canım benim gg ye baktınmı sen bak orda çeşit çeşit var fiyatlarıda gayet iyi hatta ben bile alabilirim
canım havai fişek ucuz sorun belediyeden izin almak buda nerdesyse sana 1500-2000 arasında fiyat oluyor 550 belediye üstüde patlatan kişiyeçok tehlikeli olduğu için biizm alıp patlatmamız kolay değil
bu arada aldım bende 5 tane dilek balonu bakalım nezaman gelir inş. Kırmızı olur
hayırlı olsun tatlım inş istediğin gibi gelirBende bi araştırıyım şu olayı yaa
Kızlar markagelin sitesine bir bakın..güzel gelinlikler var gibi..mesela şu gelinlik 990 tl'miş...
Eki Görüntüle 404752
Canım nasıl oldun iyi misin? olayın başlarını okudum ama hepsini okuyamadım,nasıl düzeldiniz mi?
Çok üzüldüm okurken,bu kaynanalar iyice zıvanadan çıktı yaa.canım nişanlın arkandaysa hiiiiç takma üzülme düğünede mecbur gelecek tıpış tıpış.
Bu olayın çok benzerini bende yaşadım,kaynanm benim için gündüzleri yanıma gelmiyo vs aramıyo (halbuki arada bir nişanlımla gidiyodum ve arıyodum) deyip duruyomuş,kendi akrabaların beni anlatmış dedikodumu yapmışlar akrabaları zaten bizi kıskanıyprlardı kaynanam kötü bi insan değildir aslında biraz saftır. kaynanamaı iyice bi gaza getirmişler ben nasılsın diye aradığımda bana saymaya başladı dinlemedi bende telefonu yüzüne kapatmıştım dayanamayıp,bu olay nişanlıma gidince bizde kavga ettik tabi nişanlım doldurulmuştu başka şeylerlede, bana annemden özürdileyeceksin deyince kabul etmedim ayrıldık,sonra annesi üzüntüden vicdan azabından hastanelik oldu nişanlım 4 ay boyunca dizlerime kapandı aklı başına geldi ama ben kararlıydım,izmir e kaçtım resmen ablamın evine,günü birlik kaç kere uçakla oraya geldi artık babam ablam annem bana yalvarıyorlardı ne olur barış diye sonun da bir şekilde barıştık aklı başına geldi ailesinin yaptıklarını sonradan anlayınca onlara benim gözümün önünde dersini verdi yemin etti bidaha bize zarar verirseniz sizle görüşmicem diye.ama çok yıprandık çok üzüldük ben 43 kilo ya düştüm 56 kilodan sağlığım bozuldu oda öyle.
yani demek istediğim nişanlın en baştan yanında olmuş bu çok güzel bişey canım, aslında en doğrusu ne biliyomusun takmamak şimdi yapsalar aynılarını nişanlım yanımda olduktan sonra inan 1 dk kafama takmam. düğünüme gelmeyince ailem çok sinirlnip üzülcek tepki vercek diye korkman normal ama inan dediğim gibi tıpış tıpış gelcek düğüne.olan bize oluyor üzülünce hiç bozma bu günlerinin tadını.
Yazdıklarını okurken o kadar duygulandımki tatlım...çok zor günler geçiriyorum..tek destekçim nişanlım şu anda..hep yanımda destek okuyor bana ..adalet terazisi dengeli bir insanmış bunu birkez daha gösterdi ..senin nişanlın gibi yapmış olsaydı bende ayrılmayı tercih ederdim ama şimdi yapamam..ailem olayları öğrenince ayrıl diye tuttursalarda ben bunu yapamam..o benim için ailesinden vazgeçmeyi göze almışken ben onu yüzüstü bırakamam..
en büyük korkum bu ailemin öğrenip büyük tepki vermesi..nasıl bir tepki vereceklerinide bilemiyorum..bir arkadaşım var çok samimi olduğum ailemi iyi tanıyor..o senin ailen nişanlını seviyor..nişanlın gelip babana ben kızını seviyorum baba..onu asla üzmem bırakmam derse baban düğününüzü bile kendi yapacak kadr aşka sevgiye saygı gösteren biri diyor..evet babam aşka sevgiye çok saygı gösterir..bugüne kadar akrabalarımızda ne zaman bu tarz olaylar olmuş olsa hep sevenlerin yanında olmuştur..ama bu sefer konu kızı olunca nasıl tepki verebilir bilemiyorum..
