aynen tatlım politik olucaz...3 düşünüp 1 sölicez...dikkatli olucaz
herkeze iyi akşamlar![]()
ahhh şu politik olmayı bide ben öğrenebilsem, bu fevrilik başıma çok iş açtı
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen tatlım politik olucaz...3 düşünüp 1 sölicez...dikkatli olucaz
herkeze iyi akşamlar![]()
Eki Görüntüle 411068 Eki Görüntüle 411069 Eki Görüntüle 411070 Eki Görüntüle 411071 Eki Görüntüle 411096 Eki Görüntüle 411097
canlar şimdi bu mobilyaları beğenmiştim ben sizce renk nasıl ben beyaz bir konsept olsun diye düşündüm ama beyazlarda sıradan geldi sizce bunu başka bir renk yaptırsammı ? ayrıca duvar rengi ve duvar kağıdı(tv ünitesi arkasına) için yardımcı olurmusunuz diyelimki bu rengi seçersem ne renk gider ben bazalısını alıcam bu mobilyanın ve bu gardrop kapaklı olursa sürgülü yaptırıcam yemek masasının sandlaye olucak hepsi, oturma bankı gibi şeyi almam, ayrıca konsol ve vitrin düşünmüyorum fikirlerinizi bekliyorum
Bu renk hoş canım ağır duruyor beğendım ben eğer aklımda beyaz olmasaydı daha klasık kahveler yerıne bu renk tonunu tercıh ederdım
Ama aklımda beyaz var kafama koydum kir toz umursamıyorum bembeyaz olsun![]()
![]()
canım dediğim gibi duvarlarnı açık tonlarda boyarsan süs eşyalarını ona göre kombin edersen hiçte boğmazbu renk daha kaliteli duruyor sanki evimde küçük boğarmı acaba?
ahhh şu politik olmayı bide ben öğrenebilsem.bu fevrilik başıma çok iş açtı![]()
evi birbirine uydurmak gerçekten bir sanat sen nasıl döşemeyi düşünüyorsun beyaz tay tüyü koltuğu nişanlım istemiyor hemen kirleniyor diyor bende bilemedim benim ayrı bir oturma odam olmayacak salon sadece, beyaz baktığın mobilyaları paylaşırsan sevinirim
Canım benım aklımda iki takım var, daha net karar vermedım ama aklımda şunlar var :
Eki Görüntüle 411184 Eki Görüntüle 411185
Eki Görüntüle 411183 Eki Görüntüle 411186
Tabı 2.takım olursa koltuk kaplaması yemek takımına uygun kahve tonlarda kombınlenecek model bu olacak.
canım dediğim gibi duvarlarnı açık tonlarda boyarsan süs eşyalarını ona göre kombin edersen hiçte boğmaz
valla canım bende asabi insanım ama maalesf susmak zorunda kalıyorum nişanlımı sevdiğim için. bence sende zamanla öğrenirsin. bizde söz zamanı az kavga etmedik ama artık umursamıyorum.
şimdiye kadar 4-5 kere aradım hal hatır sordumm ama o bıkere bıle arayıp sormadı bıkere cok rahatsızlanmısdım nişanlımla konusurken aldı bı kuru gecmıs olsun deyıp oğluna verdı anneler günündede arıycam bı dahada arayıp sormayı dusunmuyorum bıkere olsun arar insan kayınpeder 50 kere arayıp sormustur ama nasılsın kızım ıyımısın özledım senı bıze gel v.s adam konusucak bı sürü sey buluyo bnde onu arıyorum onun kadar olmasada ama kayınvalıdede çıt yok sewmıyo bu kadın benı hıcc ..:/[/QUOT
Hangisi hangimizi seviyoki canım? boşverr :) mesele sevmemekte değil erkek anneleri bir tuaf,paylaşamıyolarmı, kıskanıyolar mı anlayamadım bir türlü
aynen canım kıskanıyor bana nişanlım bigün annem sana alışana kadar kıskanır esra demişdi şok oldum nedemek kıskanmak dedım öyle saçmalıkmı olur dedim bitanecık oğluyum benı bu yaşa getirmiş büyütmüş simdi bırden bı kız cıkıyo ortaya felanda dıye konusmaya basladı allah askına sacmalama dedım benım aılem nıye öyle düşünmüyo o zaman dedım evirdi çevirdi ne uyuzluk ya
Canım benım aklımda iki takım var, daha net karar vermedım ama aklımda şunlar var :
Tabı 2.takım olursa koltuk kaplaması yemek takımına uygun kahve tonlarda kombınlenecek model bu olacak.
