eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

bence çiçek gayet iyi fikir canım. Ben daha napsam diye düşünüyorum bakalım. Belki çiçek alırım bende.

Bencede çiçek en kurtarıcı ve en güzel hediyelerden biri :)

Mor yaz menekşeleri alacağız biz annecıklerımıze

teşekkür ederim tatlım :) ben kurutma makinesi ve bulaşık makinesini bekodan aldık. çamaşır makinesini bocsh dan aldık. buzdolabınıda arçelik aldık tatlım benm

kızlar bizde bosch düşünüyoruz. siyah seriden bir türlü vazgeçemedik. çamaşır mak bosch olucak. tv mizi hafta sonu aldık zaten lg aldık 42" kocamannn

tatlım bende kurutmalı çamaşır makinesi alıcakdım ama kullananlardan çok duydum ve bir çok arkadaşım kullanıyor . akrabalarımda var hepside aldıklarına illallah getirdiler. çabuk bozuluyormuş tamir ettirmekden yorulmuşlar artık. bunları duyunca bende ayrı aldım ama tabiki sen bilirsin tatlım :)

kızlar bizde bosch düşünüyoruz. siyah seriden bir türlü vazgeçemedik. çamaşır mak bosch olucak. tv mizi hafta sonu aldık zaten lg aldık 42" kocamannn

hayırlı olsun tatlım. ben bir tek çamaşır makinesini bocsh aldım çünki takım kıyafetleri ve resmi kıyafetleri çok oluo işinden dolayı nişanlımın. e benimde öyle. o yüzden sadece onu kaliteli aldım. çok tayin durumumuz var 2 sene sonra taşınıcaz . belkide daha erken olucak bu. o yüzden fazla kaliteli almak istemedim cnm. tam anlamıyla yerimiz belli olsun o zaman bende bosch alıcam. araştırmalarıma göre en iyi marka bu çünki

Kızlar dün gittim ağdaya resmen kıvrandım bna doğru düzgün fayda etmedi emla denilen krem eve gelene kadar bacaklarım ayrı ayrı yürüdüm krem sürdüm bıraz rahatladım bugun ıyıyım ama fena cnm yandı kadın olmak ne zormus evlendıkden sonra kadın hastalıklarımız baslıycak ya bide sırf bunun ıcın evlenmek ıstemıorum..:/

Canım benım mutfagım beyaz olacak, siyahla kombınlemeyi bende çok istedim, hatta şu sete bayılmıştım ama vazgeçirdiler ama pişman değilim gerçi hala almadım ama vazgeçtim ilersini düşünerek

Eki Görüntüle 405704

Ben araştırmalarım sonrası şu modellere karar kıldım canım, tabi inşallah diğer masraflardan sonra kısmak zorunda kalıp vazgeçmezsek

Eklentiler

• $Mıkrodalga.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 24

evet bende gidecektiim lazere sırf korktuğum için gidemedim tatlım. evde kendim ağda yapıyorum zar zor allah bize yardım etsin

evet bende gidecektiim lazere sırf korktuğum için gidemedim tatlım. evde kendim ağda yapıyorum zar zor allah bize yardım etsin

Kızlar ütüleme teknolojısını tavsıye ederım ben sırf evlılık doğum yaşlılık düşünerek ve bu kıllardan kurtulma ezıyet oldugundan karar verdım daha 2.seansa gırmedım ama buna ragmen olumluyum suanda bile.

Ve acısız bir yontem korkmaya değmez, maddi olarak sorununuz yoksa hiç durmayın, seansım 500 lıra benım, 2 ayda bir.

canım çok güzeller.allah almayı nasip eder inşallah.
Sen bosch cusun galiba ,

bende arçelikçiyim
Ama eşyaları beko aldık

slm bayanlar benim düğünümde 8-9 eylül bende gelinliğimi izmirden almayı düşünüyordum fakat manisaya miss defne açılmış miss defneden gelinlik alan var mı bi fikir verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler:)

canım sen komplemi veriyosun 550 tl. seansına ben yüz bölgesi için gidiyorum 100 tl hatta salı günü seansa girdim. bitmiyo dedim çok şaşırdılar hatta inkarda etmediler. bu zamana kadar bitmeyen hiç olmamış ve bitmiyosa mutlaka bir sorun var diyo. ya hormonlardan yada pko diyo bilmiyorum. regl nin 3. günü muhakkak yaptır testini bizde bilelim ona göre hareket ederiz dedi. bende 3. günü gidicm bakalım ne olucak.

bir 9 eylül daha, hoşgeldin canım. Kaç kişi olduk yaa 9 eylülde?

eylülde evlencek olup gelinliği almamış olan tek ben diilmişim :)) çok rahatladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…