çok korkuyorum...4 gündür yemek yiyemiyorum..şu anda bile 1 kilo 200 gram vermişim..zaten çok zayıf biririm..52 kiloydum 50,800 olmuşum
Allah yardımcımı olsun canım..dua edin bize ne olur
Canım hepimiz dua edıyoruz senın ıcın allah hepimizin yardımcısı olsun zorda olanın daha çok olsun.
Ama senın bunu atlatmanın en ıyı yolu eylulu dusunmek bu pskolojıyı dusunmemeye çalışmak, görmezden gelmek.
Bu konu değişsin her defasında daha çok üzülüyosun bak, yazık değil mi sana.
Mesela hazırlıklar nasıl gıdıyo söylesene, neler aldın hadı anlat? :)
Bak doreden aldıgım kalıplar gelmış bugun ben çok beğendim, kek kalıbını düşünsen daha yararlı vallahı, insanlık bilmeyen birinin hayatına yaptıklarını düşünecegıne, ben bile dışardan bakan bırı olarak sınırlenıyorum, ama inan bana geçicek canım hepsi.
Tatlım hiçbirşey almıyorum şu anda...dün annemler markete gitmişlerdi..meyva bıçağı. şeker kaşığı ve salata yapmak için plastik kaplardan almışlar..bakmak bile gelmedi içimden..garibim annemde diyorki..düğün yaklaşıyor ya heyecan bastı bizim kısa diye gülüyor..bir bilseler içimdeki fırtınayı..kopamıyorumki olaydan..rüyalarımda bile kabusum oldu..Rabbim kimsenin başına vermesin çok zormuş
kızlar günaydınnnnbune ya sabah sabah buhranlanmışsınız. aaaa olmaz ama öyle neşelenin bakim birazz
tatlım hani gelinliğin nerde senin aldığını biliyorum bi paylaşta görelim
kızlar günaydınnnnbune ya sabah sabah buhranlanmışsınız. aaaa olmaz ama öyle neşelenin bakim birazz
tatlım hani gelinliğin nerde senin aldığını biliyorum bi paylaşta görelim
Günaydın bebeğim
Hay aklınla bin yaşa be canımBende ikna edemedım bi türlü ne güzel bi gün oh mis gibi hava ve eylüle bi gun daha azaldı, geçsin gitsin günler kına gecem gelsin artık
Günaydın bebeğim
Hay aklınla bin yaşa be canımBende ikna edemedım bi türlü ne güzel bi gün oh mis gibi hava ve eylüle bi gun daha azaldı, geçsin gitsin günler kına gecem gelsin artık
günaydın kızlar bende aranıza yeni katıldım bende eylül geliniyim :)
Haklısınız kızlar...şu günler geçsin artık...gelin olmak istiyorum ben :123::123::119::119:
Harika bir gelin olucaksın kalbın kadar sıcak duru bir gelin çok inanıyorum canım benım :)
Eylül gelsin bütün gelinlikler giysin kostumlerını artık
Hoşgeldin canım şafak kaç senin? Neler yaptın gelınlık alındı mı görmek isteriiiiiiz
Gelinliğimi henüz paylaşmıcam tatlım...şu olaylar bir düzelsin biraz kendime geleyim zevkle, eğlenerek size göstermek isterim kuzum...
Günaydın bebeğim
Hazirliklara basladik 9 eylulde hayirlisiyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?