eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

hayırlı olsun canımmm bi heyecanı daha atlatta dediğin gibi düğün telaşına sonra başla. çok güzel bişey nişan düğün eminim daha güzeldir. inşş çok mutlu geçer canım :34:

:9: dur canım daha eylüle çok var. tabi şimdi nişandan çıktın hemn olsun istiyosun dimiii :1: biz buralardayız canım sormak istediğin yada bize söylemek istediklerin olursa bekleriz :34:

tatlım onu dr sormakdaha mantıklı bence sonuçta bizimde tecrübemiz yok ne olur bilmiyoruz. ama bende denize falan girmezsem ona tatil demem. dr bize en sağlıklı nasıl olur onu söyler eminim :34:

hızlı girdim bu işlere, hızımı almışken olsun istiyorum valla :) çok teşekkür ederim ki :)

canım benimkini gçeen gün eklemiştim geçmiş sayfalardan bakarsan görürsün :34:

canım seninkilere bakmıştım yeniden baktım çok güzeller güle güle kullan birşey sorucam ben beyaz döşesemmi iye düşünmüştüm şimdi bu tay tüylü koltuklar modaya beyazını yaptırsam dedim ama nişanlımda sen bilirisn ama hep üstünde oturcaz çabuk kirlenir sana iş olur diyor ama bembeyaz evde güzel oluyor napsam ki:26:

canım seninkilere bakmıştım yeniden baktım çok güzeller güle güle kullan birşey sorucam ben beyaz döşesemmi iye düşünmüştüm şimdi bu tay tüylü koltuklar modaya beyazını yaptırsam dedim ama nişanlımda sen bilirisn ama hep üstünde oturcaz çabuk kirlenir sana iş olur diyor ama bembeyaz evde güzel oluyor napsam ki:26:

bembeyaz tabiki çok güzel oluyo ama çok zor olur canım yaa biraz daha koyu renkler tercih edebilirsin :34:

kız ev olmadan mobilyayı nasıl alıyonuz ev küçükse açık renk alırsın büyükse koyularada kaçabilirsin ya mobilyalar sığmazsa ya güzel durmazsa ya evin büyük olursa mobilyalar çelimsiz durursa............evi garantiye al da sonra alsaydın keşkeee

valla abimin bütün mobilyaları bembeyaz hiç sorun olmuyor bide ikiside çalışıyor no problem masalar herşey bembeyaz tv ünitesi evi açıyo bende bembeyaz döşeyeceğim koltuk kumaşlarını ona göree seçeriz kir tutmayan silinince hiç iz kalmayan kumaşlarda hiiç sorun olmuyor bir kaç yerde gördüm kılıfları genelde bütün koltukların çıkıyor artık at makineye çok kullanışlı artık eskiler gibi değil artık

benim 7 temmuzda sınavım var o zamana kadar hiçbir şey bakamıcam maalesef:( sadece arada sırada çarsıya cıktığımda göz gezdiriyorum. çeyizlik seyleri annem araştırıyo bana secenekler sunuyo şu olsun bu olsun falan öyle hallatmeye çalısıyoruz. allahtan annem zevkli kadın da en azından alınanlar içime siniyo. geriye ev tutma mobilya gelinlik kına işleri kalıyo onları da temmuzda halledebilirim umarım...

arkadaşlar yazın balayına gidicez ama denize ve havuza girmek konusunda tereddütlerim var. bazı sitelerde havuza girmeyin gibi yazılar okudum. acaba deniz veya havuza girerken mikrop kapmamak için ne gibi önlemler almayı düşünüyorsunuz? bir sitede vajinal bant takın yazmışlar ama hiç duymadım böyle bişey. ama çevremden GLİZİGEN diye şampuan ve sprey duydum genetal bölge için hem erkek hem kadın kullanabılıyo sadece balayı için değil orda gıreceğimiz wcden denizden ilişkiden (erkekdende mikrop geçebiliyomuş)hamamdan vs den birebir işe yarıyomuş bunun kullanıp denizde havuzada girebilirmişsiz duyanlar veya başka bisy bilen varmı aranızda yada ne yapmayı düşünüyosunuz ben denize havuza girmessem tatilden hıcbısy anlamam ama diğer türlüsüde olmazsa olmazz napıcaz kızlar..

Valla canım ne kadar dikkat etsende bazen fiziksel sebeplerden yine oluyor :50: şuan ankaradayım havuz yok,deniz yok,ilişki yok,genital bölge temizleyici kullanırım ph dengesini koruyor hergün çamaşırımı değiştirirm ama şuan mantar olduğumu anladım yarın doktora gitcem berbat haldeyim :43: kaşıntıdan ağrıdan mahvoldum 2 gündür.internetten araştırdım vücut direncinin düşmesinden,fazla o bölgeyi temizlemekten, naylon iç çamaşırlarından,antibiyotik kullanımından,stresten, hijyenik pedlerden,olabilirmiş :43: ben de ki sebepler sanırım fazla temizlik,stres ve antibiyotik :14:

birdeligeliningunlugu.blogspot.com bende deneyimlerimi burda paylaşıyorum ne çok evlenen var eylülde:)

arkadaşlar daha benim düğünüme tam tamına 204 gün var :9: ama çok heyecannlıyım her şeyi almak istiyorum ama aynı zamanda birileriylede bu heyecanımı paylaşmak istiyorum. hadi gelin tecrübelerimizi heyecanlarımızı paylaşalım. birbirimize destek olup birlikte geri sayım yapalım yalnız bırakmayın beni :16:

tarihlerimizide yazalım değilmi :)

pumis- 1 Eylül

demety- 1 Eylül

haziran- 1 Eylül

airlikfeer- 1 Eylül

busecik23- 2 Eylül

rose87e- 2 Eylül

semiks- 2 Eylül

guase13- 6 Eylül

bubabur- 8 Eylül

IsN- 8 Eylül

liberte11- 9 Eylül

auroraas- 9 Eylül

Chnhn- 9 Eylül

sim84sim- 9 Eylül

miaselinam- 14 Eylül

esrahm- 15 Eylül

ozluur- 16 Eylül

donalds- 16 Eylül

nimesaybycn- 22 Eylül

kardelen3434- 22 Eylül

chicken- 22 Eylül

mmousee- 29 Eylül

EsraaKadir- 29 Eylül

KirmiziPapatya- 29 Eylül

karamel0741- 30 Eylül​

Kızlar nisan ayınıda devirdik mayısa geldik aralık ayında su sözlerim geliyo aklıma ya daha o kadar çok zaman varki ocak subat mart nısan nasıl gecıcek dıye dusunurken mayıs ayına geldik zaman hızla geciyo :))

$BTC-ÇK-YO-VEL-E_155.jpg Kızlar yatak örtüm nasılll :1:

Back