canım benim hepsi çok güzel sende buzdolabını siyah almışsın bende öyle alıcamAllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
hayırlı olsun canım,çifte mutluluk oolacak senin için ne güzel
evine bayıldım canım, özenle döşendiği belli evin.Allah içinde huzurla oturmayı nasip etsin
cnmmm mobilyaların ve evin harika :)) mobilyaların çok modern ve çok şirin evinde bayağı ferah görünüyor. ankastrende çok hoş olmuş. Allah size kocacınla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, bize de böyle güzel fotoğrafları paylaşmayı nasip etsin :)))
canım benim ben anlamadım şimdi sen salonda fotocu var diye stüdyo fotosumu çektirmiceksin :44:
Kızlar balayı otel rezervasyonu yaptıran var mı?
Yltra herşey dahıl toplamda ne kadara mal oldu paylaşır mısınız? :18:
biz çok kararsız kaldık parmak izi yapıyo dediler ama yine de vazgeçemedik siyahtançok teşekkür ederim canımşahane duruyor buzdolabımı kullanımı nasıl olucak merak etmiyo değilim inş bizi çok yormaz
amin canım çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallah
Canım benım anladığım, galiba düğün günü fotografcılarını gece düğündede çekime çağırmayı düşünüyormuş ama nasıl olsa salonda var diye gündüz çeksin gitsin akşam salonda nasıl olsa var fotografcı dıyorlar
kesınlıkle katılıyorum eğer böyle düşünüyorsanız
canım benım anladığım, galiba düğün günü fotografcılarını gece düğündede çekime çağırmayı düşünüyormuş ama nasıl olsa salonda var diye gündüz çeksin gitsin akşam salonda nasıl olsa var fotografcı dıyorlar
Kesınlıkle katılıyorum eğer böyle düşünüyorsanız
biz çok kararsız kaldık parmak izi yapıyo dediler ama yine de vazgeçemedik siyahtansen arçelik almışsın sanırım biz bosch tan alıcaz ama modller nerdeyse aynı zaten farkeden bişey yok
hmm o zaman bende katılıyorum canım bir anda iki fotocuya gerek yok
kızlar balayı otel rezervasyonu yaptıran var mı?
ben daha yaptırmadım
canım bizde yaptırmadık daha..
Tatlım nişanlım ayarlamış..toplamı bilmiyorum ama kişi başı günlük 190 tl'miş..5 yıldızlı otel...fethiyede...balayı odası olarak ayarlamış canım.
:18::18::18:yandık deseneçok asil duruyor ama bencede vazgeçmeyin
bizde balayı ayarlamadık tam düğün zamanı okulla ilgili işlerim var sinopa oradan 1 2 gceliğne bodruma kaçabiliriz annemlere de gitcez yolda geçiçek vaktimiz:18:
canımmm üzme kendini. bence artık nişanlın abartmaya başlamış bu ne bee...
kusura bakma canım ama aramada sormada sen üstüne gittikçe iyice bulutlara ermiş kafası.
eğer seni hatalarınla kabul etmiyosa kendi bilir kimse vazgeçilmez değil.
üzme kendini inan değmez üzüldğünle kalırsın. bekle bakalım bir süre ama hiç arama senin vazgeçtiğini bi düşünsün bakalım o zaman ne yapıcak.
Tatlım bence nişanlında biraz abartmaya başladı yanii..tamam sen hatalı olabilirsin ama bu kadar uzatmakta yersiz yani..tamam arama baklaım birkaç gün istediği olsun...sabah sabah sinirlendim
canım benim biraz daha bekle sen , çünkü o davranış bana yapılsa bende kızarım, hiç beklemediği bir davranış gördü senden, biraz bocaladı sen üstüne gitme, benimkide önceden buna benzer mesajlar yazıyordu, 78. yılımıza yaklaşıyoruz öle ha deyince hemen bitmiyor. biraz zaman ver, seni özlediği anlayınca arayacaktır, o arayınca da sende onu özlediğini anlayacaksın, tecrübeyle sabittir
Yapabileceğim birşey kalmadı zaten kızlarbeklicem, kesinlikle ses çıkarmıcam.zaten daha sakinim dün akşamdan beri.vazgeçiyosada bu sebepten, artık napıyım.ben zamanında onun bir sürü hatasını affettim,o vazgeçerse zaten sevgisinden şüphe ederim.hayırlısı olsun benim için...
tatlım benim adam&eve 5 gece 6 gün 3800 tl AYRICA YOLA VERİCEZ
ay dur gokte ararken burda buldum
Fıyat şuan kı fıyatlar değil dimi ama kampanyalı falan mı? :18:
Eğer bu fıyatlar dogruysa bende istiyoruuum bu oteli ya
Tatlım bence nişanlında biraz abartmaya başladı yanii..tamam sen hatalı olabilirsin ama bu kadar uzatmakta yersiz yani..tamam arama baklaım birkaç gün istediği olsun...sabah sabah sinirlendim
Yapabileceğim birşey kalmadı zaten kızlarbeklicem, kesinlikle ses çıkarmıcam.zaten daha sakinim dün akşamdan beri.vazgeçiyosada bu sebepten, artık napıyım.ben zamanında onun bir sürü hatasını affettim,o vazgeçerse zaten sevgisinden şüphe ederim.hayırlısı olsun benim için...
işte bu kadar canım üzme artık kendini
bizde daha balayı yeri ayarlamadık. daha kimse ayarlamadığına göre aceleye gerek yok :)))
liberte11 cnm nişanlın ne kadar romantik biri :)) fethiye çok güzel bir yer. ben tatile gitmiştim. gezilecek görülecek bir sürü tarihi mekanı var. ayrıca ölüdenize gitmenizi önerebilirim.
tatlım fethiye ölüdenizde zaten otelimiz...çok güzel yemyeşil her yer...nişanlım benim öyle yerleri sevdiğim için burayı seçmiş
o zaman sende artık kfana bişey takma bak nişanlın seni el üstünde tutuyo bizimkine herşeyi ben gösteriyorum nerdeeee öyle bide sürpriz yapıcak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?