siz ikinizsiniz annen açmamıştır duymamıştır bizler küçüğüz yapıcı olucaz napalım

kızlar ben sordum bu adamda 6 ay geçerli dedi ey allam yaaa....
ama başvurular başlamış. ben dedimmemuru salona istiyoruz erken başvurmak gerekirmi dedim. yok her türlü biri mutlaka olur dedi. ben daha acele etmiyim o yüzden

doğru diyosun canım ama bak büyütülcek bişey yok. anneler bazen nazlanır öyle hep kaynanalarmı yapıcak alla alla

iyiki aramıssın bnce çokda bekleme neolur neolmaz sonra eylül ayı yoğunluğu vs diye bahane bulup dolu demesinler cnm

doğru diyosun canım ama bak büyütülcek bişey yok. anneler bazen nazlanır öyle hep kaynanalarmı yapıcak alla alla

Neyse elbet anneminde kızgınlığı biticek ... Takmamaya karar verdim bugün :))) Su akar yolunu bulur elbet dimi gelincikler

iyiki aramıssın bnce çokda bekleme neolur neolmaz sonra eylül ayı yoğunluğu vs diye bahane bulup dolu demesinler cnm
haziran sonu başvururzz canım çokta geç kalmayız. zaten şimdi başvurmaya kalksak babam bi ton söylenir ne acelen var diye
Neyse elbet anneminde kızgınlığı biticek ... Takmamaya karar verdim bugün :))) Su akar yolunu bulur elbet dimi gelincikler

hadi beğendiğimiz molbiyaları paylaşalım birbirimize fikir olur:)))

hadi paylaşın bende yorum yapimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…