eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar haftaya perşembe nikahım oluyo hemde doğumgünümmmmmm

valla cnm bi hazırlığımda yoksadece 1 takım kaz tüyü yastık yorgan ile günlük yemek takımımı aldım.çok da anlamıyorum

Doluyo evet ama hem benim hem onun kuzeninin düğünü war iki ailede gerçekten yogun olunca bakamadık ona kafamı takmamaya çalışıyorum....tutacağımız yer belli gibi artık bir hafta önce bi hafta sonra ne zmn boş ise tutucaz

biz hafta içi nikahı yaptrdık eger 10 günü geçerse bide salon parası ödeniyomuş 150 tl..biz 9.gün kıyıyos o yusden

İnşallah hayırlısıyla canım Benım de 22 Eylül de istediğimiz yerde birtek 22 23 boştu 22 si olarak anlaştık :)

biz hafta içi nikahı yaptrdık eger 10 günü geçerse bide salon parası ödeniyomuş 150 tl..biz 9.gün kıyıyos o yusden

Nasıl yanı anlamadım canım? 10 günü geçmezse ne oluyor tam olarak?

senin düğünün ne zaman?sen neler yaptın?

Canım benım 22 eylül de düğünüm allahın izniyle :)

Düğün Mekanını tuttuk, Düğün gecesi için fotograf video işini hallettık, düğün hikaye fotografcısıyla anlaştık.
Kına gecesi için organızasyon araştırıyorum, bir de en önemlısı ev bakıyoruz.
Sonrasında beyaz eşya mobılya alacağız.
Benım de pek birşeyım yok, yemek takımı çatal bıcak takımı temcere takımı bardak takımı hepsini bir gün çıktım aldım.
Birde rastladıkça ıvır zıvır alıyorum, nevresımler, havlular, bardaklar, tabaklar falan.
Daha çok eksiğim var ama işten çıkınca topluca halletmeye calışacagım.
Herkesın allah yardımcısı olsun :18:

hani gün almaya gidiyon ya almak istediğin gün 10 günden daha fazla süredeyse 150 milyon salon parası ödüyomuşun

Canım mesela biz şimdi gittik işlemler için eylülde düğün yerıne getirtmek istiyoruz, 150 lıra mı oduyoruz yanı? Yoksa 150 evlendırme dairesinde 10 gün sonrası için odenen fiyat mı, 150+ getirtme parası yok değil mi? Toplam 150 yani?

eğer salona getirtceksen 58 milyon cüzdan parası+memur getrme ücreti ödüyosun ne kadarsa
ben hafta içi ve nikah salonunda yapmak isteyenler için ddm

Eki Görüntüle 410696

bide bu var klasik ama beğeniyorummm kararsız olmak zorr

birde bu Eki Görüntüle 410701

Tatlım ben birçok model denedim...sana söle söyleyim..

Boyun çok uzun değilse, kilo problemi önemli değil 1. model çok hoş duruyor...insanı uzun gösteriyor..
2. model ise boyun uzunsa ve birazda inceysen çok şık duruyor bilgin olsun tatlım...model önemli değil..önemli olan senin fiziğin uygunmu..sen taşıyabilecekmisin?

boyum uzun değil 1,60 48 kiloyum cnm en güzeli üzerinde görmek tabi şuan hiçbişey bakamıyoruz bende internetten bakıyorum.aslında dönüp dolaşıp 1.modele yoğunlaşıyorum bakalım bi denesem üzerimde görsemmmm

valla canım ben çeyiz yapıyorum başka bişey yaptığım yok bide heyecan artıyo tabi gün geçtikçe
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar haftaya perşembe nikahım oluyo hemde doğumgünümmmmmm

canımmm hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza artık

Bencede tatlım..çünkü üzerinde durması çok farklı bişey...istediğin kadar bak nete..içine girince bambaşka oluyor gelinlik..ama senin fiziğin ve boyuna bakınca 1.model bence hoş duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…