eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

daha vakit var canım alırısn asıl büyükler para Ya ben bu havayi fişek olayına taktım bir saatir bakıyorum bu giti gidiyorda falan var çokda ucuz 16 lı mesela 30 lira ama biznasıl yaparız aksi bi durum olursa birde amatör kullanım diyor ama :44:

Kızlar size özenıyorum vallahı maşallah ya

Ben yemek takımı, tencere takımı, çatal bıçak takımı, bardak takımı, işte birkaç ıvır zıvır borcam bardak tabak, nevresım havlu falan bıkaç, harici hicbişeyim yok inşallah tamamlayabılırım topluca gidip

tamamlarsın canım hiç üzülme herkezin başka bir eksiği var herşey olcak diye bi şArtta yok temel ihtiyaçlarını al oda yeter:13:

Son düzenleme:
kızlar dilek fenerlerim geldi hepsi kırmızı gelmiş tamda kınaya uygun isabet oldu

tatlım benimde öyle hiçbir farkımız yok emin ol bende yavaş yavaş almaya başladım işte

Kızlar ruyamgelinlik.nette çok uygun gelinlikler varmış bn sadece 289 nolu gelinliği beğendim resmi kopyalayamadım ben hazır alıcam diktirmiycem hazır fiyatı 1.500 tl bıraz pazarlık yaptım telde 1.300 yaparız dedi sizce gelinik nasıl?

tatlım hangi siteden aldın yazarmısın bende alayım

ben de cok istiyorum dilek feneri yaa internetten mi aldın canım ben maraştayım burda hayatta bulamam herhalde
evet canım internet üzerinden aldım google a yazarsanız çıkıyor zaten. benim aldığım sitede ogün indirim vardı hala varmı bilmiyorum. pinigo adı sitenin ordan bakabilirsiniz canlarım

buyur tatlım senin için ykledim ben yinede internet üzerinden gelinlik alma taraftarı değilim ben canım. git birebir gör öyle karar ver derim.

Canım gelınlık güzel ama modele göre çalışılmış hoş duruyor, sen üstüne deneyip beğenmezsen almazsın beğenırsen alırsın, internet üzerinden bu mumkun olmamalı bence.

evet canım internet üzerinden aldım google a yazarsanız çıkıyor zaten. benim aldığım sitede ogün indirim vardı hala varmı bilmiyorum. pinigo adı sitenin ordan bakabilirsiniz canlarım

Ya bayıldım ben bu dilek balonlarıdır fenerlerıdır taçlar bıleklıkler ne kadar guzel şey var ya

Bende düşünmeye başladım bunu vallahı hoş duruyo

Bırde düğünde gokyuzunde havai fişek araştırıyorum onun uygun yollusunu bulamadım

ay bende havai fişeği çok araştırdım bu gün canım ya ama benim salon henüz izin alma aşamasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…