eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

İnş tatlım benim...hepimiz çok güzel gelinler olucaz...Rabbim bize o günü görmeyi nasip etsin inş...
Birer birer evlenelim forumda..ilk gelinimiz kim olacak acaba bu forumda :)

Amin inşallah canım, valla benim eylülün ilk gelını olmayacagım kesın de sonlara doğru kapanışı yapmaya yakın olucam galıba :1:

ha mousede altını çizicek eylulun bittiğinin tabı ardımdan :1:

Hazirliklara basladik 9 eylulde hayirlisiyla :)

Hayırlısı olsun tatlım eylül gelınleri ayrıcalıklıdır burdaaa :16:

Gelinliğimi henüz paylaşmıcam tatlım...şu olaylar bir düzelsin biraz kendime geleyim zevkle, eğlenerek size göstermek isterim kuzum...
aman sanki olaylar düzelmese o gelinliği giymicen ne alaka canım. bak günler su gibi akıp geçiyo kimse engel olamıyo :52: kalbi temiz olan kötülük düşünmeyen her zaman kazanır ben öyle düşünüyorum. hiç kasma kendini herşey güzel olucak. Allah kulllarının her zaman yanındadır sakın unutma bol bol dua et :34:
Günaydın bebeğim :1:

Hay aklınla bin yaşa be canım :16: Bende ikna edemedım bi türlü ne güzel bi gün oh mis gibi hava ve eylüle bi gun daha azaldı, geçsin gitsin günler kına gecem gelsin artık :1:
günaydın bebem :9: hehe kına gecesi ne ki düğün geceme gelsin sıra :9:
günaydın kızlar bende aranıza yeni katıldım bende eylül geliniyim :):46::46::46:

canım hoşgldin aramıza :34: sende hazırlıklar ne alemde...

pofff hepiniz benden öncesiniz siz gidiceksiniz ben kalıcam burda :31:

Amin inşallah canım, valla benim eylülün ilk gelını olmayacagım kesın de sonlara doğru kapanışı yapmaya yakın olucam galıba :1:

ha mousede altını çizicek eylulun bittiğinin tabı ardımdan :1:

Hayırlısı olsun tatlım eylül gelınleri ayrıcalıklıdır burdaaa :16:

Bende başlarda sayılırım tatlım..ben balayından dönücem seni gelin edicez inş...:32::32:

he yaaa öyle olucak ben burda yolunuzu gözlzerim artık :31:

Sonrada biz seni beklicez kuzum :9::9::9:

Oy heyecan bastı arkadaş :9: :9:

Leyla gidicek balayına gelıcegı hsonu esrahm ile ozluur un düğünleri olucak onlar balayından donecek (oy çabuk gelsinlerrr) benım düğünüm olucak ben gelıcem mouse yı everıcez o gidicek gelıcek tamam eylul sezonunu kapadım diycek :9:

sonra burda albumlerimizi balayında yediğimiz yemeğin tuzundan kahvaltının çayından havuzundan bahsedıcez hahha belkı bi gun leyla kızlar donemım uc gun gecıktı acaba teyze oluyomusunuz dıycek başka bir gün mouse ya kızlar kocam ellerinde çıcekler gelmiş vazoya sığmadılar diycek ohh ya o gunlerı gorelım :1:

Leyla gidicek balayına gelıcegı hsonu esrahm ile ozluur un düğünleri olucak onlar balayından donecek (oy çabuk gelsinlerrr) benım düğünüm olucak ben gelıcem mouse yı everıcez o gidicek gelıcek tamam eylul sezonunu kapadım diycek :9:

sonra burda albumlerimizi balayında yediğimiz yemeğin tuzundan kahvaltının çayından havuzundan bahsedıcez hahha belkı bi gun leyla kızlar donemım uc gun gecıktı acaba teyze oluyomusunuz dıycek başka bir gün mouse ya kızlar kocam ellerinde çıcekler gelmiş vazoya sığmadılar diycek ohh ya o gunlerı gorelım :1:

Ayyy okurken içim kıpır kıpır oldu..o günleri göreceğiz inş....ama bebiş haberi hemen olmasın :52::52::52:

günaydın canlar nasılsınız ben accık rahatsızım karnım çok ağrıyor yahu :37:chicken benim düğünü atlamışın tatlım darıldım bilesin:1:

Son düzenleme:
Sonrada biz seni beklicez kuzum :9::9::9:
evet canım sezonu ben kapatıcam :9:

oyyy coşturdun bizi burda yaaa :18: ay kızlar gelsin artık o günler yaaa. chicken ım daha birbirimize yemek tarifi sorucaz sonracıma misafir gelicek napalım dicez. ohooo daha neler neler bu günleri düşünüp gülücez hepimiz :9::21:

günaydın canlar nasılsınız ben accık rahatsızım karnım çok ağrıyor yahu :37:chicken benim düğünü atlamışın tatlım darıldım bilesin:1:

günaydın tatlıcımmm... biz iyiyizde sana geçmiş olsın canım üşüttünmü hayırdır..

