eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Canım hoşgeldin özlettın vallahı be

Dilek fenerin harıka duruyo bulursun ama birsürü sitede benzer fiyatlar var, bende sende gördum alıcam

Gelınlıgı sevdım bele kadar oturtma sonradan kabaran modellerı sevıyorum, ama üstünde de görmek istiyorum inşallah

daha önce de söylemiştim nişanlımın ailesi biraz kapalı straplez giyemem dekolte giyemem çok kapalı olması da şart değil bu model ikisinin ortası gibi ve ben baya beğendim bu modeli asil duruyo

kızlar bende 1 eylül gelini olcam ama gelinligime karar veremıyorm dıktrsemmı alsammı bi kac model var kafamda bana yardımcı olun

Eklentiler

• $166647_495025782020_203634867020_6539634_5429553_n.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $421116_238301529584770_109218145826443_564457_618636602_n.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $540502_10150639842232021_203634867020_9485328_180320969_n.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $522393_350198245030994_190556520995168_1074175_461759453_n.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 21

Sağol canım desteğin için,ben hiç üstüne gitmemeye karar verdim,şirinliklerde yaptım güzel şeylerde söyledim daha kötü oluyo ozman her kesin huyu farklı işte kendi dedi bana kafamı toparlıcam arama biraz diye.yapabileceğim bişey yok beklicem konuşmak isteyene kadar

yok canım gücenmem doğru söylüyosun,yanlış anlamam çok teşekkür ederim.bırakcam kendi haline.

canım gelinliğin güzel inşallah istediğin gibi olur tam :)

Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim herkese tek tek cevap yazamamış olabilirim ama hepsini okudum,zaten bgnde biraz üstüne gitmiştim mesaj yazdı, "hiçbirşey yapma mesajda yazma,ben biraz kafamı toparlıcam sonra görüşürüz,acele etme,acele ediyosan şu anki düşüncemi soruyosan şuan için istemiyorum,daha sonra ne olur bilemem" yazmış bende hiç üstüne gitmemeye karar verdim.onun aramasını beklicem.çünkü üstüne gittikçe bende kırılıyorum.ama korkuyorum hemde bu stresi yaşadığım için ona karşı içim soğuyo sanki

Sonn 130 gün :)kaldı..

Ay evet zaman geçiyo şükürler olsun az kaldı

Eki Görüntüle 410317

bu gelinliği çok beğendim ama resmi ekleyebildim mi bilmiyorum

Evet canım çok zarif duruyor gerçekten, bende beğendim, dekoltesi yok ama çok güzel duruyor.

kızlar bende 1 eylül gelini olcam ama gelinligime karar veremıyorm dıktrsemmı alsammı bi kac model var kafamda bana yardımcı olun

Canım nerdesin bilmıyorum ama ben Kadıkoyde bu istediğin tarzda nerdeyse her moda evınde modeller gördum, hazır modellerden birkaç rötuşla istediğin modeli yaratabılırsın sıfırdan dıktırmene gerek yok bence.

Fatıh e de bakıcam, orası nerdeyse gelınlık merkezı denıcek kadar farklı model ağına sahip, bulursun çok rahat.

Modeller çok güzel bu arada canım

yok canım gücenmem doğru söylüyosun,yanlış anlamam çok teşekkür ederim.bırakcam kendi haline.

Canım herşey düzelıcek kendıne sakın ezıyet etme, allaha dua et, hayırlısı olacaktır herşey.

canımmm üzme kendini. bence artık nişanlın abartmaya başlamış bu ne bee...
kusura bakma canım ama aramada sormada sen üstüne gittikçe iyice bulutlara ermiş kafası.
eğer seni hatalarınla kabul etmiyosa kendi bilir kimse vazgeçilmez değil.
üzme kendini inan değmez üzüldğünle kalırsın. bekle bakalım bir süre ama hiç arama senin vazgeçtiğini bi düşünsün bakalım o zaman ne yapıcak.

sağol yavrucum al tabi fenerlerden çok güzel duruyo.
gelinliğide almaya karar verdiğim gün üstümde fotosunu yayınlıcam

Tatlım bence nişanlında biraz abartmaya başladı yanii..tamam sen hatalı olabilirsin ama bu kadar uzatmakta yersiz yani..tamam arama baklaım birkaç gün istediği olsun...sabah sabah sinirlendim

Günaydın şekerimmmmmmmm...
günaydın kızlarrr

canım benim biraz daha bekle sen , çünkü o davranış bana yapılsa bende kızarım, hiç beklemediği bir davranış gördü senden, biraz bocaladı sen üstüne gitme, benimkide önceden buna benzer mesajlar yazıyordu, 78. yılımıza yaklaşıyoruz öle ha deyince hemen bitmiyor. biraz zaman ver, seni özlediği anlayınca arayacaktır, o arayınca da sende onu özlediğini anlayacaksın, tecrübeyle sabittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…