ben beğendim canım şıkmış. Ama buda beyaz değil ki bakır.
tatlım beyazını yapıyorlar renkte sorun yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar :)) dün tatil çok iyi geldi bizde gezdik sevgilim ve pek sevgilş kayınvalidecimle :)))
liberte11'cim cnm üzülme ne olur. Allah sana ve nişanlına sabır versin. umarım en kısa sürede atlatırsınız. şunun şurasında ne kaldı. az daha dayanın. sonrası hep 2'niz olucaksınız.
mmousee cnm aldıkalrın çok cici hele tuzluk+karabiberliğine bayıldımmm :)))
teşekkür ederim tatlım.
ben işlerin o boyuta geleceğini sanmıyorum tabi yaşadığın için sen daha iyi bilirsin amahiçbir anne evladına bu kötülüğü yapmaz gibime geliyo kaybetmeyi göze alamaz. bide bu zamanda bizim gözümüze pire deve gibi gözüküyor. su akaar yolunu bulur canım sen taksanda takmasanda olacağı değiştiremiceksin. o yüzden sal gitsin![]()
Canlarım günaydın bende çok konuyu kaçırmışım liberte 11 canım seni ne üzdü böyle konuyu tam olarak anlayamadım ama üzme kendini herşey hallolur yoluna girer maaouse canım aldıklarını güle güle kullan dün bizde nişanlımla çarşıdaydık biraz bakındık sette baktık bana nişanda takmışlardı ama sarı altındı bende beyaz istiyorum bir set daha alıcaz şimdi biraz bakındık 6000 den en son 4800 e indiler model şu sizce nasıl yada baktığınız set ne ne kadar ?Eki Görüntüle 404567
İnş tatlım o zamana gelebiliriz...zaman su gibi akıp geçsin..
Umarım herşey yoluna girer tatlım..şu anda durumlar çok vahim ama zaman ne gösterir bilemiyorum.duanızı eksik etmeyin..
dualarım yuva kuran herkese canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
şuna baksanıza 96 tl fiyatı çok uygun. Bugün bişeyler alasım var
Eki Görüntüle 404593
bencede çok uygun benim bardaklarıyla 300tl di![]()
işte bu yaaa..harika tatlım...nerden aldın..fiyat nedir acaba canım?
güle güle kullan.
işte bu yaaa..harika tatlım...nerden aldın..fiyat nedir acaba canım?
Güle güle kullan.
kızlar günaydınnnn çok güzel bir tatil günü geçirdim çk enerjiğimmmmmSizler naslsınız bakalımmmmm
Canım çok güzel tam istediğim gibi sade ve şık nerden aldın acabaa..
taçdan aldım şekeriim teşekkür ederiim :)
Kızlar aranızda havayi fişek atmayı düşünen varmı biraz araştırdım en ucuzu 800 dolarBilgisi olan varmı bu konuda
Kızlar bugün kuaföre tüm vücut için ağdaya gidicem şimdiye kadar genital bölge hariç ağdaya gidiyodum ama düğüne az bi zaman kaldı şimdiden ağdaya başlamam lazım evlendikden sonra daha az ve ince olması için emla diye krem duydum uyuşturuyomus gittim aldım akşamda gidicem kullanan veya bılen arkdslar bilgilendirisenız sevinirim.:)
organizasyon firmalarına sor canım onlar bilirler. Bizim kapalı alanda olacağı için hiç düşünmedik. Ama dilek balonları varya kına gecesinde onlardan havalandırmayı düşünüuoruz. Hatta geçen internette ucuza buldum aldım bile![]()
şuna baksanıza 96 tl fiyatı çok uygun. bugün bişeyler alasım var
Eki Görüntüle 404593
arkadaşlar balayı oteli ayarlayan var mııı ????
şuna baksanıza 96 tl fiyatı çok uygun. bugün bişeyler alasım var
Eki Görüntüle 404593
Kızlar aranızda havayi fişek atmayı düşünen varmı biraz araştırdım en ucuzu 800 dolarBilgisi olan varmı bu konuda
organizasyon firmalarına sor canım onlar bilirler. bizim kapalı alanda olacağı için hiç düşünmedik. ama dilek balonları varya kına gecesinde onlardan havalandırmayı düşünüuoruz. hatta geçen internette ucuza buldum aldım bile![]()