- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım zaten hikaye fotograf paketleri mınımum 2bın oluyor biz uygun bile anlaştık aslında :)
Zaten sabah kuaforden başladıktan sonra akşam 10 a kadar bizimle olacak fotografcı ve asıstanı
İnşallah tutarsınız canım, baktınız mı bir yer erkenden doluyor çunku mekanlar.
Canım ben eteklerinin inişini pek beğenmedim belkıde resımde bellı olmuyor pek ondandır ama güzel duruyor, inşallah istediğin gibi olur gelınlıgın
Doluyo evet ama hem benim hem onun kuzeninin düğünü war iki ailede gerçekten yogun olunca bakamadık ona kafamı takmamaya çalışıyorum....tutacağımız yer belli gibi artık bir hafta önce bi hafta sonra ne zmn boş ise tutucaz
biz hafta içi nikahı yaptrdık eger 10 günü geçerse bide salon parası ödeniyomuş 150 tl..biz 9.gün kıyıyos o yusden
senin düğünün ne zaman?sen neler yaptın?
cnm anlayamadım affet...10 gün???
Eki Görüntüle 410696
bide bu var klasik ama beğeniyorummm kararsız olmak zorr
birde bu Eki Görüntüle 410701
hani gün almaya gidiyon ya almak istediğin gün 10 günden daha fazla süredeyse 150 milyon salon parası ödüyomuşun
Canım mesela biz şimdi gittik işlemler için eylülde düğün yerıne getirtmek istiyoruz, 150 lıra mı oduyoruz yanı? Yoksa 150 evlendırme dairesinde 10 gün sonrası için odenen fiyat mı, 150+ getirtme parası yok değil mi? Toplam 150 yani?
Eki Görüntüle 410696
bide bu var klasik ama beğeniyorummm kararsız olmak zorr
birde bu Eki Görüntüle 410701
Tatlım ben birçok model denedim...sana söle söyleyim..
Boyun çok uzun değilse, kilo problemi önemli değil 1. model çok hoş duruyor...insanı uzun gösteriyor..
2. model ise boyun uzunsa ve birazda inceysen çok şık duruyor bilgin olsun tatlım...model önemli değil..önemli olan senin fiziğin uygunmu..sen taşıyabilecekmisin?
valla canım ben çeyiz yapıyorum başka bişey yaptığım yok bide heyecan artıyo tabi gün geçtikçeevet canım teyze kızının düğünü vardı ona gittik 1 hafta kaldık köyde sonra bi baktım aboneliklerimde yok hemen geri koydum aboneliklerime ne yapıyorsunuz neler değişti ben yokken kızlarinş güzel haberleriniz vardır
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar haftaya perşembe nikahım oluyo hemde doğumgünümmmmmm
boyum uzun değil 1,60 48 kiloyum cnm en güzeli üzerinde görmek tabi şuan hiçbişey bakamıyoruz bende internetten bakıyorum.aslında dönüp dolaşıp 1.modele yoğunlaşıyorum bakalım bi denesem üzerimde görsemmmm