rica ederim canım ne demek...hayırlı olsun canım :lepi:aranızdaki bu dayanışma çok güzel benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir...:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim canım ne demek...hayırlı olsun canım :lepi:aranızdaki bu dayanışma çok güzel benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir...:Saruboceq:
arkadaşlar allah herkezi ekimde sevindirir inşallah :Saruboceq:
valla canım ben öyle yapıyım ekim ayı ayrı olsun.ok canım.hadi bakalım canım ekim ayıda sizlere uğurlu gelsin inşallah bence ekim için ayrı bi topic açılabilir bilmeyenler buraya uğramaz gibi geliyor ama tabiki burayı unutmadan sohbetlerimize hem burdan devam ederiz hemde eylül hamişleri olarak ekim hamişlerine misafir geliriz güzel olur :))))vereliniortakkaydirigubbakcemile5
canım dr işi bugün kaldı klinikte olmıcakmış dr yarına ertelediler bundada bir hayır vardır dedik eğer eşim erken gelebilirse başka bir dra gidicez olmazsa yarın artık bakalım her geçen gün heyecanlanıyorum bebişimi görmek için ama tabiki sabrediyorum :Saruboceq:
geçmiş olsun tatlım...üzülme ekim listemizi hazırlıyorum senide eklerim.canım...beraber ekim ayına inşallah hamişl oluruz:Saruboceq:azizeciğim ekime benide yazarmısın canım az önce kırmızı kartı gördüm.....
geçmiş olsun tatlım...üzülme ekim listemizi hazırlıyorum senide eklerim.canım...beraber ekim ayına inşallah hamişl oluruz:Saruboceq:
kızlar merhaba
pinkaya tebrik ederim canım
Allah analı babalı büyütsün
azizecim özlemcim deneyimli annelerim bana akıl verin adetime 10 gün var
dün eşimle ilişkiden sonra çok az bi lekelenmem oldu peçeteye silinecek kadar
kasıklarım müthiş ağrıyor bu kadar çabuk hamiş belirtileri çıkarmı yada ne olsaki bu
yardım kızlar lütfen
canım senin adet tarihin ne zamandı ne kadar var yani
canım 27 sinde olmamam gerek
kızlarr selamm adetime 2 gün varr daha yalnız ben test yaptım 2. çizgi silik cıktıı hamişmiyim sizcee
canım daha 10 gün var adetine bu lekelenme neden oldu bilemiyorum adetten önce yerleşme kanaması denilen birşey var böyle lekelenme olurmuş benim hiç olmadığı için nasıl bişey bende bilmiyorum canım böyle bişey yaşayan varsa sana yardımcı olur sanırım.
canım silik çizgi varsa büyük ihtimal hamişsindir canım çünkü silik çizgiyi görenler hep hamile olduklarını öğrendiler kan testlerinde. inşallah hamişsindir canım bir kan testi yaptırda alalım güzel haberini inşallah :CüvCüv:
kızlarr selamm adetime 2 gün varr daha yalnız ben test yaptım 2. çizgi silik cıktıı hamişmiyim sizcee
canım hayırlı olsun hamilesin
hemen yarın bi kan testi yaptır kesinleşsin bizede haber veririsin
belirtilerin varmıydı
canım peki sende daha 10 gün varken kasıklarında batma ağrı olurmuydu
evet canım hemde çok fazla oluyordu özellikle hareket ederken eğilip kalkarken yada gece yatarken kasık batmaları çok fazla oluyordu ayrıca diğer belirtilerimide yazıyım canım göğüslerim dolmuştu acıyordu ve damarlar belirginleşmeye başlamıştı ateşim çok çıkıyodu yanıyordum ama aynı zamanda çok üşüyordum son bir haftada idrarımın rengi koyulaşmıştı ve değişik bi koku oluşmuştu bel ağrısı çok çekiyordum canım tabi herkesde aynı şeyler olmayabiliyolar herkesde farklı ama bunların bazıları görülebiliyor canım
delikafadulden delikafadulden canım ben hapı yeni bıraktım hapında belli bi koruma zamanı varmıs eğer hamileysem bi mucize çünkü hapı yeni bıraktım b-hcg nin kaç olması gerekio tatlım ya biliomusun ona göre hazır olayım