eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım benim hepsi çok güzel sende buzdolabını siyah almışsın bende öyle alıcam :9: Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım :34:

çok teşekkür ederim canım:29: şahane duruyor buzdolabımı kullanımı nasıl olucak merak etmiyo değilim:9:inş bizi çok yormaz:9:

hayırlı olsun canım,çifte mutluluk oolacak senin için ne güzel:16::16:

evine bayıldım canım, özenle döşendiği belli evin.Allah içinde huzurla oturmayı nasip etsin:34::34::34:

amin canım çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallah:29:

cnmmm mobilyaların ve evin harika :)) mobilyaların çok modern ve çok şirin evinde bayağı ferah görünüyor. ankastrende çok hoş olmuş. Allah size kocacınla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, bize de böyle güzel fotoğrafları paylaşmayı nasip etsin :)))

amiin canım çook teşekkür ederim :29:inş daha güzelleri sizin olur:16:

canım benim ben anlamadım şimdi sen salonda fotocu var diye stüdyo fotosumu çektirmiceksin :44:

Canım benım anladığım, galiba düğün günü fotografcılarını gece düğündede çekime çağırmayı düşünüyormuş ama nasıl olsa salonda var diye gündüz çeksin gitsin akşam salonda nasıl olsa var fotografcı dıyorlar :9:

kesınlıkle katılıyorum eğer böyle düşünüyorsanız :16:

Kızlar balayı otel rezervasyonu yaptıran var mı?

Yltra herşey dahıl toplamda ne kadara mal oldu paylaşır mısınız? :18:

çok teşekkür ederim canım:29: şahane duruyor buzdolabımı kullanımı nasıl olucak merak etmiyo değilim:9:inş bizi çok yormaz:9:

amin canım çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallah:29:
biz çok kararsız kaldık parmak izi yapıyo dediler ama yine de vazgeçemedik siyahtan :ssz: sen arçelik almışsın sanırım biz bosch tan alıcaz ama modller nerdeyse aynı zaten farkeden bişey yok :9:
Canım benım anladığım, galiba düğün günü fotografcılarını gece düğündede çekime çağırmayı düşünüyormuş ama nasıl olsa salonda var diye gündüz çeksin gitsin akşam salonda nasıl olsa var fotografcı dıyorlar :9:

kesınlıkle katılıyorum eğer böyle düşünüyorsanız :16:

hmm o zaman bende katılıyorum canım bir anda iki fotocuya gerek yok :21:

Kızlar balayı otel rezervasyonu yaptıran var mı?

Yltra herşey dahıl toplamda ne kadara mal oldu paylaşır mısınız? :18:

Tatlım nişanlım ayarlamış..toplamı bilmiyorum ama kişi başı günlük 190 tl'miş..5 yıldızlı otel...fethiyede...balayı odası olarak ayarlamış canım.

canım benım anladığım, galiba düğün günü fotografcılarını gece düğündede çekime çağırmayı düşünüyormuş ama nasıl olsa salonda var diye gündüz çeksin gitsin akşam salonda nasıl olsa var fotografcı dıyorlar :9:

Kesınlıkle katılıyorum eğer böyle düşünüyorsanız :16:

düğün günü salonun anlaşmalı olan yeri gece çekicek DÜĞÜN BOYU ama cd vericek foto basmıyor ona 400 ödedik ayrıca dış mekan (yeşil alanda ) çekilceğimiz yer salona yakın salondada havuz var orayada uğrayıp bir iki poz alıcaz ama kimse yokkken onada 450 lira ödicem büyük abüm ve 2 cep albüm ve bir büyük poster uygun oldumu diye sormuştum canım anlatamadım:14:

Son düzenleme:
biz çok kararsız kaldık parmak izi yapıyo dediler ama yine de vazgeçemedik siyahtan :ssz: sen arçelik almışsın sanırım biz bosch tan alıcaz ama modller nerdeyse aynı zaten farkeden bişey yok :9:

hmm o zaman bende katılıyorum canım bir anda iki fotocuya gerek yok :21:

:18::18::18:yandık desene:9::9: çok asil duruyor ama bencede vazgeçmeyin :9:

bizde balayı ayarlamadık tam düğün zamanı okulla ilgili işlerim var sinopa oradan 1 2 gceliğne bodruma kaçabiliriz annemlere de gitcez yolda geçiçek vaktimiz:18:

ben daha yaptırmadım :50:

canım bizde yaptırmadık daha..

Tatlım nişanlım ayarlamış..toplamı bilmiyorum ama kişi başı günlük 190 tl'miş..5 yıldızlı otel...fethiyede...balayı odası olarak ayarlamış canım.

