Canım üç ay geçen başvurular nasıl düşüyor tatlım biz nisanın başında başvurduk aldık nikah tarihini.... ??? Buarada herkese günaydın nasılsınız eylül gelincikleri...
günaydın bengeldim kinasılsınız güzel gelinler
Canım üç ay geçen başvurular nasıl düşüyor tatlım biz nisanın başında başvurduk aldık nikah tarihini.... ??? Buarada herkese günaydın nasılsınız eylül gelincikleri...
İstanbulda nisan da başladı başvurular, 5 aylık kullanım süresi var rahat ol bebeğim
canım bana öyle söyledi adam haziran gibi başvuru yapın dedi zaten daha başlamadı eylül başvuruları dedi şimdi başvurursan zaten düşer 3 ayı geçince nikah otomatikman düşüyomuş :44:
canım bana öyle söyledi adam haziran gibi başvuru yapın dedi zaten daha başlamadı eylül başvuruları dedi şimdi başvurursan zaten düşer 3 ayı geçince nikah otomatikman düşüyomuş :44:
iyi sayılır canım iş güç koşturmaca akşamları çeyiz çimen işleri evde yakın akrabalar toplanıyor onlar çalışıyor ben yoruluyorum sankihoşgeldin tatlım...ben iyiyim sen nasılsın bakalım
hoşbuldum canım haziranda sınalarım var çok stresliyim yagünaydın canım hoşgeldin
tamam canım elimden geleni yaparım emin ol
Hoşgeldin canım yorucu ve sinir bozucu bir geceden sonra iyi gibi... Sen nasılsın :)
iyi sayılır canım iş güç koşturmaca akşamları çeyiz çimen işleri evde yakın akrabalar toplanıyor onlar çalışıyor ben yoruluyorum sanki
hoşbuldum canım haziranda sınalarım var çok stresliyim ya
hayırdır neden sinir bozucuydu canım :44:Hoşgeldin canım yorucu ve sinir bozucu bir geceden sonra iyi gibi... Sen nasılsın :)
iyi sayılır canım iş güç koşturmaca akşamları çeyiz çimen işleri evde yakın akrabalar toplanıyor onlar çalışıyor ben yoruluyorum sanki
hoşbuldum canım haziranda sınalarım var çok stresliyim ya
Kuzum inş iyi geçer sınavların..bu arada ders çalışmakta zor gelir inş..ama rabbim yardım eder kuzum...
bu koşuşturmacalar güzel şeyler canım..Allah ağız tadımızı bozmasın inş :26::26:
hayırdır neden sinir bozucuydu canım :44:
stresi bırak canım rahat olun benim gibi
hayırdır neden sinir bozucuydu canım :44:
stresi bırak canım rahat olun benim gibi
Nişanlımla annemle tartıştım... Annem nişanlıma kırgın ikisi arasında kaldığım ve artık bardak taştığı için dün ikisinede allah ne verdiyse söyledim...
Nişanlımla annemle tartıştım... Annem nişanlıma kırgın ikisi arasında kaldığım ve artık bardak taştığı için dün ikisinede allah ne verdiyse söyledim...
300 Tl çok mu gelin ayakkabısı için sizce
Eki Görüntüle 411875 Eki Görüntüle 411876
Gelinciklerim gelin ayakabımı bundan istiyorum sizce nasıl....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?