eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

BU ŞARKIDA BANA GELSİN...BASIN PARALARI KIZLAR LEYLA'YA :9::9::9:

Cebinde akrep var eli gitmiyor
Leyla döktürüyor dönüp bakmıyor
Kadehleri birbirine çakmıyor usta

Bas bas paraları leylaya
Bi daha mı gelicez dünyaya

Hayatını yaşa şükret mevlaya
Hiç götüren varmı öbür dünyaya
Haydi kollarını kaldır havaya usta

Bas bas paraları leylaya

Farkında değilsin zaman geçiyor
Biraz eğlen fırsat elden kaçıyor
Kim ne yapsa aynı yere göçüyor usta :32::32::32:

Leyla o kadar coştu kı heryerde düğün havası estiriyo topıklere toplu istilaa kız benı sabah sabah güldürdün keyiflendırdın allahta senı güldürsün inşallah :9:

günaydın kızlaarrr :))) sabah aşkımla birlikte geldik. onu görmek muhteşem geldi :)) ne sırıyorsun joker gibi diye takılacak oldu, dedim sen yanımdasınnnnn diye. ehh ilerde her sabah birlikte uyanınca sıkılırsan karışmam dedi. :))) dedim sıkılmam her sabah seni görmekten :))) sabahın kör saatinde yollar bomboş sarıldık gülüştük :)))

liberte11'cim cnm üzülme artık bak bir gün daha gitti takvimden :)

sweetng hoş geldin cnm aramıza, bir 9 Eylül gelini daha :)

mmousee cnm sen daha şanslı olucaksın bizden en azından bizler tecrübelerimizi yapılacak ve yapılmayacak şeyleri paylaşıcaz burda sen de öğrenmiş olucaksın tatlım :))
sizi beklemek her ne kadar işkence olacaksada tecrübelerinizden faydalanıcam tabiki :9:
Benı ancak eylul düğünleri coşturabılır suanda ancak bize de nasip olsun diyebılıyorum :9:

eylül gelince ne halde olucaz acaba allah yardımcımız olsun ben şuan bile heyecanlıyım :1:
heheh valla birbirimizi gaza getirip duruyoruz heyecan daha da artıyo :32:
BU ŞARKIDA BANA GELSİN...BASIN PARALARI KIZLAR LEYLA'YA :9::9::9:

Cebinde akrep var eli gitmiyor
Leyla döktürüyor dönüp bakmıyor
Kadehleri birbirine çakmıyor usta

Bas bas paraları leylaya

Hayatını yaşa şükret mevlaya
Hiç götüren varmı öbür dünyaya
Haydi kollarını kaldır havaya usta

Bas bas paraları leylaya

Farkında değilsin zaman geçiyor
Biraz eğlen fırsat elden kaçıyor
Kim ne yapsa aynı yere göçüyor usta :32::32::32:

kız güldürdün beni Allah canını almasın :33: hadi oynayalım o zaman para da köpeğen olsun :21::21::32::32:

Leyla o kadar coştu kı heryerde düğün havası estiriyo topıklere toplu istilaa kız benı sabah sabah güldürdün keyiflendırdın allahta senı güldürsün inşallah :9:

Sabah forumu sayemde kavet çökmüştü...dağıtıyorum kızlar işte....başlarım anasına tanasına...heyyyytttt benim düğünüme 4 ay kaldı :32::32::32:

sizi beklemek her ne kadar işkence olacaksada tecrübelerinizden faydalanıcam tabiki :9:

heheh valla birbirimizi gaza getirip duruyoruz heyecan daha da artıyo :32:

kız güldürdün beni Allah canını almasın :33: hadi oynayalım o zaman para da köpeğen olsun :21::21::32::32:

Gülün kızlar gülün...dans edin oynayın...bizim günümüz geliyor :32::32::32::9::9::9:

Ayyy evet kuzum öğrenicem inş...nişanlım çok süper yemek yapar...benim yaptıklarımıda beğenmez o şimdi :52::52::52: bana öğretecek ama :9::9:
valla bir döktüresim geldi diğer forumda :66::66::124::124:

hehehe bende bilmiyorum yemek yapmasını arada akşam yemeğe davet ediyorum üzerinde deney yapıyorum yarıyarıya başarılıyım şu anda ama sakarım onu napcaz bilmiyorum :9:

tabi öğrenin kızlar yaaa ben biliom öğrendim çok şükür, ama nişanlım benden daha güzel yemek yapıyo o ayrı , geçende bize geldiğinde baya döktürdü bir de zevkle yapıyor görseniz:9::9:

Sabah forumu sayemde kavet çökmüştü...dağıtıyorum kızlar işte....başlarım anasına tanasına...heyyyytttt benim düğünüme 4 ay kaldı :32::32::32:

Gülün kızlar gülün...dans edin oynayın...bizim günümüz geliyor :32::32::32::9::9::9:

leyla burayı da koparmışsın kız, tam gaz devam hayde
:52::52::52:

heh şöyle yaaa keyifler yerinde olsun bu ne be aaa evlenicez sevinicez mutlu olucaz tabi kopun kızlar kopun :32::32::32:

heh şöyle yaaa keyifler yerinde olsun bu ne be aaa evlenicez sevinicez mutlu olucaz tabi kopun kızlar kopun :32::32::32:

