• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

arkadaşlar allah herkezi ekimde sevindirir inşallah :Saruboceq:

hadi bakalım canım ekim ayıda sizlere uğurlu gelsin inşallah bence ekim için ayrı bi topic açılabilir bilmeyenler buraya uğramaz gibi geliyor ama tabiki burayı unutmadan sohbetlerimize hem burdan devam ederiz hemde eylül hamişleri olarak ekim hamişlerine misafir geliriz güzel olur :))))vereliniortakkaydirigubbakcemile5
canım dr işi bugün kaldı klinikte olmıcakmış dr yarına ertelediler bundada bir hayır vardır dedik eğer eşim erken gelebilirse başka bir dra gidicez olmazsa yarın artık bakalım her geçen gün heyecanlanıyorum bebişimi görmek için ama tabiki sabrediyorum :Saruboceq:

hadi bakalım canım ekim ayıda sizlere uğurlu gelsin inşallah bence ekim için ayrı bi topic açılabilir bilmeyenler buraya uğramaz gibi geliyor ama tabiki burayı unutmadan sohbetlerimize hem burdan devam ederiz hemde eylül hamişleri olarak ekim hamişlerine misafir geliriz güzel olur :))))vereliniortakkaydirigubbakcemile5
canım dr işi bugün kaldı klinikte olmıcakmış dr yarına ertelediler bundada bir hayır vardır dedik eğer eşim erken gelebilirse başka bir dra gidicez olmazsa yarın artık bakalım her geçen gün heyecanlanıyorum bebişimi görmek için ama tabiki sabrediyorum :Saruboceq:
valla canım ben öyle yapıyım ekim ayı ayrı olsun.ok canım.

benim 2-3 gündür kasılarıma kramp giriyo bi sağ tarafım bi sol tarafım ikisi arasında gidip geliyo ama adet sancısı gibi değil bu daha hafif akıntımda oluyo ama son iki gündür akıntım çok açık kahverengi gibi geldi 4 aylık evliyim hiç böyle olmamıştım bu ay kendimi çok farklı hissediyorum ve inanıyorum çift çizgiyi bu ay görcem

kızlar merhaba
pinkaya tebrik ederim canım
Allah analı babalı büyütsün
azizecim özlemcim deneyimli annelerim bana akıl verin adetime 10 gün var
dün eşimle ilişkiden sonra çok az bi lekelenmem oldu peçeteye silinecek kadar
kasıklarım müthiş ağrıyor bu kadar çabuk hamiş belirtileri çıkarmı yada ne olsaki bu
yardım kızlar lütfen

kızlar merhaba
pinkaya tebrik ederim canım
Allah analı babalı büyütsün
azizecim özlemcim deneyimli annelerim bana akıl verin adetime 10 gün var
dün eşimle ilişkiden sonra çok az bi lekelenmem oldu peçeteye silinecek kadar
kasıklarım müthiş ağrıyor bu kadar çabuk hamiş belirtileri çıkarmı yada ne olsaki bu
yardım kızlar lütfen

canım senin adet tarihin ne zamandı ne kadar var yani

canım 27 sinde olmamam gerek

canım daha 10 gün var adetine bu lekelenme neden oldu bilemiyorum adetten önce yerleşme kanaması denilen birşey var böyle lekelenme olurmuş benim hiç olmadığı için nasıl bişey bende bilmiyorum canım böyle bişey yaşayan varsa sana yardımcı olur sanırım.

kızlarr selamm adetime 2 gün varr daha yalnız ben test yaptım 2. çizgi silik cıktıı hamişmiyim sizcee

canım silik çizgi varsa büyük ihtimal hamişsindir canım çünkü silik çizgiyi görenler hep hamile olduklarını öğrendiler kan testlerinde. inşallah hamişsindir canım bir kan testi yaptırda alalım güzel haberini inşallah :CüvCüv:

canım daha 10 gün var adetine bu lekelenme neden oldu bilemiyorum adetten önce yerleşme kanaması denilen birşey var böyle lekelenme olurmuş benim hiç olmadığı için nasıl bişey bende bilmiyorum canım böyle bişey yaşayan varsa sana yardımcı olur sanırım.

canım peki sende daha 10 gün varken kasıklarında batma ağrı olurmuydu

canım silik çizgi varsa büyük ihtimal hamişsindir canım çünkü silik çizgiyi görenler hep hamile olduklarını öğrendiler kan testlerinde. inşallah hamişsindir canım bir kan testi yaptırda alalım güzel haberini inşallah :CüvCüv:

delikafadulden delikafadulden canım ben hapı yeni bıraktım hapında belli bi koruma zamanı varmıs eğer hamileysem bi mucize çünkü hapı yeni bıraktım b-hcg nin kaç olması gerekio tatlım ya biliomusun ona göre hazır olayım

canım peki sende daha 10 gün varken kasıklarında batma ağrı olurmuydu

evet canım hemde çok fazla oluyordu özellikle hareket ederken eğilip kalkarken yada gece yatarken kasık batmaları çok fazla oluyordu ayrıca diğer belirtilerimide yazıyım canım göğüslerim dolmuştu acıyordu ve damarlar belirginleşmeye başlamıştı ateşim çok çıkıyodu yanıyordum ama aynı zamanda çok üşüyordum son bir haftada idrarımın rengi koyulaşmıştı ve değişik bi koku oluşmuştu bel ağrısı çok çekiyordum canım tabi herkesde aynı şeyler olmayabiliyolar herkesde farklı ama bunların bazıları görülebiliyor canım

evet canım hemde çok fazla oluyordu özellikle hareket ederken eğilip kalkarken yada gece yatarken kasık batmaları çok fazla oluyordu ayrıca diğer belirtilerimide yazıyım canım göğüslerim dolmuştu acıyordu ve damarlar belirginleşmeye başlamıştı ateşim çok çıkıyodu yanıyordum ama aynı zamanda çok üşüyordum son bir haftada idrarımın rengi koyulaşmıştı ve değişik bi koku oluşmuştu bel ağrısı çok çekiyordum canım tabi herkesde aynı şeyler olmayabiliyolar herkesde farklı ama bunların bazıları görülebiliyor canım

canım benim çok sağol
ya burası harika en yakıma soramadığ şeyleri tanımadığım birine soruyorum ve içtenlikle cevap veriyorlar
benim kasıklarım çok fena ağrıyor şişlik var normalde ramazanda sadece susardım giderek kısaldı ama fena acıkıyorum iftarla sahur arası sürekli tıkınıyorum inşallah bunlar psikolojik değildir

delikafadulden delikafadulden canım ben hapı yeni bıraktım hapında belli bi koruma zamanı varmıs eğer hamileysem bi mucize çünkü hapı yeni bıraktım b-hcg nin kaç olması gerekio tatlım ya biliomusun ona göre hazır olayım

canım bazı drlar hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalınabilceğni söylüyor hormonlar biranda değiştiği için hemen hamile kalma oranı daha yüksekmiş çevremde bir iki kişi hapı bırakır bırakmaz hamile kalmıştı.
canım bhcg oranlarını güne göre tam bilmiyorum canım onunla ilgili bir topik var orada yazıyor bakabilirsin bende kan testimden sonra ordaki arkadaşlara sormuştum değerimin çok iyi olduğunu söylemişlerdi 2151 çıkmıştı benim adetim 3 gün geçtiğinde

Back