eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Eki Görüntüle 404639
canım bak böyle bişey çoook yükseğe gidiyo ve çok güzel gözüküyo yazın fuarda bırakıyolardı çok hoş gözüküyodu.

Evmanyada canım "korkmaz a 1793 assos çay seti" diye aratırsan çıkar karşına :34:

peki kaçtane böyle havaya uçucak renk renkmi?mesela kınada kız ark. Damı dağıtacaksın birde nerden aldın tatlım:44:

ben güzel şık şu osmanlı kahve fincan takımından hediye ediyim diyorum kayınvaliye ağır bısy hoşuna gider diye düşünüyorum kütahyada görmüştüm farklı geldi bna baya aranızda hediye alan varmı yada almak ıstediği bısy yardımcı olalım bırbırımıze.

arkadaşlar balayı oteli ayarlayan var mııı ????

Canım ben araştırıyorum, Antalyaya falan baktım ve gördüm ki otel apayrı bır dunya otelde ye iç guneşlen bana uygun gelmedi bu ondan yurtdışı turları araştırıyorum şimdi.

Paris yada Roa turlarını, ama fiyatları tam toparlayamadım,

Kızlar yurtdısı tur araştıran giden falan var mı?

Canım ben araştırıyorum, Antalyaya falan baktım ve gördüm ki otel apayrı bır dunya otelde ye iç guneşlen bana uygun gelmedi bu ondan yurtdışı turları araştırıyorum şimdi.

Paris yada Roa turlarını, ama fiyatları tam toparlayamadım,

Kızlar yurtdısı tur araştıran giden falan var mı?

o da mantıklı aslında ama şartlar biraz sıkıntı olunca mecbur balayı oteline bakmak zorunda kalıyoruz

peki kaçtane böyle havaya uçucak renk renkmi?mesela kınada kız ark. Damı dağıtacaksın birde nerden aldın tatlım:44:
kaç tane satın alırsan o kadar atarsın tatlım ben 5 tane aldım şimdilik renk seçmedim bakalım nasıl gelicek bugün elimde olur sanırım bilgi veririm size :34:
ben güzel şık şu osmanlı kahve fincan takımından hediye ediyim diyorum kayınvaliye ağır bısy hoşuna gider diye düşünüyorum kütahyada görmüştüm farklı geldi bna baya aranızda hediye alan varmı yada almak ıstediği bısy yardımcı olalım bırbırımıze.
ben almayı düşünmüyorum canım kendi anama alırım yeter :9:
Ay bayıldım çok şık bu takım canım fiyatı da çok uygun gerçekten :32:

Ya ben çok istiyorum ama evet pahalı biraz canım. Ama boyutu kalıcılıgı ozellıklerı falan değişiyo fiyat, 460 $ lık bir paket almıştı kuzenım gayet güzeldi.

Dilek balonları da nedir canım ya anlat bende merak ettım bak güzel birşeye benzıyo :1:

canım bir yukarıda foto kydum ona bak istersen :34:

Son düzenleme:
o da mantıklı aslında ama şartlar biraz sıkıntı olunca mecbur balayı oteline bakmak zorunda kalıyoruz

Haklısın canım malu masraf çok maddi dengeyi kormak şart.

Ben yurtiçi araştırması yaptım, herşey dahil 4bın falan oluyo, yurtdışında da hani bunun üstündeyse ama çok fark yoksa tercih edıcez, uçuk fark varsa zaten bende istemem o kadar bütçeyi zorlamayı.

hangi otel pekiii giden varmıydıki oraya

royal palm resort 5 yıldızlı ultra hersey dahıl gayet güzel bi otele benziyor fiyatlarıda erken rezervasyonda cok ıyıydı nereye gdersen git her otel ıcın ıyıde kötude yorum yapılıyo bende bu otel ıcın ağırlıklı olrak iyi yorumlar okudum tabı kötu yorum yapanda cok olmus ama anladıgım kadaryla 5 yıldızlı otelden baska bıyere gıtmeyenler ıcın cokda ıyı glmedıklerını söylemısler öle

royal palm resort 5 yıldızlı ultra hersey dahıl gayet güzel bi otele benziyor fiyatlarıda erken rezervasyonda cok ıyıydı nereye gdersen git her otel ıcın ıyıde kötude yorum yapılıyo bende bu otel ıcın ağırlıklı olrak iyi yorumlar okudum tabı kötu yorum yapanda cok olmus ama anladıgım kadaryla 5 yıldızlı otelden baska bıyere gıtmeyenler ıcın cokda ıyı glmedıklerını söylemısler öle

kişi başı 60 tl çok iyiymiş canım

haklısın canım malu masraf çok maddi dengeyi kormak şart.