Ayyy okurken içim kıpır kıpır oldu..o günleri göreceğiz inş....ama bebiş haberi hemen olmasın :52::52::52:

İnşallaah :9: valla canım onun mimarı siz olucaksınız benı konuşturma şimdi şuracıkta :1: :1: ne arsıız bır gelın olcam ben yarabbım :1:

Oy bebegım unuturmuyum leyladan konu açılınca o tarihten başladım senaryoyu yazmaya :1:1:

Sen hepimizden önce düğünde göbek atıcaksın onu bılıyoruz :32:

evet canım sezonu ben kapatıcam :9:

oyyy coşturdun bizi burda yaaa :18: ay kızlar gelsin artık o günler yaaa. chicken ım daha birbirimize yemek tarifi sorucaz sonracıma misafir gelicek napalım dicez. ohooo daha neler neler bu günleri düşünüp gülücez hepimiz :9::21:

ay eveet gelsin eylul artık yaa :1: ben hiçbirşey bilmıyorum valla elle tutulur herşeyi sorarım size artık :1:

İnşallaah :9: valla canım onun mimarı siz olucaksınız benı konuşturma şimdi şuracıkta :1: :1: ne arsıız bır gelın olcam ben yarabbım :1:

Oy bebegım unuturmuyum leyladan konu açılınca o tarihten başladım senaryoyu yazmaya :1:1:

Sen hepimizden önce düğünde göbek atıcaksın onu bılıyoruz :32:

ay eveet gelsin eylul artık yaa :1: ben hiçbirşey bilmıyorum valla elle tutulur herşeyi sorarım size artık :1:

Bende bilmiyorum yemek yapmayı :52::52::52::52::52: öğrenmem lazım yahuuu :52::52::52:

Ayyy evet kuzum öğrenicem inş...nişanlım çok süper yemek yapar...benim yaptıklarımıda beğenmez o şimdi :52::52::52: bana öğretecek ama :9::9:
valla bir döktüresim geldi diğer forumda :66::66::124::124:

hehehe aynen yaaa ne coşmuşlar öyle. bizde yavaş yavaş gitmeye başladıkmı burdada coşucaz şimdi kıskanarak izliyorum ben :ssz::9:

günaydın kızlaarrr :))) sabah aşkımla birlikte geldik. onu görmek muhteşem geldi :)) ne sırıyorsun joker gibi diye takılacak oldu, dedim sen yanımdasınnnnn diye. ehh ilerde her sabah birlikte uyanınca sıkılırsan karışmam dedi. :))) dedim sıkılmam her sabah seni görmekten :))) sabahın kör saatinde yollar bomboş sarıldık gülüştük :)))

liberte11'cim cnm üzülme artık bak bir gün daha gitti takvimden :)

sweetng hoş geldin cnm aramıza, bir 9 Eylül gelini daha :)

mmousee cnm sen daha şanslı olucaksın bizden en azından bizler tecrübelerimizi yapılacak ve yapılmayacak şeyleri paylaşıcaz burda sen de öğrenmiş olucaksın tatlım :))

Ayyy evet kuzum öğrenicem inş...nişanlım çok süper yemek yapar...benim yaptıklarımıda beğenmez o şimdi :52::52::52: bana öğretecek ama :9::9:
valla bir döktüresim geldi diğer forumda :66::66::124::124:

Benı ancak eylul düğünleri coşturabılır suanda ancak bize de nasip olsun diyebılıyorum :9:

hehehe aynen yaaa ne coşmuşlar öyle. bizde yavaş yavaş gitmeye başladıkmı burdada coşucaz şimdi kıskanarak izliyorum ben :ssz::9:

eylül gelince ne halde olucaz acaba allah yardımcımız olsun ben şuan bile heyecanlıyım :1:

BU ŞARKIDA BANA GELSİN...BASIN PARALARI KIZLAR LEYLA'YA :9::9::9:

Cebinde akrep var eli gitmiyor
Leyla döktürüyor dönüp bakmıyor
Kadehleri birbirine çakmıyor usta

Bas bas paraları leylaya
Bi daha mı gelicez dünyaya

Hayatını yaşa şükret mevlaya
Hiç götüren varmı öbür dünyaya
Haydi kollarını kaldır havaya usta

Bas bas paraları leylaya
Bi daha mı gelicez dünyaya

Farkında değilsin zaman geçiyor