:18::18::18:yandık desene:9::9: çok asil duruyor ama bencede vazgeçmeyin :9:

bizde balayı ayarlamadık tam düğün zamanı okulla ilgili işlerim var sinopa oradan 1 2 gceliğne bodruma kaçabiliriz annemlere de gitcez yolda geçiçek vaktimiz:18:

Ben Antalya Belek ile ilgili güzel yorumlar okudum ama fiyatlar süper maşallah :18: :18:

Adam&Eve Hotels i çok istiyorum ben ama fiyatları çok yüksek ya indirim falan olsa keşke of off :14:

Burası hakkında harıka yorumlar var kızlar, sadece çiftler gidebılıyormuş, ayrınca evlilik cuzdanıyla(9 ayı aşmamalı evlılık süreniz) balayı kapsamında çok güzel jestler yapılıyormuş, kırmızı güllerle bezenmış odalar ahh ahh :9:

Birde odanın ve otelın heryeri aynalarla kaplıymış tovbee :9: :9:

bizde daha balayı yeri ayarlamadık. daha kimse ayarlamadığına göre aceleye gerek yok :)))

liberte11 cnm nişanlın ne kadar romantik biri :)) fethiye çok güzel bir yer. ben tatile gitmiştim. gezilecek görülecek bir sürü tarihi mekanı var. ayrıca ölüdenize gitmenizi önerebilirim.

canımmm üzme kendini. bence artık nişanlın abartmaya başlamış bu ne bee...
kusura bakma canım ama aramada sormada sen üstüne gittikçe iyice bulutlara ermiş kafası.
eğer seni hatalarınla kabul etmiyosa kendi bilir kimse vazgeçilmez değil.
üzme kendini inan değmez üzüldğünle kalırsın. bekle bakalım bir süre ama hiç arama senin vazgeçtiğini bi düşünsün bakalım o zaman ne yapıcak. :kkk:

Tatlım bence nişanlında biraz abartmaya başladı yanii..tamam sen hatalı olabilirsin ama bu kadar uzatmakta yersiz yani..tamam arama baklaım birkaç gün istediği olsun...sabah sabah sinirlendim :19::19:

canım benim biraz daha bekle sen , çünkü o davranış bana yapılsa bende kızarım, hiç beklemediği bir davranış gördü senden, biraz bocaladı sen üstüne gitme, benimkide önceden buna benzer mesajlar yazıyordu, 78. yılımıza yaklaşıyoruz öle ha deyince hemen bitmiyor. biraz zaman ver, seni özlediği anlayınca arayacaktır, o arayınca da sende onu özlediğini anlayacaksın, tecrübeyle sabittir :34::34:

Yapabileceğim birşey kalmadı zaten kızlar :( beklicem, kesinlikle ses çıkarmıcam.zaten daha sakinim dün akşamdan beri.vazgeçiyosada bu sebepten, artık napıyım.ben zamanında onun bir sürü hatasını affettim,o vazgeçerse zaten sevgisinden şüphe ederim.hayırlısı olsun benim için...

ay dur gokte ararken burda buldum :1:

Fıyat şuan kı fıyatlar değil dimi ama kampanyalı falan mı? :18:

Eğer bu fıyatlar dogruysa bende istiyoruuum bu oteli ya

tatlım biz 2yada 3 ay önce jolly turdan aldık kampanyadaydı şimdi nekadar bilmiyorum ama geceliği 900lerden baya düşmüştü bir araştır bence müthiş bir otel bende bulursam yazarım burdan

Son düzenleme:
Tatlım bence nişanlında biraz abartmaya başladı yanii..tamam sen hatalı olabilirsin ama bu kadar uzatmakta yersiz yani..tamam arama baklaım birkaç gün istediği olsun...sabah sabah sinirlendim :19::19:

Yapabileceğim birşey kalmadı zaten kızlar :( beklicem, kesinlikle ses çıkarmıcam.zaten daha sakinim dün akşamdan beri.vazgeçiyosada bu sebepten, artık napıyım.ben zamanında onun bir sürü hatasını affettim,o vazgeçerse zaten sevgisinden şüphe ederim.hayırlısı olsun benim için...

işte bu kadar canım üzme artık kendini :34:

bizde daha balayı yeri ayarlamadık. daha kimse ayarlamadığına göre aceleye gerek yok :)))

liberte11 cnm nişanlın ne kadar romantik biri :)) fethiye çok güzel bir yer. ben tatile gitmiştim. gezilecek görülecek bir sürü tarihi mekanı var. ayrıca ölüdenize gitmenizi önerebilirim.

tatlım fethiye ölüdenizde zaten otelimiz...çok güzel yemyeşil her yer...nişanlım benim öyle yerleri sevdiğim için burayı seçmiş :46::46::46:

tatlım fethiye ölüdenizde zaten otelimiz...çok güzel yemyeşil her yer...nişanlım benim öyle yerleri sevdiğim için burayı seçmiş :46::46::46:

o zaman sende artık kfana bişey takma bak nişanlın seni el üstünde tutuyo bizimkine herşeyi ben gösteriyorum nerdeeee öyle bide sürpriz yapıcak bana :9:

Back