değilmi ya çokda güzel olur . Aynı şehirde olsak hediye alırdım ama kargoyla nasıl yolluyum. Ne alınır pekte samimi değilim ne beğenir ne eder hiç bilmiyorum. Ama sadece çiçek yollamak ayıp kaçarmı acaba yoksa çiçekle yanına bişey daha mı alsam ona karar veremedim cnm . Siz ne yapcaksınız?
ya kızlar anneler gününde kayınvalideye ne alıcaksınız siz. beni şimdi aldı o düşünce. hiç bilmiyorum ne alıcam. e boluda o uzakta yanına da gidebilme imkanım yok. alırsam da kargoyla yollamak zorunda kalıcam. acaba diyorum çiçek mi yollasam böyle güzel bişeylerden ne yapsam bana akıl verin ne olur ya :)
teşekkür ederim tatlım :) ben kurutma makinesi ve bulaşık makinesini bekodan aldık. çamaşır makinesini bocsh dan aldık. buzdolabınıda arçelik aldık tatlım benm
Çok mola yapmışım bugün be
Bizde birkaç yere baktık kızlar amma yeni şeyler çıkmış ya modelleri falan araştırıyorum alıcaz onumuzdekı ay inşallah :)
Ben kullanan tavsıyelerını falan göz onunde bulundurup bosch almayı düşünüyorum sadece modellere karar vermedım, gri set olacak muhtemelen.
Kurutma makınası almamak için kurutma ozellıgı olan çamasır makınalarına yonelıcem, ankastre, bulasık çamasır makınaları falan hepsi bosch olacak, ama tv miz var arçelik o yüzden belkı mutfak için küçük bir tv alırız o kadar:)
Çok mola yapmışım bugün be
Bizde birkaç yere baktık kızlar amma yeni şeyler çıkmış ya modelleri falan araştırıyorum alıcaz onumuzdekı ay inşallah :)
Ben kullanan tavsıyelerını falan göz onunde bulundurup bosch almayı düşünüyorum sadece modellere karar vermedım, gri set olacak muhtemelen.
Kurutma makınası almamak için kurutma ozellıgı olan çamasır makınalarına yonelıcem, ankastre, bulasık çamasır makınaları falan hepsi bosch olacak, ama tv miz var arçelik o yüzden belkı mutfak için küçük bir tv alırız o kadar:)
kızlar bizde bosch düşünüyoruz. siyah seriden bir türlü vazgeçemedik. çamaşır mak bosch olucak. tv mizi hafta sonu aldık zaten lg aldık 42" kocamannn
teşekkür ederim tatlım :) ben kurutma makinesi ve bulaşık makinesini bekodan aldık. çamaşır makinesini bocsh dan aldık. buzdolabınıda arçelik aldık tatlım benm
güle güle kullanın canım aldıklarınızı, resimleri varmı canım
kızlar bizde bosch düşünüyoruz. siyah seriden bir türlü vazgeçemedik. çamaşır mak bosch olucak. tv mizi hafta sonu aldık zaten lg aldık 42" kocamannn
Kızlar dün gittim ağdaya resmen kıvrandım bna doğru düzgün fayda etmedi emla denilen krem eve gelene kadar bacaklarım ayrı ayrı yürüdüm krem sürdüm bıraz rahatladım bugun ıyıyım ama fena cnm yandı kadın olmak ne zormus evlendıkden sonra kadın hastalıklarımız baslıycak ya bide sırf bunun ıcın evlenmek ıstemıorum..:/
Kızlar dün gittim ağdaya resmen kıvrandım bna doğru düzgün fayda etmedi emla denilen krem eve gelene kadar bacaklarım ayrı ayrı yürüdüm krem sürdüm bıraz rahatladım bugun ıyıyım ama fena cnm yandı kadın olmak ne zormus evlendıkden sonra kadın hastalıklarımız baslıycak ya bide sırf bunun ıcın evlenmek ıstemıorum..:/
evet bende gidecektiim lazere sırf korktuğum için gidemedim tatlım. evde kendim ağda yapıyorum zar zorallah bize yardım etsin
canım benım mutfagım beyaz olacak, siyahla kombınlemeyi bende çok istedim, hatta şu sete bayılmıştım ama vazgeçirdiler ama pişman değilim gerçi hala almadım ama vazgeçtim ilersini düşünerek
Eki Görüntüle 405704
ben araştırmalarım sonrası şu modellere karar kıldım canım, tabi inşallah diğer masraflardan sonra kısmak zorunda kalıp vazgeçmezsek
Eki Görüntüle 405721
Eki Görüntüle 405723
Eki Görüntüle 405725
Eki Görüntüle 405722
Eki Görüntüle 405718
Eki Görüntüle 405724
Eki Görüntüle 405727
Eki Görüntüle 405720
Eki Görüntüle 405719
Kızlar ütüleme teknolojısını tavsıye ederım ben sırf evlılık doğum yaşlılık düşünerek ve bu kıllardan kurtulma ezıyet oldugundan karar verdım daha 2.seansa gırmedım ama buna ragmen olumluyum suanda bile.
Ve acısız bir yontem korkmaya değmez, maddi olarak sorununuz yoksa hiç durmayın, seansım 500 lıra benım, 2 ayda bir.
slm bayanlar benim düğünümde 8-9 eylül bende gelinliğimi izmirden almayı düşünüyordum fakat manisaya miss defne açılmış miss defneden gelinlik alan var mı bi fikir verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler:)
bir 9 eylül daha, hoşgeldin canım. Kaç kişi olduk yaa 9 eylülde?
evet sanırım çoğunluk 9 eylül sanırım
slm bayanlar benim düğünümde 8-9 eylül bende gelinliğimi izmirden almayı düşünüyordum fakat manisaya miss defne açılmış miss defneden gelinlik alan var mı bi fikir verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?