canlarım merhabaaa ayyy beni merak etmişsiniz çok duygulandım eksikliğimmi hissetmişssiniz demekki beni gerçekten seviyosunuz
kızlar iş yerinde mac kullanıyorm bozuldu 2 gündür onla uğraşıyolar düzelir düzelmez hemen buraya girdim bi dünya işim birikti çıkıcam yine maalesefama yarın kaldığımız yerden devam
bu arada hafta sonu dilek fenerini denedik çoooookkkkk güzel kızlar mutlaka alınnn
birde birdeeeee hafta sonu gelinlik denedim beeennnnnnsanırım modelimide beğendim kızlar ama daha erken diye almadık. bakalım sizlede paylaşıcam zaten modeli
hayatım üzülme bizz neler neler atlattık ohhoooo önemli olan birbirinize saygınızı kaybetmeyin. bikaç gün izin ver üzgünüm ama bence hatalısın. onunda sana siniri biraz geçsin olurmu ama sende üzme kendini
kızlarrr geldim bennnnn
canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol vitamin al
aminn canım benim hayırlı olsun
canım benimde fazlam var ama veremiyorum yaaa havalar ısınsın diye bekliyorum bide ramazan falan veririz herhalde birkaç kilo
ii geceler canım benm nişanlımla aramdada böyle sorunlar olluyo ve hatta sakinleştik hadi konuşalım dioruz kavgadan sonra daha beter kawga edioruz telefonda olduu zamanlar fln. en güzeli yüzyüze ama dedğin gibi basit bi kawga deil bencede hemde bu tarz hiç kawga etmemişseniz.. ben kendimce taktikler geliştrdm çünkü genelde ben haksız oluyorum.. bi kağıda bişeyler yazıyorum onun hoşuna gidicei suçumu kabullendiiim tarzda şeyler ve ummadıı beklemediii bi yere koyuyorum bulunca hemen arıyo kıyamıorum sana vs dio hemen barışıoruz. örnekler wereim sıkısık onlara gittiiim için yastığının altına koyuyorum yada kuruyemiş vs alıorm onn içine koyyrm yada giyicei bi kıyafetn cebine vs bu tarz şeyler yapıorum belki size de yardımcı olur.. yüzük meselesine gelince bence aynı yüzüktem gidip almalısın çnkü böyle bitmez ilişki merak etme sen.. bi erkek çok sewiosa ewlenmek için gereken adımları atmışsa bu kadar basit bişeyde asla bitmez tecrübemle söylüyorum inanabilirsin.:) rahat ol ağlama artık yeter bi iki gün daha ver dediğimi yap hatta pasta olayını da siparişle yolla yaz notunu yine güzel güzel gitme sen özlemiş de olur hem o gelsin sana:)
Canım hiç kızma gücenme ne düşünüyosan söylemek ısterım sana, çunku hatalı davranıyorsun,
Bir insanın gerçekten sevdiği deger verdiği insana 2 günde siniri geçmez, hatta nasıl en çok sevdiği insanın ona yaptıgı güzel şeyler herkesin yaptıklarından kat kat değerli oluyorsa, yaptıgı olumsuz şeyler de aynen kat kat derin sinir bozar, can yakar, hatırlanır.
Yani sen şuan ona mesaj yazdıkça aradıkça üstüne gittikçe şu pskolojı de onun içinden gelmese bile istemediği şeyler yapmasına neden olabılırsın, erkekler kızlar gibi değil ki, ben nişanlımda anladım bunu, onların sakinleşmesi kafa toplaması daha uzun zaman alıyor.
Ben sinirli olsam ki sinirliyken insan sağlıklı düşünemez ve bana ne istiyosun bitsin mi dese evet bitsin diye gaza gelebılırım düşünmeden konuşabılırım, ailemle paylaşabılırım, kı bundan sonrası sınır geçsede sizin istedikleriniz değil ailenizin söyledıklerı geçerlı olur hayatınız yok yere mahvolur.
Onu çok sevdiğini ve seni affedene kadar bekleyeceğini özür dilediğini söyle sonra bırak kendı halıne bir süre, emın ol daha iyi olacaktır bu sizin için.
Sakın yanlış anlama ben üzülüyorum burda eylülde gelın olma hayallerı kurarken boyle umutsuz konuşmana suanda, herşey düzelecek hiç bozma moralını.
Bu kadar basit olamaz evlılık ve hayallerı.
tatlım inan üstümde hiç böyle durmadı harika boyumda olduğu için kaldırdı dediler hatta satıcı kadın kendini iyi tanıyosun dedi. şimdi gelinlik 2100 tl duvak 200 tl çiçeği elinde tuttuğun o torba gibi zımbırtısı hediye. ama ben nişanlığımıda ordan aldığım için kadın bayağı indirim yaptı. 1750 tl ye hepsi olur dedi. bize fiyatta çok gelmedi bakalım artık
Sonn 130 gün :)kaldı..
kızlar bende 1 eylül gelini olcam ama gelinligime karar veremıyorm dıktrsemmı alsammı bi kac model var kafamda bana yardımcı olun
yok canım gücenmem doğru söylüyosun,yanlış anlamam çok teşekkür ederim.bırakcam kendi haline.
Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim herkese tek tek cevap yazamamış olabilirim ama hepsini okudum,zaten bgnde biraz üstüne gitmiştim mesaj yazdı, "hiçbirşey yapma mesajda yazma,ben biraz kafamı toparlıcam sonra görüşürüz,acele etme,acele ediyosan şu anki düşüncemi soruyosan şuan için istemiyorum,daha sonra ne olur bilemem" yazmış bende hiç üstüne gitmemeye karar verdim.onun aramasını beklicem.çünkü üstüne gittikçe bende kırılıyorum.ama korkuyorumhemde bu stresi yaşadığım için ona karşı içim soğuyo sanki
Canım hoşgeldin özlettın vallahı be
Dilek fenerin harıka duruyo bulursun ama birsürü sitede benzer fiyatlar var, bende sende gördum alıcam
Gelınlıgı sevdım bele kadar oturtma sonradan kabaran modellerı sevıyorum, ama üstünde de görmek istiyorum inşallah
Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim herkese tek tek cevap yazamamış olabilirim ama hepsini okudum,zaten bgnde biraz üstüne gitmiştim mesaj yazdı, "hiçbirşey yapma mesajda yazma,ben biraz kafamı toparlıcam sonra görüşürüz,acele etme,acele ediyosan şu anki düşüncemi soruyosan şuan için istemiyorum,daha sonra ne olur bilemem" yazmış bende hiç üstüne gitmemeye karar verdim.onun aramasını beklicem.çünkü üstüne gittikçe bende kırılıyorum.ama korkuyorumhemde bu stresi yaşadığım için ona karşı içim soğuyo sanki
bu arada günaydın canlarım...
Günaydın şekerimmmmmmmm...
günaydın kızlarrr
Günaydın kızlar nasıl durumlar neler yapıyosunuz eylül için
Şu anda hiçbişey yapmıyorum kuzummm...2 haftadır hazırlıklar durmuş vaziyettee...canım bişeyler almak falan istemiyor
Benim de canım istiyor ama cebim istemıyor off offf :18:
Günaydın kızlar nasıl durumlar neler yapıyosunuz eylül için
O da ayrı bir dert...cebimde 5 tl para kalmış...sabah gördüm..neyseki maaş yarın yatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?