allah kolay hamilelik hayırlı evlat versin hamile olmana rağmen her gün bizim yanımızdasın destek oluyosun. umarım bu güzelliklerin karşına çıkar canım.
ayy canım gözün aydın...çok sevindim. allah tamamına erdirsin hep böyle güzel haberlerini alırım inşallah:Saruboceq:canımazizecim nasılsın canım bende bugün dr a gittim keseyi gördük hiç bi sorun görünmedi şimdilik folikasite devam dedi bide düşüğü engellemek için asprin vercekti o yüzden kan verdim sonuçları çarşamba alıcam iki hafta sonrada kalp atışlarımızı dinlicez
ayy canım gözün aydın...çok sevindim. allah tamamına erdirsin hep böyle güzel haberlerini alırım inşallah:Saruboceq:canım
kızlar merhaba. ilk denemem bu ay ama sanki olacak gibi. 7 yaşında bir oğlum var. onda ilk denemede yakalamıştım. ovulasyon testi de kullandım. umarım tutturmuşumdur. beklenen gün 27 eylül. güzel haber alan herkesi kutluyorum. beklemede olanlara sabırlar diliyorummm..
ben iyiyim canımm...ama topik takip etmekten yoruldum...nasıl olucak böyle negüzel sadece burda yazıyoduk daha güzeldi...amin canım inşallah hep böyle gider :)
sen nasılsın hayatım nasıl gidiyor topikler yorucumu:)
ben iyiyim canımm...ama topik takip etmekten yoruldum...nasıl olucak böyle negüzel sadece burda yazıyoduk daha güzeldi...
dediğin gibi aynen...eylülde adet olan kızlar hepsi ekim ayı listesindeler yeni arkadaşlarda katılıyo aramıza orayla daha fazla ilgileniyorum...burası bitti dediğin gibi.ekim topiyinde görüşürüz canım...sende bizim haberlerimizi ordan öğrenirsin...biraz önce bile 5 kişi ekledim...yaaa işte böyle canımmmcanım zaten burası az kaldı biliyosun hamişler olarak diğer topiğe geliriz biz, bu ay olmayanlarda direk oraya geçicek zaten canım ama haklısın bi o listeyi kontrol et bi burayı zorlanıyorsun tabi canım
canım hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız
bebek bekliyormuşsunuz. çok sevindim. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. rabbim herkesin gönlüne göre versin.. amiiiinnnn.. :))
benide alın aranıza bende eylülde çift çizgi görmek istiyorum.:Saruboceq:
kızlar hepinize iyi bayramlar hayırlısıyla huzurlu güzel bir bayram geçirmenizi dilerim
inşallah bayram dönüşünde güzel haberler alırız çoğunuzdan öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan:teytey:
arkadaşlar ben doktora gittim bana korunmasız kaldığım günü sordu bende regl dönemin bitiminden 1 gün sonra dedim doktor olmaz dedi yumurlama günlerimi hesapladı ve test falan yaptı herşey çok normal çıktı folik aside şimdiden başlattı bu arada ben dün kırmızı kartı da gördümmm(( ama hayırlısı ekime kaldı umutlar bayrama umutla giriyorum eşimle bayramda tatile çıkıyoruz bebeğime enerji yüklüyorum:)))) bayrama umutla giriyorum.... bugün hayatın üzerindeki PAUSE düğmesine dokunun kısa sürede olsa hayatı durdurun .... bu bayramda güzel haberler, sağlıklı bebekler olsun, bayram şekerleri olsun, nefis kahvaltılar olsun, kapıda şeker toplayan çocuklar olsun, ev gezmeleri olsun, kolonya ikramları, elmalı turtalar tarçınlı kurabiyeler, fıstıklı baklavalar olsun, bayram şekerleri olsun, el öpenleriniz çok olsun diyenleriniz çok olsun, kahkahalar olsun, sevinçler olsun, bir telaş koşuşturma olsun, tatlı tatlı sohbetler olsun umutlarınız olsun, mutluluk olsun EEEEE daha da ne olsun BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN:))))) ŞEKER TADINDA BİR BAYRAM GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE..... HERKESE İYİ BAYRAMLARRRRRRopuyorumnanaktan
bir de birşey sorucam ben sizlere.. benim adetlerim geçen ay değişti.6 ağustostan sonra 18 gün arayla adet oldum 24 ağustosta. bu ay ne zaman olmam gerekiyor.? ona göre heyecanlanıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?