2takımda güzel canım berjerleride farklı renk kaplatabilirsin güzel oluyor ben desenli dallı çiçekli birşey düşünüyorrum tek berjer alıp
cnm ben 2. takımı beğendim. daha açık renk ve aksesuar, minder renklerini farklı tutabilirsin. hem odanı da aydınlık gösterir.
canlarımmmm yarın görüşürüzzz öptüm hepinizzzzziiiiiiiiii![]()
eylül 2012 gelini olmasam da.. eylül 2012 nişanlısı olurum inşallah:) yada sözlüsü:) inşallah:):)
kızlar anneler günü çok yaklaştı anneme de kayınvalideme de hiç hediye bakmadım ne alınabilir acaba siz ne düşündünüz ne zor ya seçenek bile aklıma gelmiyo ki karar vereyim kayınvalidem de her şeyi beğenmez ama bilmiyorum artık yardımcı olun lütfen
kızlar anneler günü çok yaklaştı anneme de kayınvalideme de hiç hediye bakmadım ne alınabilir acaba siz ne düşündünüz ne zor ya seçenek bile aklıma gelmiyo ki karar vereyim kayınvalidem de her şeyi beğenmez ama bilmiyorum artık yardımcı olun lütfen
offf kızlar ya kendimi çok kötü hissediyorum geçmiyor saatler,ders çalışamıyorum,uyuyamıyorumiyi ya da kötü bişey dese artık,çok mu sabırsızım bilmiyorum ama böyle beklemek çok zor
![]()
Günaydın kızlarrrr
tatlım bugünde aramazsa yarın iş yerine git bence...böyle beklemek çok bilirim bende![]()
Günaydın tatlım :)
çabuk bitsin bugün yarın da bitsin haftasonu olsun hemen![]()
bende bu konuda çok düşündüm ama bişi almıcam ayrı şehirlerdeyiz arar kutlarım anneler gününü diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz kızlar:26:
biz pazar günü güzel bir yere kahvaltıya götürelim dedik ikimizinde işine geldi :)))canım ev eşyalarından hoşlanırsa,nevresim,yatak ört gibi şeyleri severler genelde ama ben tepsili kahvaltı takımlarından alıcam durumdan dolayı ozmana kadar tamamen ayrılmazsak tabineyse canım benim aklıma gelenler, parfüm,kapalı ise eşarp,mesela benimki Kuran okur bazen geçen yıl el yapımı ahşap Kuran rahlesi almıştım çok beğenmişti.yani ilgi alnlarınıda yazarsan biraz daha çok yardımcı olabilirim
![]()
canım sabretmek zorundasın dayan biraz dahaofff kızlar ya kendimi çok kötü hissediyorum geçmiyor saatler,ders çalışamıyorum,uyuyamıyorumiyi ya da kötü bişey dese artık,çok mu sabırsızım bilmiyorum ama böyle beklemek çok zor
![]()
Günaydın kızlarrrr
tatlım bugünde aramazsa yarın iş yerine git bence...böyle beklemek çok bilirim bende![]()
Günaydın tatlım :)
çabuk bitsin bugün yarın da bitsin haftasonu olsun hemen![]()
günaydın kızlarrr hafta sonuna bişey kalmadı sabredin biz pazar ev bakkmaya gidicezzz :))))Evet yaaa...pazar olsunda aşkımla gezelim![]()