Ya kızlar ben gelınlıgımın altınaayaklarım agrıdıgında falan yada pistteyken falan giyeceğim yedek bir ayakkabı almak istiyorum, mesela aşağıdakiler gibi:

$düğün_rahat.jpg

$düğün_rahat2.jpg

$düğün_rahat3.jpg

Birde düğün ayakkabı olarak alacağım ayakkabıda topuk olsun istiyorum dantel çok kabaraık bir model istemediğimden kaldırabılmek adına, onlarda şu modellerin beyaz versıyonları, çekimde falan rahat olabılmek için ince topuk istemıyorum,

Topuklu ayakkabı kullanıyorum çok ama yinede bu kadar saat kalmak zor, gelınlıgımde uzun olucak görulmeyecekte siz nasıl ayakkabılardan yana kullanacaksınız tercıhınızı?

Eki Görüntüle 405602
$dış çekim-2.jpg
Eki Görüntüle 405604
$dış çekim-dolgu-2.jpg
$dış çekim-dolgu-3.JPG

Renge takılmayın beyaz olacak, yada çiçeğimle aynı renk kombınleyebılırım mor yada fuşya gibi mesela.

Ya kızlar ben gelınlıgımın altınaayaklarım agrıdıgında falan yada pistteyken falan giyeceğim yedek bir ayakkabı almak istiyorum, mesela aşağıdakiler gibi:

Eki Görüntüle 405607

Eki Görüntüle 405608

Eki Görüntüle 405609

Birde düğün ayakkabı olarak alacağım ayakkabıda topuk olsun istiyorum dantel çok kabaraık bir model istemediğimden kaldırabılmek adına, onlarda şu modellerin beyaz versıyonları, çekimde falan rahat olabılmek için ince topuk istemıyorum,

Topuklu ayakkabı kullanıyorum çok ama yinede bu kadar saat kalmak zor, gelınlıgımde uzun olucak görulmeyecekte siz nasıl ayakkabılardan yana kullanacaksınız tercıhınızı?

Eki Görüntüle 405602
Eki Görüntüle 405603
Eki Görüntüle 405604
Eki Görüntüle 405605
Eki Görüntüle 405606

Renge takılmayın beyaz olacak, yada çiçeğimle aynı renk kombınleyebılırım mor yada fuşya gibi mesela.

Ben babet alıcam tatlım..bende platform güzel bir ayakkabı alıp ayağın acıdığında giyeceğin sade beyaz bir babet al...düğünün ilerki saatlerinde giyersin..

Aaaaa çiçek alıcam ben kaktüs...yazıcam üstünede..bunu dikenlerini gördükçe aynaya bakmış gibi hisset kendini diye :9::9::9:
:52::32: güldürdün yine beni canım yaaa bendemi kaktüs alsam acaba bahaneyide şey derim radyasyonu alıyomus iyiliğini düşündüğüm için aldım derim :9:

Eki Görüntüle 405607

Eki Görüntüle 405608

Eki Görüntüle 405609

Eki Görüntüle 405602
Eki Görüntüle 405603
Eki Görüntüle 405604
Eki Görüntüle 405605
Eki Görüntüle 405606

tatlım bende leylaya katılıyorum. topuksuz olsun madem gözükmüceke rahar edersin :34:

:52::32: güldürdün yine beni canım yaaa bendemi kaktüs alsam acaba bahaneyide şey derim radyasyonu alıyomus iyiliğini düşündüğüm için aldım derim :9:

tatlım bende leylaya katılıyorum. topuksuz olsun madem gözükmüceke rahar edersin :34:

Hahaha radyasyonu alıyormuş haaa..öyle bir faydası varsa almam onuda....şaka bir yana ben bir mendil bile almıcam :19::19::19:

Evet bir topuklu bir topuksuz hem mantıklı hem rahat olacak sağolun canlarııım :9:

Ay acıktım 12.30 olsun yemek yemeye gıdeyım hatta daha erken gıdeyım bugun :1:

Hahaha radyasyonu alıyormuş haaa..öyle bir faydası varsa almam onuda....şaka bir yana ben bir mendil bile almıcam :19::19::19:

bu şartlarda böyle yapmak en iyisi bencede:1::1::1:

Evet bir topuklu bir topuksuz hem mantıklı hem rahat olacak sağolun canlarııım :9:

Ay acıktım 12.30 olsun yemek yemeye gıdeyım hatta daha erken gıdeyım bugun :1:

afiyet olsun canım:56::56::56::56:

benim yerimede ye kuzum...benim hala midem bulanıyor...yiyemiyorum bişey :44::44:

kız leyla artık öyle yapma kuzum ya en güzel günlerini böyle kendini harap ederek geçirme, daha eğlenceli şeyler düşün:40::40::40:, boşver kaynananı

benim yerimede ye kuzum...benim hala midem bulanıyor...yiyemiyorum bişey :44::44:

kızıcam en sonunda çirkef tarafımıda görüceksin heee :20: benimde 12:30 da yemeğim hadi bakalım hep birlikte yemeğe çıkıcaz yemek saatine tamammı hıııııı :27:

Back