Ben yurtiçi araştırması yaptım, herşey dahil 4bın falan oluyo, yurtdışında da hani bunun üstündeyse ama çok fark yoksa tercih edıcez, uçuk fark varsa zaten bende istemem o kadar bütçeyi zorlamayı.

canım ben hep yurt dışı diye düşünmüştüm hatta tur şirketine gittimde yurt içiyle ilgilenmedim bile ama soNra biraz düşününce eylülde yurt dışı turu riskli geldi kişi sayısı toplanmayınca ertelenebiliyor veya öne alınabiliyormuş yada hava şartları değişebiliyor burası ve yurt dışı ben roma yada pattaya istemiştim mevsim şartlarıda uymadı ayrıca kültür turuna giriyor roma yorgunluk olur dediler ücretide 7000 rahat buluyor orda yemen içmen vs. Bizde adam&eve ayarladım tamAm benimde tatil 4000tl yi buluyor ama ye iç yat gez herşey dahil napalım:1:

Son düzenleme:
kızlar çay setinide aldım bugün çok para harcadımm çookkk ay sonuna kadar açım :9: ama yine de çok mutluyum :32:

canım ben hep yurt dışı diye düşünmüştüm hatta tur şirketine gittimde yurt içiyle ilgilenmedim bile ama soNra biraz düşününce eylülde yurt dışı turu riskli geldi kişi sayısı toplanmayınca ertelenebiliyor veya öne alınabiliyormuş yada hava şartları değişebiliyor burası ve yurt dışı ben roma yada pattaya istemiştim mevsim şartlarıda uymadı ayrıca kültür turuna giriyor roma yorgunluk olur dediler ücretide 7000 rahat buluyor orda yemen içmen vs. Bizde adam&eve ayarladım tamAm benimde tatil 4000tl yi buluyor ama ye iç yat gez herşey dahil napalım:1:

Bende bunları düşünuyo değilim yanı 7bınle 4bın arasındakı farkta az değil, daha karar vermedık canım baktık işin içinden çıklmıyo antalyada mis gibi yaparız balayını bizde :1:

Turlarda sabah 6 da kalkmak gerekıyormuş ne anladım tatılden ne anladım balayından ilerde belki :1:

kızlar çay setinide aldım bugün çok para harcadımm çookkk ay sonuna kadar açım :9: ama yine de çok mutluyum :32:

Bende maaşım yattıgı gibi başlıycam cılgınlıga :1: ama yatmamış dün maaşım beklıyorum :14:

benım lıstem pek çiziksız pek tertemız :1:

Benim genel anlamda mutfak gereçlerim falan bitti büyük eşyalar kaldı halılar perdeler hatta geçen gün bu yumurta şekillendricilerden bile aldım $Yumurta-Şekillendirici_Cafemarkt-150x150.jpg

bende bunları düşünuyo değilim yanı 7bınle 4bın arasındakı farkta az değil, daha karar vermedık canım baktık işin içinden çıklmıyo antalyada mis gibi yaparız balayını bizde :1:

Turlarda sabah 6 da kalkmak gerekıyormuş ne anladım tatılden ne anladım balayından ilerde belki :1:

aynen öyle seneye yada daha sonraki tatilde yüklenip çantalarımızı kendimiz gitmeyi düşünüyoruz:10:

Benim genel anlamda mutfak gereçlerim falan bitti büyük eşyalar kaldı halılar perdeler hatta geçen gün bu yumurta şekillendricilerden bile aldımEki Görüntüle 404694

canım bendede tam aksi durum var işte mobilyaları aldık böyle ıncık cıncık şeyler var alınması gereken ama az buzda para değil hani. bu ay ben bu kadar başka bişey alamam artanla anca ay sonunu aç açıkta kalmadan geçiririm :9: önümüzdeki ay kemeri biraz daha sıkıp daha çok şey alırım :32:
sırada şimdi ütü var onu aldımmı biraz daha rahatlıcam :16:

Back