Teşekkürler canım...
Verirsin canım hem hazırlıklar hem spor kesinlikle verirsin :)
Hoşgeldin canım tam zamanında dönüyorsun bence herseyı uc ay ıcınde rahat rahat halledersın sıkma canını.... Genelde 3 ay kala baslanıyor bu ıslere![]()
Bende gırıcem bu sene ama hıc calısmadım çalışmakta hiç içimden gelmiyor.... Bu sene kendimi deniyip seneye hazırlanıp giriyim diyorum hem calısıyorum hem hazırlıklar cok zor oluyor :) Umarım kazanırsın canım ...
Canım bende 34 bedenim bana da kilo al diyorlar ama nişanlım gayet memnun yok böyle iyisin diyor :) O yüzden pek umursamıyorum....Sağlığın yerindeyse kendine de yakıştırıyorsan kilonu bence sorun yok demektir...
Günaydın canım..
Sıkma canını canım ya daha ıyı yerler bulursun ufak tefek olur aksılıkler...Ağlamana değmez inan:) Hem daha ne yerler vardır ...
Demekki bütün erkekler böyle...Mobilya bakarsın hayatım o ev senın ben anlamam sen ne ıstersen o olsun balayı otelı ben senınle oluyum bana yeter sen begen soyle hayatım gelinlik hepsi sana çok yakışıyor hangisi bilemedim... Uffff herşeyi ayrıntısına kadar bayanlar halletmek zorunda kalıyor...
Haahah aynen öle tatlım..çok güzel özetlemişin..ama mobilyada benimki çok karıştı..yok o güzel değil..yok bu böyle diye..
gelinlik denedim geçen hafta 2 tane model giydim..ilki olacak diye tutturdu...çok beğenmiş..arada bir fikirde veriyor beyefendi
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
ama diğer hiçbirşeyden haberi yok..sadece para işi ona kalıyor..