canım bendede tam aksi durum var işte mobilyaları aldık böyle ıncık cıncık şeyler var alınması gereken ama az buzda para değil hani. Bu ay ben bu kadar başka bişey alamam artanla anca ay sonunu aç açıkta kalmadan geçiririmönümüzdeki ay kemeri biraz daha sıkıp daha çok şey alırım
Sırada şimdi ütü var onu aldımmı biraz daha rahatlıcam
kızlar size özenıyorum vallahı maşallah ya
Ben yemek takımı, tencere takımı, çatal bıçak takımı, bardak takımı, işte birkaç ıvır zıvır borcam bardak tabak, nevresım havlu falan bıkaç, harici hicbişeyim yok inşallah tamamlayabılırım topluca gidip
arkadaşlar balayı oteli ayarlayan var mııı ????
Sonnnn 128 gün...şu rakam bir iki haneli rakama dönse artık yahuuu :44::44:
Kızlar size özenıyorum vallahı maşallah ya
Ben yemek takımı, tencere takımı, çatal bıçak takımı, bardak takımı, işte birkaç ıvır zıvır borcam bardak tabak, nevresım havlu falan bıkaç, harici hicbişeyim yok inşallah tamamlayabılırım topluca gidip
kızlar dilek fenerlerim geldi hepsi kırmızı gelmiş tamda kınaya uygun isabet oldu
kızlar dilek fenerlerim geldi hepsi kırmızı gelmiş tamda kınaya uygun isabet oldu
tatlım hangi siteden aldın yazarmısın bende alayım
evet canım internet üzerinden aldım google a yazarsanız çıkıyor zaten. benim aldığım sitede ogün indirim vardı hala varmı bilmiyorum. pinigo adı sitenin ordan bakabilirsiniz canlarımben de cok istiyorum dilek feneri yaa internetten mi aldın canım ben maraştayım burda hayatta bulamam herhalde
Kızlar ruyamgelinlik.nette çok uygun gelinlikler varmış bn sadece 289 nolu gelinliği beğendim resmi kopyalayamadım ben hazır alıcam diktirmiycem hazır fiyatı 1.500 tl bıraz pazarlık yaptım telde 1.300 yaparız dedi sizce gelinik nasıl?
Kızlar ruyamgelinlik.nette çok uygun gelinlikler varmış bn sadece 289 nolu gelinliği beğendim resmi kopyalayamadım ben hazır alıcam diktirmiycem hazır fiyatı 1.500 tl bıraz pazarlık yaptım telde 1.300 yaparız dedi sizce gelinik nasıl?
evet canım internet üzerinden aldım google a yazarsanız çıkıyor zaten. benim aldığım sitede ogün indirim vardı hala varmı bilmiyorum. pinigo adı sitenin ordan bakabilirsiniz canlarım
Canım gelınlık güzel ama modele göre çalışılmış hoş duruyor, sen üstüne deneyip beğenmezsen almazsın beğenırsen alırsın, internet üzerinden bu mumkun olmamalı bence.
Ya bayıldım ben bu dilek balonlarıdır fenerlerıdır taçlar bıleklıkler ne kadar guzel şey var ya
Bende düşünmeye başladım bunu vallahı hoş duruyo
Bırde düğünde gokyuzunde havai fişek araştırıyorum onun uygun yollusunu bulamadım
ay bende havai fişeği çok araştırdım bu gün canım ya ama benim salon henüz izin alma aşamasında
ay bende havai fişeği çok araştırdım bu gün canım ya ama benim salon henüz izin alma aşamasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?