eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım benim hepsi çok güzel sende buzdolabını siyah almışsın bende öyle alıcam Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım

çok teşekkür ederim canım şahane duruyor buzdolabımı kullanımı nasıl olucak merak etmiyo değiliminş bizi çok yormaz

hayırlı olsun canım,çifte mutluluk oolacak senin için ne güzel

evine bayıldım canım, özenle döşendiği belli evin.Allah içinde huzurla oturmayı nasip etsin

amin canım çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallah

amiin canım çook teşekkür ederim inş daha güzelleri sizin olur

canım benim ben anlamadım şimdi sen salonda fotocu var diye stüdyo fotosumu çektirmiceksin :44:

Canım benım anladığım, galiba düğün günü fotografcılarını gece düğündede çekime çağırmayı düşünüyormuş ama nasıl olsa salonda var diye gündüz çeksin gitsin akşam salonda nasıl olsa var fotografcı dıyorlar

kesınlıkle katılıyorum eğer böyle düşünüyorsanız

Kızlar balayı otel rezervasyonu yaptıran var mı?

Yltra herşey dahıl toplamda ne kadara mal oldu paylaşır mısınız? :18:

çok teşekkür ederim canım şahane duruyor buzdolabımı kullanımı nasıl olucak merak etmiyo değiliminş bizi çok yormaz

amin canım çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallah
biz çok kararsız kaldık parmak izi yapıyo dediler ama yine de vazgeçemedik siyahtan sen arçelik almışsın sanırım biz bosch tan alıcaz ama modller nerdeyse aynı zaten farkeden bişey yok

hmm o zaman bende katılıyorum canım bir anda iki fotocuya gerek yok

Kızlar balayı otel rezervasyonu yaptıran var mı?

Yltra herşey dahıl toplamda ne kadara mal oldu paylaşır mısınız? :18:

Tatlım nişanlım ayarlamış..toplamı bilmiyorum ama kişi başı günlük 190 tl'miş..5 yıldızlı otel...fethiyede...balayı odası olarak ayarlamış canım.

düğün günü salonun anlaşmalı olan yeri gece çekicek DÜĞÜN BOYU ama cd vericek foto basmıyor ona 400 ödedik ayrıca dış mekan (yeşil alanda ) çekilceğimiz yer salona yakın salondada havuz var orayada uğrayıp bir iki poz alıcaz ama kimse yokkken onada 450 lira ödicem büyük abüm ve 2 cep albüm ve bir büyük poster uygun oldumu diye sormuştum canım anlatamadım

Son düzenleme:

:18::18::18:yandık desene çok asil duruyor ama bencede vazgeçmeyin

bizde balayı ayarlamadık tam düğün zamanı okulla ilgili işlerim var sinopa oradan 1 2 gceliğne bodruma kaçabiliriz annemlere de gitcez yolda geçiçek vaktimiz:18:

ben daha yaptırmadım

canım bizde yaptırmadık daha..

Tatlım nişanlım ayarlamış..toplamı bilmiyorum ama kişi başı günlük 190 tl'miş..5 yıldızlı otel...fethiyede...balayı odası olarak ayarlamış canım.

Ben Antalya Belek ile ilgili güzel yorumlar okudum ama fiyatlar süper maşallah :18: :18:

Adam&Eve Hotels i çok istiyorum ben ama fiyatları çok yüksek ya indirim falan olsa keşke of off

Burası hakkında harıka yorumlar var kızlar, sadece çiftler gidebılıyormuş, ayrınca evlilik cuzdanıyla(9 ayı aşmamalı evlılık süreniz) balayı kapsamında çok güzel jestler yapılıyormuş, kırmızı güllerle bezenmış odalar ahh ahh

Birde odanın ve otelın heryeri aynalarla kaplıymış tovbee

bizde daha balayı yeri ayarlamadık. daha kimse ayarlamadığına göre aceleye gerek yok :)))

liberte11 cnm nişanlın ne kadar romantik biri :)) fethiye çok güzel bir yer. ben tatile gitmiştim. gezilecek görülecek bir sürü tarihi mekanı var. ayrıca ölüdenize gitmenizi önerebilirim.

ay dur gokte ararken burda buldum

Fıyat şuan kı fıyatlar değil dimi ama kampanyalı falan mı? :18:

Eğer bu fıyatlar dogruysa bende istiyoruuum bu oteli ya

tatlım biz 2yada 3 ay önce jolly turdan aldık kampanyadaydı şimdi nekadar bilmiyorum ama geceliği 900lerden baya düşmüştü bir araştır bence müthiş bir otel bende bulursam yazarım burdan

Son düzenleme:

tatlım fethiye ölüdenizde zaten otelimiz...çok güzel yemyeşil her yer...nişanlım benim öyle yerleri sevdiğim için burayı seçmiş

tatlım fethiye ölüdenizde zaten otelimiz...çok güzel yemyeşil her yer...nişanlım benim öyle yerleri sevdiğim için burayı seçmiş

o zaman sende artık kfana bişey takma bak nişanlın seni el üstünde tutuyo bizimkine herşeyi ben gösteriyorum nerdeeee öyle bide sürpriz yapıcak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…