aramıza hoşgeldin ust_ank :) hayırlı uğurlu olsun canım :))
çok teşekkür ederim, hoşbuldum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramıza hoşgeldin ust_ank :) hayırlı uğurlu olsun canım :))
hayırlı olsun canımmm bi heyecanı daha atlatta dediğin gibi düğün telaşına sonra başla. çok güzel bişey nişan düğün eminim daha güzeldir. inşş çok mutlu geçer canım
dur canım daha eylüle çok var. tabi şimdi nişandan çıktın hemn olsun istiyosun dimiii
biz buralardayız canım sormak istediğin yada bize söylemek istediklerin olursa bekleriz
tatlım onu dr sormakdaha mantıklı bence sonuçta bizimde tecrübemiz yok ne olur bilmiyoruz. ama bende denize falan girmezsem ona tatil demem. dr bize en sağlıklı nasıl olur onu söyler eminim![]()
canım benimkini gçeen gün eklemiştim geçmiş sayfalardan bakarsan görürsün![]()
canım seninkilere bakmıştım yeniden baktım çok güzeller güle güle kullan birşey sorucam ben beyaz döşesemmi iye düşünmüştüm şimdi bu tay tüylü koltuklar modaya beyazını yaptırsam dedim ama nişanlımda sen bilirisn ama hep üstünde oturcaz çabuk kirlenir sana iş olur diyor ama bembeyaz evde güzel oluyor napsam ki:26:
bembeyaz tabiki çok güzel oluyo ama çok zor olur canım yaa biraz daha koyu renkler tercih edebilirsin![]()
arkadaşlar yazın balayına gidicez ama denize ve havuza girmek konusunda tereddütlerim var. bazı sitelerde havuza girmeyin gibi yazılar okudum. acaba deniz veya havuza girerken mikrop kapmamak için ne gibi önlemler almayı düşünüyorsunuz? bir sitede vajinal bant takın yazmışlar ama hiç duymadım böyle bişey. ama çevremden GLİZİGEN diye şampuan ve sprey duydum genetal bölge için hem erkek hem kadın kullanabılıyo sadece balayı için değil orda gıreceğimiz wcden denizden ilişkiden (erkekdende mikrop geçebiliyomuş)hamamdan vs den birebir işe yarıyomuş bunun kullanıp denizde havuzada girebilirmişsiz duyanlar veya başka bisy bilen varmı aranızda yada ne yapmayı düşünüyosunuz ben denize havuza girmessem tatilden hıcbısy anlamam ama diğer türlüsüde olmazsa olmazz napıcaz kızlar..
arkadaşlar daha benim düğünüme tam tamına 204 gün varama çok heyecannlıyım her şeyi almak istiyorum ama aynı zamanda birileriylede bu heyecanımı paylaşmak istiyorum. hadi gelin tecrübelerimizi heyecanlarımızı paylaşalım. birbirimize destek olup birlikte geri sayım yapalım yalnız bırakmayın beni
tarihlerimizide yazalım değilmi :)
pumis- 1 Eylül
demety- 1 Eylül
haziran- 1 Eylül
airlikfeer- 1 Eylül
busecik23- 2 Eylül
rose87e- 2 Eylül
semiks- 2 Eylül
guase13- 6 Eylül
bubabur- 8 Eylül
IsN- 8 Eylül
liberte11- 9 Eylül
auroraas- 9 Eylül
Chnhn- 9 Eylül
sim84sim- 9 Eylül
miaselinam- 14 Eylül
esrahm- 15 Eylül
ozluur- 16 Eylül
donalds- 16 Eylül
nimesaybycn- 22 Eylül
kardelen3434- 22 Eylül
chicken- 22 Eylül
mmousee- 29 Eylül
EsraaKadir- 29 Eylül
KirmiziPapatya- 29 Eylül
karamel0741- 30 Eylül
Eki Görüntüle 404166 Kızlar yatak örtüm nasılll![]()